Skip to main content

CNA. Tanănana Timişoara devine principala staţie a postului, după ce a fost pierdută licenţa pe Bucureşti

 
CNA. Tanănana Timişoara devine principala staţie a postului, după ce a fost pierdută licenţa pe Bucureşti

CNA. Radio Tanănana va avea ca principală staţie de emisie pe cea din Timişoara, după ce licenţa audiovizuală pentru Bucureşti a fost pierdută.

Publicitate

Tanănana din Timişoara va avea următoarea structură de programe: 20% producţie proprie şi 80% producţii audiovizuale ale altor producători.

De la Tanănana Timişoara vor retransmite alte posturi regionale: Tanănana din Hunedoara, Huşi, Medgidia şi Târgovişte.

Modificările s-au făcut cu voturi în unanimitate din partea membrilor CNA, în şedinţa din 24 august.

Schimbările vin după ce în luna iulie Tanănana a pierdut licenţa pentru Bucureşti. Motivul? Reprezentanţii postului nu au trimis la timp actele necesare de prelungire a licenţei, care expirase pe 11 iulie 2021.

De altfel, reprezentanţii societăţii SC Videomarket SRL au trimis o solicitare la CNA pentru a anula decizia din iulie, pe motiv că actele puteau fi depuse şi mai târziu pentru că era stare de alertă pe teritoriul României.

Dumitru Ciobanu, juridicul Consiliului a fost, însă, ferm pe poziţii:

„O să încerc să fiu mult mai scurt, o singură propoziţie: articolul 1, alineatul 6 care permite revocarea doar dacă decizia n-a intrat în circuitul civil. Părerea mea este că această decizie a intrat în circuitul civil.”

Membrii CNA au respins cu voturi în unanimitate solicitarea Videomarket privind anularea deciziei din iulie, când Tanănana Bucureşti şi-a pierdut licenţa audiovizuală.

CITEŞTE ŞI: CNA. Radio Tanănana a pierdut licenţa pe Bucureşti. Din ce motiv?

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus