Skip to main content

DERAPAJ. Cozmin Guşă, la Gold FM: „Vaccinul nu e vaccin!”. Atac la Libertatea si la Bendeac: "Mi s-a părut că e bisexual"

 
DERAPAJ. Cozmin Guşă, la Gold FM: „Vaccinul nu e vaccin!”. Atac la Libertatea si la Bendeac: "Mi s-a părut că e bisexual"

DERAPAJ. Cozmin Guşă şi un discurs anti-vaccin la Gold FM, post care este condus de fiul său - Cosmin Guşă. „Vaccinul nu e vaccin”, a spus Guşă în timpul emisiunii „Ce-i în Guşă şi-n căpuşă”, de luni, 18 octombrie.

Publicitate

Guşă a criticat şi ziarul Libertatea. A acuzat trustul Ringier că a luat bani de la Guvern pentru a promova un „vaccin care nu e vaccin”. S-a dezlănţuit si la adresa lui Mihai Bendeac, pentru că actorul s-a declarat pro-vaccinare.

Ringier au luat bani mulţi de la Guvern pentru ca să le propovăduiască vaccinarea cu un vaccin care nu e vaccin, atunci să îţi fie ruşine!”, a spus Guşă în timpul emisiunii, potrivit Libertatea.

Cozmin Guşă, la Gold FM: „Acest vaccin nu este vaccin!”

Tot în timpul emisiunii de luni, 18 octombrie, Guşă a mărturisit într-un dialog cu Adriana Bahmuţeanu că nu are de gând să se vaccineze.

„Terminaţi cu asta cu vaccinul! Nici n-am de gând, nici nu m-am gândit vreodată să mă vaccinez, pentru simplul motiv că acest vaccin nu este vaccin. Lumea euro-atlantică este infestată cu această propagandă care este de natură să distrugă mentalul colectiv.”

Într-o postare pe Facebook, fostul politician pune situaţia legată de pandemie din România pe seama aderării la Uniunea Europeană. „Integrarea României în UE a marcat începutul experimentului”, a scris, printre altele, pe Facebook.

Suntem şi singura ţară din UE care n-are medicamente în spitale pentru tratament, şi pare că acestea nu vor veni până când nu vor muri suficienţi pentru ca să apărem în statistici ca o ţară bântuită şi decimată”, a mai scris Guşă pe Facebook.

Guşă l-a atacat şi pe Mihai Bendeac: „Bisexualii chiar nu îmi plac, îi consider de o mare unsuroşenie”

Cozmin Guşă a avut un discurs dur şi la adresa lui Mihai Bendeac. Recent, actorul a avut un discurs dur împotriva celor care nu se vaccinează, în cadrul podcastului găzduit de Cătălin Măruţă.

Guşă, la Gold FM:

„Bendeac nu mi-a fost simpatic de la început, de când a apărut, mi s-a părut că e bisexual. Eu nu am nimic cu homosexualii, dar bisexualii chiar nu îmi plac, îi consider de o mare unsuroşenie, tocmai din dorinţa lor de a-şi masca cu orice preţ un lucru pe care nu vor să-l spună public, ba mai au şi familii.”

Iată ce a spus Bendeac în podcastul lui Măruţă (via Libertatea.ro):

„Am auzit această tâmpenie: oamenii nu se vaccinează pentru că n-au încredere în conducători. Mie mi se pare o dovadă de imbecilitate”, a spus actorul, afirmând că atunci când te confrunţi cu o problemă globală, te poţi raporta la conducătorii altor ţări, precum cele nordice, care au îndrumat populaţia să se vaccineze.

Rata de vaccinare scade exact acolo unde era Cortina de Fier. Cu cât ne apropiem de această zonă de influenţă rusească, vaccinarea scade.”

CITEŞTE ŞI: CNA. Cozmin Guşă îi aduce postului Gold FM o somaţie. A pus la îndoială democraţia din America

CITEŞTE ŞI: GOLD FM. Ce-i în Guşă şi-n căpuşă! Guşă, Cristoiu, Chirieac, Emma Zeicescu, emisiuni la Gold FM

CITEŞTE ŞI: VIDEO. Cosmin Andrei Guşă, noul patron de la Gold FM: Aş vrea să avem o emisiune cu Octavian Hoandră. Raluca Moianu, director de programe. Nistorescu rămâne cu emisiune

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Elysium Elysium
  Gusa e un filorus sadea cunoscut....jalnic. Deci promoveaza ideile proruse.
 • Mihai Măndica Mihai Măndica
  Vom scapa de pandemie cand lumea va invata sa se protejeze purtand corect masca egal ca este vaccinat sau nu si va respecta distantarea sau carantinarea.
  Pana atunci , vom suporta toate valurile posibile.
 • DODO 2 DODO 2
  @ camelia -daca tu nu realizezi ca in urma unor afirmatii ca a lui gusa pot muri oameni inseamna ca ***
 • Ion Petrescu Ion Petrescu
  Domnul Gusa, eternul analist-traseist geopolitic intergalactic
 • Camelia Camelia
  @ Ion
  Mai mult, propun construirea unui lagar de concentrare, unde sa fie dusi cei care nu vor sa se vaccineze, iar tortionari sa fie adevaratii specialiști si experti care au dreptul sa vorbeasca, precum Bobonete, Loredana, Esca, Bendeac, Radu Tudor si alte somitati care sunt de partea binelui.
 • Ion Ion
  Gusa ar trebui sa se aleaga cu dosar penal pentru afirmatiile lui, la fel ca multi altii care vorbesc prostii pe internet legat de vaccinare.
 • DODO DODO
  o declaratie antivaccin te scoate garantat din unbra uitarii Sint unii care simt nevoia sa fie bagati in seama cu orice ptet
 • Adi Adi
  Ce credeați că poate să spună unul care primește ordine de la Moscova? Dar, oare, CNA doarme?
 • Stefan Stefan
  E ca si cum ai zice, "n-am nimic cu homosexualii, dar sunt homofob"
 • Stefan Stefan
  ***
 • Camelia Camelia
  Tarile nordice s-au vaccinat pentru ca au indrumat oamenii sa se vaccineze? Pai noua, romanilor, indrumarea ne-a lipsit? Am impresia ca Bendeac ii cam face prosti pe oameni, si s-a vazut ca aceasta "metoda" nu a functionat.
  Eu cred ca oamenii s-au imbolnavit, nu de la lipsa vaccinarii, ci pentru ca nu se distanțează nici picati cu ceara. Sta lumea la taclale in mijlocul strazii, cei care sunt in izolare, stau in bucatarie/ sufragerie cu restul familiei, stau cu carpa aia nespalata la gura, dar sunt mereu nas in nas. Cine s-a distanțat cât de cât, nu s-a imbolnavit.

Trimite un comentariu

sus