Skip to main content

CNA. Licenţa postului de radio DIGI FM s-a prelungit. Proiect de emisiune cu Iancu Guda, de la Digi 24

 
CNA. Licenţa postului de radio DIGI FM s-a prelungit. Proiect de emisiune cu Iancu Guda, de la Digi 24

Postul Digi FM a obţinut de la CNA prelungirea emisiei pentru încă nouă ani. Consiliul Naţional al Audiovizualului a votat în unanimitate. Digi anunţă şi un nou program, cu analistul financiar Iancu Guda, prezent şi pe TV, pe Digi 24.

Publicitate

Până la votul CNA, ce a spus reprezentantul postului de radio?

Cătălin Ivan, reprezentantul DIGI FM, în afaţa CNA:

"E un proiect care a început în 11 noiembrie 2015. Am început cu aproape 400.000 de mii de ascultători, pentru că am moştenit cumva o parte din audienţa PRO FM, şi am ajuns în momentul de faţă la aproximativ 1 milion de ascultători, semn că produsul pe care l-am creat are succes.

Practic, toate programele de la prima oră a dimineţii pornesc pe o structură de informare: aproape toate intervenţiile realizatorilor noştri de programe pornesc de la ştiri actuale comentate şi suntem radioul cu cel mai mare procent de ştiri din România.

Emisiune pe Digi FM cu Iancu Guda

Postul Digi FM are în plan o emisiune cu Iancu Guda.

"În momentul acesta pregătim un program special în prime-time. Este vorba despre cultură financiară, educaţie financiară cu Iancu Guda. Vom avea, probabil, două sau trei rubrici în fiecare zi", a spus repreznetantul Digi FM.

De notat că "Prime-Time"-ul în radio este diferit de TV. Practic, intervalul de maximă audienţă în FM (unde va fi şi emisiunea cu Iancu Guda) este între orele 7.00 şi 10.00, acolo unde sunt plasate matinalele, programele de forţă ale radiourilor.

Cine este Iancu Guda?

Din septembrie 2020, Iancu Guda este producătorul şi prezentatorul emisiunii de educaţie financiară (finanţe personale şi ale afacerii) “Banii în mişcare”, difuzat zilnic pe DIGI24 .

  • Iancu Guda este analist financiar. Este responsabil pentru dezvoltarea liniilor de servicii ca şi Director General al Coface Credit Management Services, acumulând o experienţă de aproape 20 de ani privind managementul riscului de credit în cadrul companiei.
  • Începând cu anul 2013, este lector asociat la Institutul Bancar Român (IBR), precum şi la Institutul de Studii Financiare (ISF), unde predă cursuri de analiză financiară avansată şi finanţe corporativ.
  • Din 2017, Iancu este autorizat de catre ASF pentru poziţia de Administrator Independent în Consiliul de Administraţie al BRD Asset Management

Reamintim că în 2015, Info Pro s-a transformat în Digi FM, după ce compania de telecomunicaţii a preluat de la Grupul Pro reţeaua de radio Pro FM. Până la relansarea din 2015, reţeaua Digi FM (fostul Info Pro) redifuza în proporţie de peste 60% postul Pro FM.

Citeşte şi: EXCLUSIV. RCS va fi noul proprietar al reţelei Pro FM. Digi şi CME au ajuns la o înţelegere. Urmează avizul CNA. Angajaţii postului au fost anunţaţi astăzi că postul va intra în familia Digi

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mile Mile
    Celebru sub Adela asta nu se aștepta
  • Soby Soby
    Adrian Bucur (ex-Prima TV, TVR și Metropola TV) este noul jurnalist al postului Digi 24.

    Prezintă Știrile zilei chiar acum.

Trimite un comentariu

sus