Skip to main content

Realitatea Star devine RTV. Are siglă nouă. Membrii CNA: „Seamănă cu Antena Stars şi un pic cu Romania TV”

 
Realitatea Star devine RTV. Are siglă nouă. Membrii CNA: „Seamănă cu Antena Stars şi un pic cu Romania TV”

Postul monden Realitatea Star, a solicitat Consiliului Naţional al Audiovizualului, modificarea siglei, după mai bine de un an de la lansarea postului. PHG Media Invest SRL deţine Realitatea Star şi Realitatea Sportivă.

Publicitate

„Seamănă cu Antena Stars şi un pic cu Romania TV”, au remarcat unii membrii la vederea noii sile a postului din grupul Realitatea. Sigla este de culoare roz, iar în loc de Realitatea Star apare doar RTV, însoţit de o stea. 

Monica Gubernat, membru CNA: - "De ce aţi simţit nevoia să vă schimbaţi sigla şi ce faceţi cu structura de programe? Am primit destul de multe sesizări spunând că aveţi foarte multe reluări sau preluări."

Ionela Arcanu, reprezentantul Realitatea Star:

"Nu ştiu de când sunt sesizările respective, dar în momentul de faţă avem reluări doar pe partea de weekend, urmând ca foarte curând să rezolvăm şi problema aceasta cu producţie proprie. Ne-am dorit să schimbăm sigla postului, odată cu venirea mea în această calitate de director editorial.

Am considerat că este o siglă care reprezintă mai bine postul pe care eu îl reprezint şi care, cu permisiunea dumneavoastră, nu este nici Antena Stars, nici România TV. Este un post care face parte din trustul Realitatea Plus."

Monica Gubernat, membru CNA: - "Să înţelegem că vor veni modificări de sigle şi pentru celelalte licenţe pe care le aveţi în portofoliu?"

Reprezentant Realitatea Star:

"Nu sunt în măsură să vă spun eu asta."

Sigla veche a postului Realitatea Star:

Solicitarea PHG Media Invest a fost aprobată de CNA în unanimitate.

Citeşte şi: CNA a votat. Realitatea îşi face două posturi. Ce fel de staţii? După Antena Stars, vom avea şi Realitatea Star. Tot de monden

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus