Skip to main content

COMUNICAT. OFICIAL. ProMotor.ro – cel mai citit site de ştiri din domeniul Auto & moto şi în luna septembrie

 
COMUNICAT. OFICIAL. ProMotor.ro – cel mai citit site de ştiri din domeniul Auto & moto şi în luna septembrie

COMUNICAT. Site-ul ProMotor.ro deţinut de Grupul Gândul a înregistrat în luna septembrie 2021 aproape 4 milioane de afişări, situându-se astfel pe primul loc la numărul de afişări în categoria de Auto & Moto, conform datelor SATI.

Publicitate

ProMotor este astfel site-ul lider adresat pasionaţilor auto şi specialiştilor în devenire din România.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Site-ul a fost lansat iniţial ca un proiect al diviziei de Internet a grupului MediaPro. Ulterior, acesta a intrat sub umbrela Publimedia si mai apoi sub Mediafax Group. Începand cu 2019, site-ul face parte din grupul Gândul, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc.

În acelaşi an, 2019, publicaţia online a trecut printr-o schimbare radicală, atât ca design şi platformă-suport.

Echipa redacţională mulţumeşte tuturor cititorilor şi parteneilor săi pentru încrederea acordată şi îi aşteaptă în fiecare zi pe site-urile şi produsele video din cadrului Trustului Gândul pentru a citi ştirile zilnice: www.gandul.ro, emisiunile Gandul News de la orele 17.00, respectiv 20.30, www.prosport.ro, emisiunea Prosport LIVE moderată de Victor Vrînceanu, www.liga2.ro, www.cancan.ro, emisiunea CANCAN News de la ora 21.30, www.csid.ro, emisiunea CSID Live, www.ciao.ro, www.promotor.ro, www.go4it.ro, www.descopera.ro, www.apropotv.ro, www.verdict.ro, www.viitorulromâniei.ro.

 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus