Skip to main content

COMUNICAT. Marele Târg de Cafea şi Ceai din magazinele Auchan propune peste 300 de produse şi arome

 
COMUNICAT. Marele Târg de Cafea şi Ceai din magazinele Auchan propune peste 300 de produse şi arome

COMUNICAT. Cea de-a XII-a ediţie a Marelui Târg de Cafea şi Ceai Auchan are loc în perioada 17 ianuarie - 6 februarie în toate hipermarketurile Auchan, oferind o sortimentaţie variată şi atractivă la preţuri mici.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Oferta reuneşte 300 de produse de cafea şi ceai de la branduri îndrăgite de consumatorii români, precum şi produse de origine şi specialitate, dar şi zeci de echipamente de preparare, accesorii pentru servit şi produse complementare.

Astfel, în ceea ce priveşte oferta de cafea din cadrul acestei ediţii, clienţii vor putea alege dintr-o selecţie complexă de sute de produse selectate din toate tipurile de cafea: boabe, măcinată, instant, capsule, paduri, la filtru ş.a. Pe lângă sortimentele consacrate, consumatorii au la dispoziţie şi o gamă variată de cafea de origine şi de specialitate, cafea ecologică, dar şi variante decofeinizate. Acestora li se adaugă cafeaua cu arome, precum şi o gamă variată de ciocolată caldă.

Potrivit retailerului, în ultimul an, principalele creşteri s-au înregistrat pe categoria de cafea boabe, în special varianta de 1 kg, şi pe categoria de capsule, în timp ce cererea pentru cafeaua măcinată de 500 de grame, în special, se menţine constantă. La categoria echipamente, cele mai mari creşteri în vânzări le-au avut espressoarele, trend conturat în perioada pandemiei. 

Pe lângă cafea şi ceai, clienţii vor putea descoperi în cadrul târgului şi sute de echipamente pentru prepararea şi servirea acestora: espressoare, filtre, cafetiere, râşniţe; accesorii pentru servire: ceşti, farfurii, suporturi, ceainice, decoraţiuni; ingrediente complementare şi răsfăţuri dulci.

Şi în acest an, la Marele Târg de Cafea şi Ceai, clienţii vor avea parte de diversitate şi vor putea descoperi aproximativ 100 de produse noi, printre care se numără şi o selecţie de articole ale brandului românesc 5 to Go.

Oferta este completată şi de o selecţie generoasă de ceai, formată din aproximativ 100 de tipuri de ceai: infuzii, pliculeţe, granule cu o sortimentaţie diversificată, respectiv ceaiuri din plante medicinale, de fructe, ceai verde, negru, alb, rooibos, diferite mixuri actuale şi inovatoare.

Categoria de produse marcă proprie, în creştere

Anul acesta, produsele marcă proprie Auchan reprezintă 15% din oferta de cafea şi ceai, în creştere faţă de anii anteriori. Printre acestea se numără gama premium Auchan Collection, formată din cafea de origine (boabe sau măcinată) din Brazilia, Columbia, Mexic, Etiopia şi Guatemala, dar şi produse sustenabile. Din această categorie se remarcă Auchan Bio Honduras, cafeaua ecologică de Filieră,  produs al unei agriculturi ecologice şi certificat UTZ, ceea ce confirmă o producţie durabilă şi responsabilă.

La nivel de echipamente de preparare a cafelei se remarcă espressorul Qilive 2 în 1, un model inovator care permite utilizarea a două formate de capsule, în funcţie de preferinţa consumatorului. Datorită celor două tăviţe interschimbabile, utilizatorii au posibilitatea de a prepara rapid o varietate de băuturi, folosind fie capsule compatibile Dolce Gusto, fie Nespresso, modelul fiind premiat în 2023 cu titulatura Votat Produsul Anului în categoria de espressoare capsule.

Totodată, iubitorii de ceai se vor putea delecta cu ceaiuri marcă proprie Auchan, inclusiv bio, precum şi cu infuziile speciale din aceeaşi gamă premium Auchan Collection disponibile în 5 sortimente: fructe de pădure, zmeură, iasomie, ceai verde cu ghimbir şi ceai negru.  

Pe lângă cafea şi ceai, Auchan a pregătit o serie de produse pentru prepararea şi servirea acestora: de la sortimente de lapte proaspăt, condensat, vegan, la frişcă, miere, zahăr, inclusiv candel şi baghete, precum şi înlocuitori de zahăr, siropuri, dar şi băuturi: lichior, coniac, vermut, rom. Cei care vor să savureze şi o gustare lângă cafeaua ori ceaiul preferate au la dispoziţie o varietate de biscuiţi, mini cakes, mini checuri, madlene, batoane -  inclusiv bio, fără zahăr şi fără lactoză: biscuiţi cu cocos şi caramel sărat, mini checuri cu căpşune şi lămâie, cookies cu cacao ş.a.

În plus, iubitorii acestor produse sunt aşteptaţi în magazine cu noutăţi şi surprize, degustări şi samplinguri, iar oferta din cadrul târgului poate fi accesată şi online, pe www.auchan.ro. De asemenea, membrii MyCLUB Auchan au parte de beneficii la achiziţia produselor special marcate.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus