Skip to main content

Gigi Becali, la România TV: „Dacă am un glonţ în frunte şi ai o seringă pe umăr”, „Apasă pe trăgaci, dar vaccin nu fac”. Amendă de la CNA

 
Foto - Hepta
Foto - Hepta

„Dacă am un glonţ în frunte, un pistol şi ai o seringă pe umăr în stânga şi spui, bă Becali,  bă apăs pe trăgaci, bă  lasă-mă să fac vaccinul, bă apasă pe trăgaci, dar vaccin nu fac” - Sunt vorbele lui Gigi Becali, patronul FCSB. 

Publicitate

Le-a spus în direct, la România TV. Pentru acest lucru, dar şi pentru altele postul TV a atras o nouă amendă de la CNA.

Forul audiovizual a remarcat, totuşi, că derapajele au fost mult mai temperate comparativ cu alte cazuri. De aceea, membrii CNA s-au oprit doar la amenda minimă.

Staţia de ştiri trebuie să plătească 5.000 de lei, pentru câteva derapaje - mai puţine decât de obicei - care au reieşit după multe ore de analiză din partea CNA. 

„Propunerea ia în calcul şi ameliorarea clară a strategiei editoriale”, a punctat şi Mircea Toma. 

„Vaccinul este virus Delta şi atunci  trebuie să ne ferim noi de ei”

Sancţiunea de 5.000 de lei aplicat postului România TV a luat în calcul mai multe emisiuni din luna octombrie. Forul audiovizual a descoperit cinci emisiuni cu probleme la RTV, după o analiză de linie pentru luna octombrie. 

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, câteva mostre din emisiunile de la România TV. Printre altele, Gigi Becali a mai spus:

- De ce să nu ne ferim noi de vaccinaţi, pentru că ei au virusul Delta, se vaccinează cu virus Delta, vaccinul este virus Delta şi atunci  trebuie să ne ferim noi de ei la magazine, nu ei de noi, noi ne imunizăm natural.

- O să vedem noi peste 2-3 ani ce se întâmplă cu vaccinaţii, nu vreau să zic nimic, o să vedem ce se întâmplă

Au fost criticate şi afirmaţiile generalului Emil Streinu, dintr-o emisiune moderată de Ioan Korpos:

- Am stat de vorbă cu un înalt demnitar care se află la conducerea UE şi l-am întrebat care este planul cu România în perioada următoare şi acesta mi-a spus foarte dezinvolt că se vor băga foarte mulţi bani în România, dar există nişte condiţii ca în 10-15 ani populaţia României să fie redusă cam până la 14-15 milioane de locuitori.

- Interesul central în momentul de faţă este a elimina orice opoziţie şi de a instaura dictatura, dictatura este la un pas să se instaureze în Italia şi se prefigurează şi în Franţa

De asemenea, în emisiunile de la România TV au fost afişate şi burtiere ca:

- Cum vrea Cioloş vaccinarea obligatorie a românilor

- Resetarea pregătită de Cioloş şi neomarxişti în România

- Cum vrea Cioloş să îi vaccineze forţat pe toţi românii 

- Arafat vrea să îi anihileze pe cei care îl contestă

În ultimele zile, CNA-ul a analizat emisiuni de la mai multe posturi de televiziune, pe subiectul Covid-19, difuzate în luna octombrie. A fost vorba despre o monitorizare de linie în care au fost urmărite dezbaterile, de la începutul lunii octombrie, de la posturi precum Antena 3, Digi24, B1 TV, Metropola TV, Realitatea Plus, România TV şi Naşul TV.

Doar la Naşul TV şi la România TV s-au găsit probleme.


Citeşte şi: IREAL. Delirul „naşului” Radu Moraru, amendă record: „homosexualul Cioloş”, „bisexualul Cîţu”. Derapaje pe bandă rulantă. Nici CNA-ul n-a scăpat


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Mile Mile
  Ba da ești vaccinat te apară asta nu ha
 • jk jk
  Pentru mizeriile astea se da 5000 si pentru Nasul cu audienta 0 100000
  Ma rog...Se pare ca pro tv va avea miercuri la amiaza o editie speciala-in promo a fost inclus un moment dintr un podcast de a lui Maruta cu Adda invitata
 • MucCelMic MucCelMic
  Cand in joc e si sanatatea altora, nu ai niciun drept, Mile.
 • ABC+ ABC+
  PROMO pe Antena1 despre ACCES DIRECT: https://i.ibb.co/VT2g9JC/ACCES-DIRECT.png
 • Mile Mile
  Nu pot fi încălcate drepturi nicidecum
 • Stefan Stefan
  Ma bucur. La mai mare!

Trimite un comentariu

sus