Skip to main content

COMUNICAT. 7 cele mai apreciate jucării. Află ce poţi să cumperi pentru copilul tău

 
COMUNICAT. 7 cele mai apreciate jucării. Află ce poţi să cumperi pentru copilul tău

COMUNICATE. Joaca este precum o a doua natură pentru cei mici, un mediu natural nu doar pentru distracţie, ci şi pentru învăţare activă. Copiii se dezvoltă şi asimilează o mulţime de lucruri noi în timp ce se joacă, de aceea achiziţionarea acelor jucării care să le stimuleze abilităţi dintre cele mai diverse este esenţială.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Este important, ca părinte, să ştii cum să alegi acele jucării care să fie amuzante, educative şi să îi stârnească micuţului tău curiozitatea şi dorinţa de a se implica activ în joc. Află de mai jos care sunt cele mai apreciate jucării pe care poţi să cumperi pentru copilul tău, la orice vârstă.

1. Un joc de îndemânare

Jocurile care le solicită celor mici atenţia şi concentrarea sunt printre cele mai bune instrumente de dezvoltare a abilităţilor cognitive, a capacităţilor motorii şi neuromotorii ale copiilor. Ai la dispoziţie diverse jucării educative şi de societate de pe Clb.ro, de unde să alegi pe cele potrivite vârstei micuţului tău.

Orice joc de construit, de potrivit forme sau de asamblat cuburi sau piese de lemn este perfect pentru vârste mici, când îi ajută pe copilaşi să deosebească forme şi culori, dar şi mai târziu, când le vor îmbunătăţi viziunea spaţială şi imaginaţia.

2. Un puzzle

Realizarea unui puzzle este o activitate ce solicită atenţia, abilitatea de concentrare, şi răbdarea, şi nu în ultimul rând dorinţa de a rezolva probleme şi de a duce task-urile la bun sfârşit.

Implică-te alături de micuţul tău pentru a realiza împreună primele jocuri de tip puzzle, pentru că îl vei învăţa astfel despre importanţa efortului şi perseverenţei, mai ales că găseşti variante potrivite pentru orice vârstă.

Ce spui despre o hartă a lumii cu steaguri, de unde cel mic poate afla mai multe despre ţări şi capitale, deprinzând astfel şi primele noţiuni de geografie?

3. Un joc de rummy

Rummy este un joc de societate cunoscut şi îndrăgit de mulţi, pe care îl puteţi juca în familie pentru a petrece împreună timp de calitate. Poate fi jucat de copiii de peste 9-10 ani alături de părinţi.

Remi garantează tuturor participanţilor relaxare şi distracţie pe cinste, acesta fiind o modalitate de a stimula dorinţa de a câştiga, pe lângă combinaţia de strategie şi noroc pe care o implică.

4. Scrabble

Scrabble se numără printre cele mai importante jocuri de creare de cuvinte din lume. Cu ajutorul jetoanelor cu litere se ajunge la diverse scoruri, obiectivul fiind de a-l obţine pe cel mai mare. Fiecare jucător concurează folosind jetoanele în diferite combinaţii, astfel încât să valorifice cât mai mult din valorile literelor şi ale pătratelor de pe tablă.

5. Un joc Monopoly

Cu ajutorul unui joc Monopoly copiii deprind primele noţiuni despre valoarea banilor şi administrarea eficientă a acestora. Este un joc ce poate fi jucat împreună cu cei mari, realizat într-o variantă simplă de înţeles pentru cei mici!

6. Şahul

Ce modalitate mai bună de a ajuta la dezvoltarea gândirii strategice, logice şi creative în acelaşi timp, decât prin intermediul unui joc de şah? Acesta stimulează creierul într-un mod activ, fiind esenţial pentru formarea de abilităţi multiple, între care atenţia, concentrarea, planificarea, memoria şi creativitatea. Şahul poate fi învăţat încă de la 5-6 ani, iar dacă micuţul tău nu este încă interesat, poţi reveni cu jocul mai târziu.

7. Un robot

Printre primele jucării ce stimulează inteligenţa şi creativitatea copilului tău, dar şi îndemânarea şi formarea de abilităţi tehnice se număra şi un robot ce poate fi asamblat. Copiii vor fi încântaţi să descopere cum reuşesc să creeze şi să asambleze singuri o astfel de jucărie, ce poate deveni noul lor partener de joacă!

În magazine găseşti diferite variante de roboţei, de la primele figurine de căţei ori pisici, drept animale de companie, la adevărate maşini de explorare spaţială! Distracţia va începe, astfel, cât aţi bate din palme!

În etapele timpurii de formare ale copiilor, învăţarea prin intermediul unor jucării educative se numără printre cele mai importante modalităţi prin care poţi stimula gândirea creativă, imaginaţia, abilităţile motorii şi cognitive ale celor mici. Alege jocurile potrivite vârstei, pentru a vă bucura de timp de calitate petrecut împreună!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus