Skip to main content

„Noua Ordine Mondială” se loveşte de CNA. Până la urmă România TV a luat amendă. Din a doua încercare

 
„Noua Ordine Mondială” se loveşte de CNA. Până la urmă România TV a luat amendă. Din a doua încercare

„Noua Ordine Mondială” se loveşte de CNA. Dacă ieri nu a luat amendă pe acest subiect, azi n-a mai scăpat. România TV a încasat o penalizare de 5.000 de lei, deşi ieri propunerea era 20.000 de lei.

Publicitate

„Se clădeşte o atitudine de teamă faţă de ce vine din exterior. Mesajele recoltate nu au legătură cu subiectul. Tot pachetul este mincinos, a caracterizat Mircea Toma ştirea pentru care RTV a luat amendă. 

Ieri, Toma afirma că: 

„Este o colecţie de imagini care n-au legătură între ele şi doar din discursul televiziunii sunt puse în contextul teoriei cu noua ordine mondială”, spunea membrul CNA. 

Pe scurt: În ştirea amendată s-a vorbit despre „noua ordine mondială şi era ilustrată cu imagini violente despre cum „noua ordine mondială este impusă prin violenţă", emisiunea vorbea despre „ce pregătesc neomarxiştii în România" şi „când va ajunge şi la noi".

Membrii CNA s-au pus de acord că s-a încălcat legea, dar nu atât de grav încât postul să fie penalizat cu mai mult de 5.000 de lei. 

„Impunerea noii ordini mondiale, ce fac în România”

Ştirea cu „noua ordine mondială” a fost difuzată de mai multe ori în jurnalele România TV, în iulie, după cum s-a consemnat şi în şedinţa CNA. Câteva burtiere şi afirmaţii făcute pe post, în jurnal:

- „Impunerea noii ordini mondiale, ce fac în România”, a fost una dintre burtiere. 

- O altă afirma că: „Noua ordine mondială, impusă prin violenţe de stradă”

- De asemenea, prezentatorul spune: Revolte şi ură fără precedent, biserici arse din temelii cu intenţii criminale şi un val de violenţe parcă a cuprins întreaga lume în pragul a ceea ce mai marii conducători ai planetei numesc "noua ordine mondială"

S-au dat imagini cu un bărbat dărâma o cruce montată pe faţada unui lăcaş de cult, imagini cu o cruce rezemată de un pom şi două panouri, imagini cu un loc de veci la care erau depuse trei perechi de pantofi de copii. 

Reamintim că, ieri, România TV a fost amendată cu 10.000 de lei pentru declaraţiile preotului Valentin Guia, despre care un membru CNA a afirmat că sunt „un delir”, după cum Paginademedia.ro a relatat


Citeşte şi: CNA zice că România TV face fake-news, dar nu dă amendă. Pe alt subiect nu a scăpat: „Reziştii, preocupaţi de droguri şi de naşterea bărbaţilor”


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jk jk
    @Andrei serios?Ultima sanctiune pentru emisiunea spusa de tine a fost data acum mai bine de 1 luna si jumatate:
    https://www.paginademedia.ro/cna/amenda-antena-3-detalii-macabre-20403250
  • Leo Leo
    RomatiaTv trebuia inchisa, si suspendata luccenta CNA de foarte multi ani. Se pare ca nu se poate asa ceva in Romania securistoida!

    Ce amenda? Asta e o frectie. Trebuie desfiintata!
  • Dragos Dragos
    Am mai zis-o si o repet: pana nu se vor aplica amenzi in procente din incasarile pe o luna (minimim 15%) , vor continua toti sa-si faca de cap. 5000 de lei se incaseaza din 2-3 difuzari de spoturi dintr-un calup publicitar, asa ca o sa-i plateasca fluierand. In schimb masa de naivi (sa nu zic ceva mai dur ca nu mi se aproba comentariul) se face din ce in ce mai mare, asa ca nicio pierdere...dimpotriva.
  • Andrei Andrei
    CNA s-a prins că urmează sfârșitul pentru ei și au început să amendeze ediții ale emisiunii 'Esențial' din aprilie 2021, emisiune ce nici măcar nu mai există în grila Antena 3
  • jk jk
    Nici asa
  • Ccr Ccr
    Exclusiv. Kanal D s-a inteles cu ITV pentru difuzarea show ului The Voice România pentru 3 ani de zile. Emisiunea va fi la primavara. Peste cateva zile se anunta oficial, curand incep preselectiile. Formatul a fost dorit si de Antena 1.
  • Stefan Stefan
    5000 de lei?? Ce ziceti de 500000 de lei, poate doar asa s-ar opri astia din fake news.

Trimite un comentariu

sus