Skip to main content

Postul de filme Cinetube va avea altă denumire. Cum se va numi?

 
Sursa foto: Cinetube, Facebook
Sursa foto: Cinetube, Facebook

Postul de filme Cinetube va avea altă denumire şi o nouă siglă. Cinetube a solicitat Consiliului Naţional al Audiovizualului schimbare denumirii şi a siglei, după ce postul a trecut de la canal de documentare la canal generalist. Cum se va numi postul?

Publicitate

Reprezentantul postului din online a precizat că denumirea Cinetube nu se mai potriveşte cu noul conţinut pe care îl va avea postul. Cinetube se va numi Global News.

Codruţ Toboc este acţionarul postului TV. Acesta are background în zona de telecomunicaţii: a lucrat aproape zece ani la compania Digital Cable Systems (AKTA), iar înainte a fost director executiv A&G Communication, Prepaid Manager la Astral şi Trade Marketing Specialist la Cosmorom.

Ramona Solomon, reprezentant Cinetube:

"Având în vedere schimbarea grilei de program pe care dumneavoastră (CNA) aţi aprobat-o, se impune şi schimbarea numelui canalului. Fiind canal de difuzare de filme, Cinetube nu prea se mai potriveşte cu noul conţinut pe care îl va avea Global News, aşa cum dorim noi să se numească.

Având în vedere ca va fi un post generalist, nu prea se preta numele de Cinetube, ducându-ne cu gândul doar la filme, de aceea ne-am dorit foarte mult să se schimbe şi denumirea canalului."

Citeşte şi:Cinetube se transformă într-un post TV generalist

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marian Marian
    Abc stirea e veche am spus acum o saptamana ca antena va da pe 29 Decembrie Singur acasa 3 , dar vad ca au modificat e pe 25 Decembrie , la bataie cu Las Fierbinti , nu stiu daca au facut bine dar e treaba lor iar Singur acasa 4 tot ei il va difuza
  • B.A.M B.A.M
    @abc+, și Singur acasă 4, 5 și 6 cine le difuzează atunci?
    PRO TV difuza 4 acum ceva ani în day-time, dar mai mult chiar nu știu.
    În plus, ce se întâmplă cu Vorbește lumea?? (De afirmi că Lecții de viață va fi difuzat de la 12:00...)
  • Fanul TV Fanul TV
    @abc+ si Vorbeste Lumea va fi de la 10:30-12:00?
  • abc+ abc+
    Pe 25 Decembrie de la 20:00, Antena 1 difuzează “Singur acasă 3”.
    ProTV a pierdut seria a 3a din acest film tradițional

    Din 2023, Lecții de viață de pe ProTV se difuzează de la 12:00 (prima parte) și de la 14:00 (partea a doua)
  • Cornelia Cornelia
    Exista postul asta ? :))
  • Soby Soby
    @jk, în promo pe lângă Lucian Mândruță, mai apar și Cosmin Prelipceanu, Claudiu Pândaru, Teodora Tompea, Ligia Munteanu, Oana Zamfir, Ioana Ciurlea, Anca Suciu, Mircea Ivan, Andreea Bratu și un prezentator mascul îmbrăcat în alb al cărui nume nu știu.

    Nu toți prezentatorii de știri de la Digi 24 apar în acest promo (de exemplu, Florin Negruțiu, Adrian Bucur, Mihaela Brazdeș și Anca Dumitrescu nu au apărut, deși cred că au apărut la filmările pentru Breaking Show cu Mândruță).
  • B.A.M B.A.M
    Pe acceași logică și numele de "Global News" NU e bun pentru un post generalist, ducându-ne în zona unui canal de știri.
    Întrebarea e alta: Rămâne generalist sau face trecerea la tematica de știri?
  • jk jk
    @Soby in seara in care au fost postate niste imagini distribuite si pe pagina de facebook a postului,s-a observat ca emisiunea ar avea o formatie,dar si un DJ...care chiar e(Mircea Ivan)
  • Soby Soby
    Off-topic: A început să apară promo-uri cu proiectul nou de a lui Mândruță, Breaking Show la Digi 24. Pe promo scrie în curând, este posibil să fie dat de revelion la Digi 24.

    În promo-urile cu Breaking Show apar toți prezentatorii de jurnale de știri și realizatorii de emisiuni și talk show-uri de la Digi 24, inclusiv Prelipceanu apare la promo.
  • An An
    Posibil va fii un fel News Romania... din ce am vazut in capturi de ecran sunt difuzate deja emisiuni cu denumirea si grafica de pe postul inchis recent...

Trimite un comentariu

sus