Skip to main content

COMUNICAT. Jaxi câştigă, pentru a doua oară consecutiv, distincţia de creatorul de conţinut al anului la Gaming Video Awards

 
COMUNICAT. Jaxi câştigă, pentru a doua oară consecutiv, distincţia de creatorul de conţinut al anului la Gaming Video Awards

COMUNICAT. Gaming Video Awards connected by Vodafone şi-a desemnat câştigătorii, într-un event transmis live de Digital Crusade. Şi la ediţia din 2021, marele învingător este JaxiTV care a obţinut titlul de Creatorul de conţinut al anului în urma câştigării categoriilor Cel mai bun stream, Cel mai bun video de gaming, Cel mai bun video de Counter-Strike: Global Offensive, Cel mai bun conţinut de Tactical Shooters, Cel mai bun conţinut de gaming tech şi titlul de Role Model of the Year.

Publicitate

Categoria Creatorul de conţinut al anului, prezentată de George. Primul banking inteligent, este acordată creatorului care câştigă cele mai multe premii în cadrul competiţiei. Jaxi a renunţat în urmă cu trei ani la cariera sa de jucător semi-profesionist de CS:GO pentru a se dedica în întregime streaming-ului.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Noutatea pe care a adus-o ediţia din acest an a fost introducerea unor noi categorii de concurs dedicate brandurilor şi agenţiilor de publicitate, PR sau digital care au creat campanii cu conţinut de gaming.

Samsung a obţinut premiul de Comunicatorul anului în gaming în urma câştigării celor trei distincţii de Excelence Awards obţinute la cele trei categorii: campaniile Game Translator şi GRL Power, realizate împreună cu Cheil Centrade şi #PlayOnWithSamsung @ Bucharest Gaming Week, realizată împreună cu Leo Burnett Bucharest.

Câştigătorii categoriilor dedicate brandurilor sunt:

• Categoria Cea mai bună campanie cu conţinut de gaming - Lansare The Last of Us Part II în România, o campanie PlayStation şi SmartPoint PR
• Categoria Cea mai bună campanie de comunicare cu creatori de conţinut - Logitech #speedchallenge, o campanie Logitech şi WorkHorse
• Categoria Cea mai bună campanie de comunicare a unui brand prin evenimente speciale de gaming - KFC - Killer Discounts, o campanie KFC şi MRM Romania

“Am creat aceste categorii pentru a premia încă puţinele branduri, companii şi agenţii care comunică cu publicul de gaming într-un mod relevant şi ne dorim foarte mult ca la ediţia viitoare să fie mai multe campanii dedicate acestui public. Toate campaniile înscrise la ediţia din acest an au fost foarte bune.”, spuse Tudor Dăescu, preşedinte al Gaming Video Awards. 

Distincţia Role Model of the Year, oferită de Vodafone, a mers către Jaxi, un reper pentru generaţiile noi de gameri şi creatori de conţinut. 

Câştigătorii Gaming Video Awards 2021 sunt:

• Creatorul de conţinut al anului: JaxiTV
• Cel mai bun stream: JaxiTV
• Cel ma bun video de gaming: JaxiTV
• Role Model of the Year: JaxiTV
• Cel mai bun continut axat pe jocurile populare:
Brawl Stars – Mădălin, iSilent
Minecraft – Gannicus96
Fortnite – Maxşialtele
CS:GO – JaxiTV
• Cel mai bun video al unei creatoarea de conţinut: AlexaTV
• Newcomer of the Year: Cristina Simion
• Cel mai bun continut de gaming tech: JaxiTV
• Cel mai bun continut de Battle Royale: Tedereu
• Cel mai bun continut de MOBA: Ketaminol
• Cel mai bun continut de Sports Games: Ovvy
• Cel mai bun continut de Tactical Shooters:  JaxiTV
• Cel mai bun continut de Let’s Play: Bobospider
• Cel mai bun continut kids friendly: Ovvy
• Cel mai bun stream de mobile gaming: Tedereu
• Categoria cel mai bun video de gaming de TikTok: Theo Zeciu

Începând cu această ediţie, Gaming Video Awards a acordat şi Excelence Awards la toate categoriile, oferind recunoaştere şi streamerilor care s-au clasat imediat după câştigător.

Gaming Video Awards oferă recunoaştere acelor creatori care propun publicurilor lor nu doar energie debordantă şi pricepere în jocurile video, dar şi un discurs corect, live-uri şi video-uri de calitate şi, nu în ultimul rând, o atitudine pozitivă. Aceşti creatori pot deveni repere pentru generaţii de tineri, creând în platformele lor spaţii sigure de entertainment şi dialog despre pasiunea lor comună: gaming-ul.

Gaming Video Awards este organizat de Dăescu Borţun Olteanu. Evenimentul se alătură celorlalte produse ce poartă şi semnătura diviziei de gaming a Dăescu Borţun Olteanu: Bucharest Gaming Week, Gaming Marathon şi Esports Summit Bucharest.  

Gaming Video Awards connected by Vodafone, upgraded by George. Primul banking inteligent, şi susţinut de Samsung, Logitech G, AGON by AOC, Philips OneBlade, Bitdefender, Amber, adidas, Foodpanda, Alienware, BMW România, Digital Crusade şi Nexus Gaming. 
 

Gaming Video Awards connected by Vodafone: www.gamingvideoawards.ro

GALERIE FOTO. Câştigătorii Gaming Video Awards 2021

 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus