Skip to main content

„Vaccinul nu e vaccin!” - Amendă de la CNA pentru afirmaţiile lui Cozmin Guşă. În aceeaşi emisiune i-a atacat pe Bendeac şi Tolo

 
Foto - Hepta
Foto - Hepta

Cozmin Guşă aduce o amendă postului Gold FM. Sancţiunea, în valoare de 5.000 de lei, a fost aplicată de CNA pentru mai multe afirmaţii controversate despre vaccin, făcute de fostul patron Realitatea. 

Publicitate

În aceeaşi emisiune, Guşă i-a atacat pe Mihai Bendeac şi Cătălin Tolontan. Totul s-a întâmplat în timpul producţiei „Ce-i în Guşă şi-n căpuşă”, de la postul Gold FM (post deţinut de familia Guşă). 

„Vaccinul nu e vaccin”, a fost una dintre afirmaţiile criticate de CNA. A mai spus şi lucruri ca: 

- „Am vorbit despre această conspiraţie, despre războiu’ biologic, despre faptul vaccinul nu e vaccin”

- „Adevărata esenţă a dramei este legată de acest posibil război biologic care s-a pus în mişcare în baza unui virus despre care s-a demonstrat că este artificial creat în laborator”

De asemenea, lui Guşă i s-a reproşat că a avut în emisiune o invitată „antivaccinistă”: 

„Opinia este liberă, dar pleacă de la premise care sunt fapte, aşa-zise fapte. A avut şi alte emisiuni cu invitaţi pro-vaccin? Doamna Iosefina Pascal este asumat antivaccinistă”, l-a întrebat Mircea Toma pe Cosmin Andrei Guşă (fiul lui Cozmin Guşă, patronul postului şi reprezentantul la CNA). 

Înaintea intervenţiei lui Toma, Guşă Jr. explica că:

„Mi se pare foarte clar că este o emisiune de opinie. Noi facem emisiuni de opinie, cu asta ne-am consacrat în ultimul an. Încercăm să răspundem la întrebări, prin discuţii constructive. Nu vrem să facem o campanie contra vaccinării. E complet opus gândirii mele. Ascultătorii ascultă pentru că vor opinia moderatorului”, a spus Cosmin Andrei Guşă. 

„Mi s-a părut că e bisexual"

În aceeaşi emisiune, Guşă i-a atacat pe Tolontan şi Bendeac, după cum şi Paginademedia.ro a relatat la vremea respectivă. A acuzat şi trustul Ringier că a luat bani de la Guvern pentru a promova vaccinul. 

Guşă a spus, printre altele: 

- Un alt vector al „întunericului”, Cătălin Tolontan şi ăsta rimează cu ciocan

- Eu l-am pomenit pe Dan Bittman pentru că atât Tolontan cât şi Bendeac ăsta, îl pomenesc pe  Bittman pentru că dacă pomeneşti pe Bittman eşti tare, are notorietate şi Holografu’ şi el. Vedeţi, cum totul face sens, de la presa plătită.

- Bendeac nu mi-a fost simpatic de la început, când a apărut. Mi s-a părut că-i bisexual, eu n-am nimic cu homosexuali, aşa, da’ bisexualii chiar nu-mi plac.

- Îi consider de o mare unsuroşenie, tocmai din dorinţa lor de a-şi masca cu orice preţ, un lucru pe care nu vor să-l spună public, ba mai au şi familii, ba nu ştiu ce.

- După ce-am aflat de la nişte protectori de ai lui, că respectivul actor Bendeac nu este bisexual ci dimpotrivă, îi plac femeile de le-ar mânca pe pâine, am început să mă uit cu atenţie şi am râs deseori la scheciurile lui.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Catalina Catalina
    Adi și Stefan sunteți ***. Din cauza voastră și a celor că voi, "pandemia" va dura o veșnicie!
  • Brandusa Antoniac Brandusa Antoniac
    CNA = ZERO BARAT ȘI INAMICUL POPORULUI ROMÂN!
  • andipanda andipanda
    Chiar nu are rost sa mai comentezi despre un zero.
  • DODO DODO
    postul a fost amendat cu toate ca nu stii ce poate scoate cineva instant din gusa dar gusa ...nimic ? parca se pedepsea propagarea de stiri false Oricum asta e ... dus Conteaza ca virusul e din laborator sau de la lilieci sau ... EXISTA ! deci sa ne ferim de el
  • Adi Adi
    Cred ca se simte miros de Jilava în preajma acestui individ atat de toxic. Ca întreg grupul de la Cluj.
  • Stefan Stefan
    Intr-o tara civilizata, acest personaj se afla la inchisoare.

Trimite un comentariu

sus