Skip to main content

CNA a înjumătăţit o amendă primită de Realitatea Plus. Explicaţia forului

 
CNA a înjumătăţit o amendă primită de Realitatea Plus. Explicaţia forului

Amendă la jumătate. Consiliul Naţional al Audiovizualului a înjumătăţit o amendă dată postului Realitatea Plus. 

Publicitate

De la 10.000 de lei s-a ajuns la o amendă de 5.000 de lei. Forul a revenit, astăzi, asupra deciziei de sancţionare, la două zile după ce aplicase amenda pentru derapajele legate de comunitatea LGBT

Reamintim că Realitatea Plus şi România TV au fost amendate, marţi, cu câte 10.000 de lei fiecare pentru abateri în contextul paradei Pride din vara aceasta. 

Dorina Rusu a cerut rediscutarea cazului, iar ceilalţi membri au votat „pentru” anularea amenzii de 10.000 de lei (aşa cum cere procedura). Principalul argument al Dorinei Rusu a fost urmărtorul:

„Am făcut această solicitare pentru că a ieşit la vot o amendă de 10.000 pentru Realitatea TV, deşi îniţial votasem una de 10.000 pentru Realitatea TV şi una de 20.000 pentru România TV, dar numărul de emisiuni şi cantitatea de încălcări ale legii care s-au produs la România TV a fost mult mai mare. De cealaltă parte, la Realitatea TV a fost o singură emisiune. Mi se pare că ar trebui să revenim asupra deciziei”, a spus Dorina Rusu. 

Apoi, tot Dorina Rusu a venit apoi cu o nouă propunere: 5.000 de lei pentru Realitatea. A fost votată cu unanimitate de voturi. 

„Este o abordare diferită între cele două posturi. Chiar la Realitatea Plus au fost şi reprezentanţi LGBT care şi-au spus punctul de vedere. Sunt de acord cu o sacţiune mai mică pentru Realitatea”, a afirmat şi şefa CNA, Cristina Pocora. 

La Realitatea Plus a fost vorba despre o emisiune moderată de Anca Alexandrescu - Culisele Statului Paralel. 


Ce s-a discutat în emisiune, dar şi derapajele de la România TV, AICI


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ONe ONe
    @Adi bine spus
    @B.A.M.O.O fi realitatea plus,dar de fapt e cam realitatea tv
  • B.A.M.O B.A.M.O
    Care Realitatea TV Dorina ? Că este Realitatea Plus, nu TV.
  • Stefan Stefan
    @ONe Perfect de acord.
  • Stefan Stefan
    @ONe Perfect de acord.
  • ONe ONe
    B.A.M. nu,dar mai echilibreaza partial lucrurile
  • ONe ONe
    @Stefan da,si sa o inmulteasca cu 8 pe cea de la RTV!
  • Adi Adi
    Asta arată încă o dată ce incompetenți sunt la CNA! Deci cna zice asa: am amendat doua posturi, unul cu 10.000 si altul cu 20.000. Dar ăla cu 20.000 a greșit mult mai grav decât celălalt. Si atunci ce facem? Scădem amenda ăluia care a greșit mai puțin. Gresit. Trebuie sa-l amendăm mai rău pe ăla care a greșit mai grav!!! Dar cum ei execută ordine și sunt si incompetenți, nu vor să să-i supere pe cei care i-au pus la CNA.
  • Stefan Stefan
    Merita s-o dubleze.
  • B.A.M B.A.M
    Asta nu șterge din abuzurile făcute de cei din CNA! Nu mă număr printre credulii care să înghită orice "broască" de acest tip...
    #JOS IPOCRIZIA CNA

Trimite un comentariu

sus