Skip to main content

Realitatea amână debutul Realitatea Star şi Sportivă, la nici un an după ce a primit licenţa din partea CNA. Din ce motiv?

 
Realitatea amână debutul Realitatea Star şi Sportivă, la nici un an după ce a primit licenţa din partea CNA. Din ce motiv?

CNA. Realitatea amână debutul celor două noi staţii TV pentru care a obţinut licenţe audiovizuale în iunie 2020: Realitatea Star şi Realitatea Sportivă.

Publicitate

Reprezentanţii firmei PHG Media Invest, cea care deţine cele două posturi, au solicitat membrilor CNA prelungirea cu 6 luni a termenului de intrare în emisie. Membrii au votat în unanimitate această solicitare. În urma aprobării solicitării, termenul de intrare în emisie este de 25 decembrie 2021.

Realitatea Star şi Realitatea Sportivă trebuiau să înceapă emisia din octombrie, dar s-a amânat din cauza pandemiei. Acelaşi motiv a fost invocat şi acum, dar şi faptul că echipamentele de emisie nu au ajuns încă.

Claudiu Giurgea, coordonatorul Realitatea Sportivă, a explicat motivele amânării într-un interviu pentru Paginademedia.ro. Detalii, AICI.

Claudiu Giurgea, reprezentant al postului, a explicat în şedinţă de ce se amână debutul celor două posturi:

„Problema este legată de ceea ce s-a întâmplat în pandemie. Scuelele de emisie n-au ajuns însă. Noi suntem în linie dreaptă în ceea ce priveşte linia editorială. Am început angajările pentru Realitatea Sportivă. Doar aşteptăm sculele.”

Cristina Pocora (membru CNA): „Care este termenul de livrare al echipamentelor?”

Mihăiţă Avram (reprezentant Realitatea Plus): „Echipamentele pentru IT au sosit în totalitate, sunt deja funcţionale. Avem o parte din restul echipamentelor care trebuie să ajungă, de aceea nu credem că mai e nevoie de o altă amânare. Noi sperăm ca totul să se rezolve în astea 6 luni de zile. Trebuie să fim funcţionali.”

Reamintim că cele două posturi au primit licenţele audiovizuale pe 25 iunie 2020, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

PHG Media Invest, firma care se ocupă de cele două staţii TV, este deţinută de Păcuraru Daniela-Madi, soţia lui Maricel Păcuraru (patronul Realitatea Plus). Printr-o altă firmă cu nume asemănător - PHG International Security - Daniela Păcuraru s-a mai ocupat şi de logistica Realitatea TV, în urmă cu câţiva ani.

În cele două noi televiziuni se vor investi, potrivit datelor prezentate la CNA, 800.000 de euro.

Proiectul Realitatea Sportivă este coordonat de Claudiu Giurgea (cel care prezintă tronsonul din sport Realitatea Sportivă la Realitatea Plus). Pe de altă partea, şefa proiectului Realitatea Star este Nicoleta Cone (realizatoare de talk show politic).

Un alt aspect de notat: ambele posturi - Realitatea Sportivă şi Realitatea Star - vor fi HD şi 4K.
 

CITEŞTE ŞI: Realitatea Sportivă, lansare amânată din cauza pandemiei. Nu vom avea în acest an noul post de sport

CITEŞTE ŞI: CNA a votat. Realitatea îşi face două posturi. Ce fel de staţii? După Antena Stars, vom avea şi Realitatea Star. Tot de monden

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • un privitor un privitor
    Basme! Cu caruta trasa de boi daca le aduceau si tot ajungeau echipamentele.
  • Zexe Zexe
    @cristi nedelcu,atunci cand toti vor trece la 4k o sa treaca si ei la 16:9
  • Eu Eu
    Până la HD un amarît de 16:9 SD
  • S S
    De ce nu e live pe youtube sedinta?
  • Cristian Nedelcu Cristian Nedelcu
    Realitatea PLUS HD când ?

Trimite un comentariu

sus