Skip to main content

FOTO. Televiziunile Prima Sport vor avea sigle noi. CNA a aprobat schimbarea

 
FOTO. Televiziunile Prima Sport vor avea sigle noi. CNA a aprobat schimbarea

Televiziunile Prima Sport vin cu noi sigle. Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat în şedinţa de azi, 21 iulie, noi sigle pentru televiziunile de sport din portofoliul companiei Clever Media. Totodată, forul audiovizual a aprobat şi o nouă siglă pentru televiziunea Prima 4K. 

Publicitate

În noile variante, siglele Prima Sport au un font mai mare, în culorile gri şi roşu. 

Noua schimbare de la Prima Sport vine după ce în luna martie CNA a aprobat schimbarea numelor televiziunilor Look Sport în Prima Sport, după cum a relatat Paginademedia.ro.

Vechea Siglă Prima Sport 1, 2, 3, 4, 5

 

Galerie Foto. Noile Sigle Prima Sport 1, 2, 3, 4, 5

Televiziunile Prima Sport sunt operate de compania Clever Media Network, deţinutp de Adrian Tomşa (90%) şi Maria Nicoară (10%)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Aberescu Aberescu
  Am fost 3 săptămâni nu pricepi tu când

  Unde 3 saptamani postac ? Ce visezi ? Ca saptamana trecuta aveai 100 de comentarii pe site. Ce aberezi ?
 • Mile Mile
  Am fost 3 săptămâni nu pricepi tu când
 • Vacantik Vacantik
  Postaci nu aveți vacanta esomar nimica

  Dar tu postacule ? Nu ai vacanta nimica ? Ce cauti pe aici cu comentarii ? In vacanta postacule. Hai !
 • Yor Forger Yor Forger
  Frumos sigla.
 • Mile Mile
  Postaci nu aveți vacanta esomar nimica
 • Prima telespectatoare Prima telespectatoare
  @Adi - Ce inseamna pentru tine HD adevarat? Prima TV HD a fost integrata pe sistemul tehnic al canalelor Dolce/Telekom Sport dupa relocarea din Pipera (2014) si foloseste codecul AVCi 100Mbps, standardul 1080i 50. Daca nu ai habar de tehnica vomita in alta parte! Productiile realizate in studiourile din Pipera (in acelasi loc unde se emite si Orange Sport dupa ce au preluat Telekom Sport) beneficiaza de tehnica nivel 2014, atunci s-a facut implementarea noului sistem HD. Asa cum iti dai cu parearea esti un habarnist! Nu te lua dupa productiile exterioare realizate in alta parte decat in sediul din Pipera! Tehnica Telekom/Orange Sport e in stare sa receptioneze de pe satelit 4K, iar canalul Look 4k este o mizerie pusa la cale de marele "director tehnic" Rares Pop, fost cameraman si pupator de dosuri in Cluj
 • Dani Dani
  Ai uitat de N24 Plus. Ei au sigla din 2011. La fel si Kanal D, din 2007. Doar ca au scos banda cu numele in 2022. Si mai este Cartoon Network, au sigla din 2010
 • Soby Soby
  @gogu, TVR are siglele astea din 2004, doar că au fost restilizate odată în 2008 deodată cu lansarea postului TVR 3, iar încă odată în 2019 deodată cu lansările TVR 1 și TVR 2 în HD.

  Nu doar TVR are sigle vechi de 18 ani, ci mai sunt și alte posturi, de exemplu Antena 1 are sigla din 2010 ce este o variantă restilizată a siglei din 2007 și este folosită de 10 ani, Național TV are sigla din 2006 și din ce am văzut eu pe YouTube, sigla Național TV din 2006 a mai fost folosită între 2003 și 2004 și Antena 3 are sigla din 2009 în care folosesc cea din 2016 ce este în varianta 3D în prezent deodată cu lansarea posturilor Intact, printre care și Antena 3 în HD.

  Sau am mai văzut un post ce folosește multe sigle, de exemplu Realitatea Plus folosește sigla lor actuală din 2020 pe ecran, la site-ul lor, pe rețele de socializare unde au ei cont, și la ident-uri, mai folosesc sigla din 2019 la microfoane folosite de reporteri, și la dubele lor (folosesc Dacia Dokker din ce am văzut eu), iar sigla din 2007 încă se mai folosește pe banda ce albă, adică crawl, și mai nou, Realitatea Plus a început să refolosească și sigla lor veche din 2007 la microfoanele reporterlior, am văzut eu ieri.

  E bine că se schimbă sigle la mai multe posturi TV din România, chiar se modernizează bine.
 • STEFAN MUNTENESCU STEFAN MUNTENESCU
  Destul de inestetice ! Mai bine arătau (arată) cele vechi!
 • GOGU GOGU
  Identice cu Digisport 1 2 3 4...chiar nu se gasea o idee mai buna ?
 • gogu gogu
  Toti schimba sigle, vor imagine de brand mai buna numai TVR a ramas cu vechiturile alea de sigle urate cu panglica...de 20 de ani nu schimba nimic ...
 • jk jk
  @Nicu Florin episod de 2 ore?
 • Pintea Pintea
  acum sa vezi cum le creste audienta ca Praslea cel Voinic. Teszari, pardon Tomsa crede ca sigla e de vina ca transmisiunile facute de ei sunt aproape SD. director tehnic e un om care merge pe stadion sa traga de cabluri - Rares Pop. Probabile ca e nepot cu el pentru ca altfel nu stie nimeni cum inca e angajat. Ce rusine de televiziuni, ce rusine.
 • Nicu Florin Nicu Florin
  @jk, LDV va intra cu câte un episod mai lung, din noul sezon, aflat pe Voyo deja
 • jk jk
  @Soby în loc intră Lecții de viață(încă un episod) și Mâncare pe care

Trimite un comentariu

sus