Skip to main content

COMUNICAT. Cele mai bune campanii adresate gamerilor din România vor fi premiate la Gaming Video Awards

 
COMUNICAT. Cele mai bune campanii adresate gamerilor din România vor fi premiate la Gaming Video Awards

COMUNICAT. Gaming Video Awards dă start înscrierilor în cea de-a treia ediţie, competiţia continuând să caute şi să premieze cel mai bun conţinut de gaming pe care streamerii şi brandurile îl crează pentru comunităţile lor.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Noutatea pe care o aduce ediţia din acest an este introducerea unor noi categorii de concurs dedicate sportului electronic (Esports) şi jucătorilor profesionişti. Cei care vor să se înscrie în cadrul competiţiei o pot face accesând www.gamingvideoawards.ro, până pe 5 august.   

Gaming Video Awards îşi continuă misiunea de a oferi recunoaştere acelor creatori care propun publicurilor lor nu doar energie debordantă şi pricepere în jocurile video, dar şi un discurs corect, live-uri şi videouri de calitate şi o atitudine pozitivă. Şi, nu în ultimul rând, Gaming Video Awards identifică şi premiază acele branduri care se adresează publicului de gaming.

“Este deja al treilea an în care ne propunem să identificăm cei mai responsabili creatori de conţinut şi al doilea când invităm brandurile care au creat campanii de gaming să se înscrie în competiţie.

Anul acesta vrem să aducem în atenţia publicului şi zona competitivă a gaming-ului, anume esports, prin introducerea unor categorii dedicate comentatorilor de esports şi jucătorilor profesionişti de la noi din ţară.

Esports-ul este o ramură a gaming-ului care creşte de la an la an şi sperăm ca de la toamnă să fie recunoscut ca sport oficial şi în România, astfel încât jucătorii să poată performa în cele mai bune condiţii.”, spune Tudor Dăescu, Preşedinte al Gaming Video Awards.

Printre noile categorii adăugate se numără Cel mai bun caster de Esports şi Cel mai bun stream al unui jucător pro, dedicate profesioniştilor din jocurile electronice, însă pe lângă acestea, competiţia va premia şi Cel mai bun streamer de variety şi Cel mai popular streamer.

Cele trei categorii dedicate brandurilor râmân neschimbate şi în cadrul lor se pot înscrie branduri sau agenţii care au creat campanii cu tematică de gaming sau cu creatori de conţinut. 

Anul trecut Cea mai bună campanie cu conţinut de gaming a fost câştigată de lansarea The Last of Us Part II în România, o campanie PlayStation şi SmartPoint PR.

Premiul pentru categoria Cea mai bună campanie de comunicare cu creatori de conţinut a mers la Logitech #speedchallenge, o campanie Logitech şi WorkHorse, iar categoria Cea mai bună campanie de comunicare a unui brand prin evenimente speciale de gaming a fost câştigată de KFC - Killer Discounts, o campanie KFC şi MRM Romania.

Samsung a obţinut premiul de Comunicatorul anului în gaming în urma câştigării celor trei distincţii de Excelence Awards obţinute la cele trei categorii.

Din 2021, Gaming Video Awards oferă două premii per categorie, primilor doi clasaţi: locul doi primeşte o diplomă pentru excelenţă (Excelence Awards), iar cel de pe primul loc primeşte atât diploma pentru excelenţă (Excelence Awards), cât şi trofeul dedicat categoriei.

Începând de anul acesta, competiţia se modifică şi la nivel de etape. Votului publicului este eliminat de la toate categoriile de concurs, exceptând categoria nou adaugată – Cel mai popular streamer – al cărui câştigător va fi desemnat în totalitate de public, prin vot.

Astfel, restul categoriilor şi nominalizaţii vor ajunge, la fel ca şi campaniile înscrise, direct în faţa juriului care va decide câştigătorii.

Streamerul JaxiTV (Costin Vrînceanu) a fost marele câştigător al primelor două ediţii, dar din acest an ajunge la masa juraţilor, alături de alţi creatori de conţinut precum Ovvy (Ovidiu Pătraşcu) şi Bobospider (Bogdan Timuş), care au fost premiaţi de-a lungul timpului în cadrul competiţiei.

Alături de ei, nume importante ce activează în gaming, media, comunicare şi marketing vor completa lista juraţilor şi vor nota propunerile publicului.

Juriul va analiza categoriile de concurs şi nominalizaţii în perioada 22 august – 19 septembrie. Gala de anunţare a câştigătorilor va avea loc în octombrie 2022, în cadrul unui eveniment offline care va fi anunţat pe canalele de social media ale evenimentului şi va putea fi urmărit şi live pe site-ul www.gamingvideoawards.ro.

Gaming Video Awards este organizat de Dăescu Borţun Olteanu, evenimentul alăturându-se altora ce poartă şi semnătura diviziei de gaming a agenţiei: Bucharest Gaming Week, Gaming Marathon şi Esports Summit.  

Divizia de gaming a Dăescu Borţun Olteanu are în portofoliu clienţi precum Amber, RGDA, Dev.Play, AOC Gaming şi MMD (monitoarele Philips), Riot Games şi League of Legends, dar lucrează împreună şi cu branduri care doresc să comunice către publicurile lor prin gaming precum Philips OneBlade sau George, primul banking inteligent.

De-a lungul a peste 15 ani, Dăescu Borţun Olteanu a lucrat pentru clienţi din zona IT&C şi gaming sau a dezvoltat campanii de gaming pentru Logitech G, Electronic Arts, King, Samsung, Razer, ESL Gaming sau Armata României. 

Gaming Video Awards se desfăşoară pe www.gamingvideoawards.ro.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus