Skip to main content

Radu Paraschivescu revine la Digi FM. Postul de radio pregăteşte şi o emisiune de parenting

 
Radu Paraschivescu revine la Digi FM. Postul de radio pregăteşte şi o emisiune de parenting

Scriitorul Radu Paraschivescu se va auzi din nou la postul de radio Digi FM, după jumătate de an de pauză. În urmă cu şase luni, scriitorul a decis să facă o pauză de radio, din motive personale.

Publicitate

Radu Paraschivescu va avea - ca şi până în vară - două prezenţe în fiecare săptămână. Va fi pe post marţea şi joia, de fiecare dată cam o oră, alături de matinalii Digi FM - Bogdan Miu, Beatrice şi Ciuclaru.

Deocamdată nu a fost încă stabilită data la care scriitorul va reveni la matinalul de Digi FM.

Anunţul a fost făcut de oficialii Digi FM în faţa CNA, unde au solicitat mici modificări în structura de programe.

Totodată, Digi FM are în plan o emisiune de parenting. Viitorul program educativ destinat părinţilor nu are încă un prezentator. Postul este în discuţii cu diverşi posibili colaboratori pentru noua emisiune.

"Considerăm că e foarte important ca părinţii să aibă informaţiile cele mai valoroase în primii ani de viaţă ai copiilor. Să nu se bazeze doar pe şcoală de la 6 ani încolo, pentru că e foarte riscant pentru viitorul lor", a declarat reprezentatul Digi FM în faţa CNA.

Postul de radio Digi FM a solicitat Consiliului Naţional al Audiovizualului modificarea structurii serviciului de programe. Mai exact, se modifică doar programele de informare, de la 26 %, coboară la 10%. Cel mai mare procent îl ocupă ştirile.

"Practic, avem 1215 minute de ştiri în fiecare săptămână. Mai avem şi programe informative care sunt zilnice", a mai spus oficialul Digi FM.

Citeşte şi:CNA. Licenţa postului de radio DIGI FM s-a prelungit. Proiect de emisiune cu Iancu Guda, de la Digi 24

Citeşte şi: "Pastila de limbă", scoasă din grila Digi. La fel cealaltă rubrică a scriitorului Radu Paraschivescu. Explicaţiile?

Citeşte şi: Radu Paraschivescu, un fel de "pastilă de limbă" la Rock FM. Când începe

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus