Skip to main content

COMUNICAT. În clinicile SKiN MedSpa plăteşti doar pentru rezultate

 
COMUNICAT. În clinicile SKiN MedSpa plăteşti doar pentru rezultate

COMUNICAT. Zeci de clinici de epilare definitivă, tratamente faciale, estetice, dermatologice şi de remodelarea corporală au apărut în toată ţara, dar mai ales în Bucureşti şi împrejurimi, toate promiţând cea mai bună aparatură şi cele mai bune rezultate cu putinţă.

Publicitate

Însă, de cele mai multe ori, un dispozitiv laser de epilare definitivă puternic înseamnă un dispozitiv chinezesc, care încearcă să copieze liderul de piaţă sau, în cele mai bune situaţii, un dispozitiv original cu o tehnologie veche de minim 3 ani, în varianta economică şi care are puterea la sfert faţă de ultimul model lansat în piaţă de acelaşi producător. Cum pot clienţii clinicilor de înfrumuseţare să se asigure că plătesc pentru aparatura şi rezultatele promise?

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Clinicile SKiN din Bucureşti şi Corbeanca au lansat o campanie de educare a publicului, sub deviza: “la SKiN MedSpa plăteşti doar pentru rezultate”, ca urmare a faptului că există un număr crescător de clienţi, care încearcă diferite tratamente de epilare definitivă cu laser, dermatologice, estetice sau de remodelare corporală în alte clinici fără niciun rezultat şi rămân cu impresia că toate dispozitivele sunt la fel. Mulţi dintre aceştia ajung în clinicile SKiN la şedinţele de testare gratuite, ca apoi să devină clienţii fideli ai clinicilor SKIN.

“Numărul clienţilor care ajung în clinicile SKiN ferm convinşi că nu există niciun dispozitiv care să le rezolve problemele este într-o creştere constantă în ultima perioadă.

5 din 10 clienţi ajung pentru prima oară la şedinţele de testare pentru epilare laser sau în loc să opteze pentru un pachet economic, preferă să plătească la şedinţă pentru tratamentele dermatologice, estetice şi de remodelare corporală, pentru a se asigura că nu îi minţim şi că într-adevăr, obţin rezultate”, spune Mirela Markovic, managerul clinicii SKiN Drumul Taberelor.

“Degeaba le spunem când ne contactează că toată aparatura este originală şi că am făcut buy-back anul acesta, aşadar avem doar dispozitive noi, gama de top sau premium de la cei mai prestigioşi producători din industria medical-estetică din lume“, a continuat Mirela Markovic.

Una dintre cele mai mari provocări în industrie este reprezentată de publicitatea înşelătoare şi de faptul că nu există o instituţie care să verifice validitatea promisiunilor cu care sunt atraşi consumatorii de servicii de frumuseţe.

Cum pandemia a impulsionat cererea de epilare definitivă cu laser, oricine îşi poate achiziţiona un dispozitiv pentru a începe o astfel de afacere, iar de cele mai multe ori, nu există training specializat sau studii clinice care să demonstreze eficacitatea tratamentului sau efectele secundare nocive asupra sănătăţii pe termen lung.

“Motorul principal prin care am reuşit să ne atragem clienţi au fost rezultatele obţinute de către aceştia. Este descurajant atunci când postăm pe reţelele de socializare poveştile de succes ale clientelor noastre şi primim foarte multe acuzaţii că am modificat pozele sau că am folosit filtre. De exemplu, în ceea ce priveşte tratamentul celulitei, suntem singurii care avem toată aparatura necesară pentru tratamentul acesteia.

Mai există doar 2 dispozitive UltraShape în România în afară de clinica SKiN Corbeanca şi la fel, doar câteva dispozitive ONDA, dar nimeni nu are şi ONDA, şi UltraShape, şi Venus Legacy 2.0, şi Velashape 3, şi criolipoliza Cooltech Define sub acelaşi acoperiş, iar lista continuă. Totul este nou, de ultimă generaţie iar rezultatele pe care le promitem sunt susţinute de studii clinice ample.

Până la urmă este şi normal ca un echipament laser de epilare definitivă de 3500W, cum este Elysion Pro, unul din cele mai recente lasere ale noastre, să aibă rezultate mai bune faţă de un Elysion Pro de 1.000W, cum are majoritatea competiţiei. Iar să compari Primelase, cel mai puternic laser din piaţă, cu un dispozitiv-replică este ca şi când ai compara cel mai bun motor din lume cu unul încropit de nişte elevi începători”, ne-a mărturisit Andreea Abraham, managerul clinicii SKiN Corbeanca.

Întrucât oricine are dreptul să se promoveze aşa cum crede de cuviinţă, brandul SKiN MedSpa a început un proces de educare pe toate canalele disponibile, prin care va prezenta care sunt normele de tratament pentru problemele comune, care atrag publicul în clinicile de frumuseţe, începând cu părul nedorit, celulita, grăsimea localizată, acneea, vergeturile, cearcănele, cicatricile, ridurile şamd.

Echipa de specialişti SKiN va prezenta care sunt cele mai noi metode de tratament agreate la nivel mondial, care sunt câştigătorii din domeniu, dar şi care este aparatura cu cele mai multe recenzii pozitive obţinute de la utilizatori obişnuiţi. Mai mult decât atât, echipa medicală va prezenta anumite protocoale de tratament folosite în transformările clienţilor SKIN, dar şi motivele pentru care s-au ales anumite dispozitive medicale în detrimentul altora.

Despre SKiN MedSpa

SKiN MedSpa este singurul lanţ de clinici din România unde pacienţii pot beneficia de toate cele mai performante dispozitive medicale disponibile în lume, adică de acea aparatură foarte scumpă, de top, care impune standardele la nivel mondial în epilare definitivă, tratamente corporale, faciale şi estetice.

Atât clinica SKiN Corbeanca, cât şi SKiN Bucureşti sunt printre puţinele clinici deschise 363 de zile din an, de luni până duminică, de la ora 9 dimineaţa la 9 seara, pentru a oferi inclusiv pacienţilor extrem de ocupaţi timp pentru ei înşişi.

Cu o echipă medicală dedicată şi un personal în care se investeşte în continuu, care participă în mod periodic la cursuri de specializare şi care este evaluat cel puţin o dată pe lună, brandul SKiN MedSpa este respectat şi iubit de mii de pacienţi mulţumiţi.

Majoritatea echipamentelor folosite la SKiN MedSpa sunt certificate FDA, au studii medicale desfăşurate pe parcursul a mai multor ani de zile, care garantează siguranţa utilizării lor, cu rezultate dovedite clinic.

Detalii contact:

SKiN Bucureşti
Centrul comercial Auchan Drumul Taberelor, etaj 1,
Bucureşti, România

SKiN Corbeanca
DN1 Value Centre, Calea Bucureşti 2bis,
Corbeanca, România

Telefon programări: 031 005.10.15
Program: Luni - Duminică: 08:00 - 21:00

 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus