Skip to main content

COMUNICAT. Transformarea spectaculoasă a Anei Morodan în Cruella

 
COMUNICAT. Transformarea spectaculoasă a Anei Morodan în Cruella

COMUNICAT. Cine nu o ştie pe Ana Morodan? Îndrăzneaţă, carismatică, excentrică, provocatoare, inspiraţională, unică în spaţiul de celebritate şi business autohton, Ana Morodan nu trece neobservată niciodată.

Publicitate

Antreprenor şi influenţator de succes, Ana reuşeşte de peste 10 ani să ne surprindă, neînfricată şi fără prejudecăţi, fiind o sursă de inspiraţie  pentru milioane de oameni din întreaga lume. Prin ambiţie şi muncă, Ana a devenit un personaj aparte în online, memorabilă prin atitudine şi stil şi cu o personalitate inconfundabilă.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Motivele succesului Anei Morodan sunt multiple: perseverenţa şi ambiţia, inspiraţia,  conţinutul de calitate, extraordinara sa fotogenie, curajul de a se asocia cu proiecte out of box, talentul de a combina într-o manieră unică articole vestimentare şi un simţ dezvoltat pentru afaceri.

„Prima alegere, instantanee chiar, pentru a o portretiza pe Cruella a fost Ana Morodan şi am fost extrem de onoraţi şi bucuroşi să colaborăm cu ea pentru promovarea celei mai recente producţii Disney. Ana este un profesionist desăvârşit care s-a implicat 100% pentru a se transforma în Cruella, iar rezultatele sunt spectaculoase.” a declarat Andreea Zidaru, General Manager Forum Film România.

“Pentru mine, să pot să o portretizez pe Cruella a însemnat îndeplinirea unui vis din copilarie. Cruella este larger than life. Este cea care te învaţă cu adevărat să te iubeşti pe tine şi să înţelegi că să poţi să râzi de tine şi de lume este una dintre calităţile care te fac cu adevarat memorabil.” a menţionat Ana Morodan.

Ovidiu Buta,  Alexandru Abagiu şi Sorin Stratulat s-au implicat în acest proiect complex şi au reuşit transformarea spectaculoasă a Anei Morodan în personajul Cruella de Vil.

A fost o muncă de echipă, cu implicarea şi sincronizarea tuturor celor implicaţi, cu multe zile de muncă şi un deadline strâns, stabilindu-se într-un timp record un shortlist de look-uri, sesiunile de fitting, alegerea  machiajelor, definitivarea set design-ului, a logisticii necesare realizării fotografiilor.

Multipremiata actriţă Emma Stone joacă rolul principal în noul film live-action sub semnătura Disney – “Cruella” – o poveste fascinantă despre una dintre figurile legendare ale cinematografiei, o ticăloasă de primă mână care a fermecat şi intrigat generaţii.

Actriţa a avut parte de o schimbare radicală pentru rolul din această producţie, filmul  ilustrând  povestea Cruellei de Vil, transformările prin care a trecut de-a lungul timpului, dar şi motivele care au determinat-o să-şi arate latura întunecată.

Filmul „Cruella” rulează acum în toate cinematografele partenere.

FOTO. Transformarea Anei Morodan în Cruella

 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ana ana
    saracutza, ce a inteles ea din cruella. e clar ca suntem o societate bolnava daca astfel de personaje fara niciun talent si fara sa munceasca traiesc prostindu-i pe altii
  • ema ema
    wow, publicitatea desantata este atat de penibila pentru toate partile implcate.
  • Erik Erik
    Fata mea, cat porți la bascheți? 42? :))

Trimite un comentariu

sus