Skip to main content

Vă mai aduceţi aminte momentul Bobonete - Alexandru Pârgaru? Pro TV, somat de CNA pentru Românii au talent şi Survivor

 
Vă mai aduceţi aminte momentul Bobonete - Alexandru Pârgaru? Pro TV, somat de CNA pentru Românii au talent şi Survivor

VIDEO. Pro TV a primit două somaţii publice de la CNA pentru emisiunile Survivor şi Românii au talent. Ce derapaje au fost sesizate?

Publicitate

Postul de televiziune a fost sancţionat de două ori: o dată pentru ce a spus Cătălin Zmărăndescu la Survivor şi apoi pentru reprezentanţia lui Alexandru Pârgaru pe scena Românii au talent.

Încălcările au avut loc în două ediţii din februarie, însă sancţiunile au fost aplicate la aproape şase luni distanţă, în şedinţa CNA de marţi, 26 iulie.

Ce derapaje au sesizat telespectatorii pe Pro TV?

  • Violenţă de limbaj la Cătălin Zmărăndescu în Survivor

În ediţia Survivor difuzată pe 1 februarie, Cătălin Zmărăndescu a făcut o serie de afirmaţii despre cum ar reacţiona dacă ar fi atacat.

„Eu ca să fiu cinstit, în momentul în care cineva îmi atacă familia, nu contează cine este, merg până la capăt. Mă ataci, te atac la rândul meu. Mă respecţi, te respect la rândul meu. Când tu, trei săptămâni la rând, mă toci mărunt în fiecare zi şi mă jigneşti şi când pui bomboana pe tort… crezi că eu mă uit la tine şi ce să spun? Săru’mâna?

Niciodată! Dacă tu vrei să îmi dai în cap mie, eu îţi dau de două ori ţie în cap, despre asta este vorba”, a spus sportivul pe post.

CNA a constatat că Pro TV nu a respectat prevederile art. 18 alin. (1) lit. a) „Nu pot fi difuzate în intervalul orar 6,00 - 23,00 producţii care prezintă: a) violenţă fizică, psihică sau de limbaj, în mod repetat sau cu un grad mare de intensitate sau gravitate”.

  • Persoane în ipostaze degradante la Românii au talent

În ediţia Românii au talent din 11 februarie, Pro TV a difuzat un moment care a uimit nu prin talent, ci prin modul în care a fost prezentat şi s-a prezentat concurentul Alexandru Pârgaru.

Cine este Alexandru Pârgaru?

Tânărul cu corp firav, care are aproape 30 de ani, dar pare un copil, şi care l-a invitat pe scenă pe Mihai Bobonete şi i-a vorbit despre Dumnezeu.

Dialogul însă a stârnit amuzamentul tuturor, tânărul nefiind luat în seamă când povestea despre puterea sa vindecătoare. El a mai avut apariţii la televizor şi pe Internet şi înainte de a participa la Românii au talent, fiind cunoscut sub pseudonimul de „copilul de diamant al României'.

CNA a constatat că Pro TV a încălcat prevederile aceluiaşi art. 18, alin. (1), însă lit. c) din Codul audiovizualului, potrivit cărora „Nu pot fi difuzate în intervalul orar 6,00 - 23,00 producţii care prezintă: c) persoane în ipostaze degradante, chiar dacă acestea şi-au dat acordul”.

VIDEO. Momentul cu Alexandru Pârgaru şi Mihai Bobonete de la Românii au Talent

Citeşte şi: VIDEO. Doi psihologi acuză Românii au talent: "Asemenea momente nu ar trebui să fie la televizor". Momentul, criticat în online

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dansalica Dansalica
    Oricum emisiuni copiate numai

    Ca umor adelinari mangaliti miresici dansati
  • Inteligu Inteligu
    Ii suspectați de prea multa inteligenta

    Ca la factorati accesati miresici adelinari umoristi marinci
  • Curajica Curajica
    Comentează tocmai nu fi postac ha

    Acolo nu comentezi postac ? Hai curaj !
  • Mile Mile
    Comentează tocmai nu fi postac ha
  • Amendescu Amendescu
    Nivel scăzut de intigenta însă prinde

    Ca la Antenuta Zero. Plin de nivel scazut de inteligenta la Accesati Factorati Cunoscuti Umoristi Adelinari Miresici.

    Apropo, aici nimic de amenda la Antenuta Zero postac ?

    https://www.paginademedia.ro/cna/amenda-antena-1-cna-mireasa-dani-otil-20650171
  • Mile Mile
    Nivel scăzut de intigenta însă prinde
  • Demis Grădinaru Demis Grădinaru
    Așa se face audința dina păcate,umilind o alta persoană
  • jk jk
    Daca legat de somatia pentru Survivor sunt total de acord pentru ca s-a exagerat de dragul ratingului(asa cum s-a facut si la Kanal D) insa legata de cea pentru RAT nu sunt neaparat de acord...adica da,s-a facut misto,are probleme dar el s-a expus,suna cinic dar cumva asa si-a gasit renumele,la fel ca la acea televiziune necunoscuta(nu mai stiu denumirea) unde a fost mai de mult si de unde si-a castigat "notorietatea"
  • Mile Mile
    Oricum emisiuni copiate numai
  • Mile Mile
    Ii suspectați de prea multa inteligenta

Trimite un comentariu

sus