Skip to main content

COMUNICAT. Doctor SKiN, fostul MedSpa, a lansat o nouă clinică. Care sunt planurile companiei

 
COMUNICAT. Doctor SKiN, fostul MedSpa, a lansat o nouă clinică. Care sunt planurile companiei

COMUNICAT.  Reţeaua Doctor Skin (fosta MedSpa) a împlinit patru ani şi a lansat o nouă clinică. În plan sunt noi lansări.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Rebranduită de la MedSpa la Doctor Skin, compania avea, până în luna februarie, două clinici, SKiN Drumul Taberelor şi SKiN Corbeanca. În februarie, s-a deschis clinica Doctor SKIN Băneasa, în luna mai urmează un centru în Fabrica de Glucoză.

Adina Radu, fondatorul clinicilor Doctor SKiN:

“Pentru viitor ne propunem să continuăm campaniile de educare a publicului în ceea ce priveşte soluţiile reale pentru problemele estetice şi medicale de care se poate bucura oricine în clinicile noastre.

Considerăm că un pacient educat este un pacient mai câştigat, deoarece va şti mai bine unde să-şi direcţioneze efortul, mai ales cel financiar. Încercăm, de asemenea, să păstrăm politica noastră de preţuri prietenoase, oferind alternative de calitate, la preţuri accesibile pentru orice buget”.

Doctor SKIN, în cifre:

• 3 clinici: SKiN Drumul Taberelor şi SKiN Băneasa.

• Peste 15 000 de pacienţi care au beneficiat de tratamente dermatologice, estetice, faciale, de remodelare corporală şi de epilare definitivă laser.

• Peste 100 de diferite tratamente disponibile.

• O echipă formată din +46 de oameni dedicaţi.

• Peste 90 de sesiuni de instruire, traininguri specifice şi practică.

• Peste 600 sute de recenzii pozitive de la clienţi reali.

Adina Radu:

“Realizările vin datorită şi cu schimbări, deoarece progresul constant este singurul lucru care-ţi asigură acea dezvoltare sănătoasă în business. (...)

Conceputul Doctor SKiN a reuşit în pofida faptului că nimeni nu ne oferea nici o şansă la început, atunci când spuneam că vom deschide prima clinică într-un centru comercial, cu parcare disponibilă, departe de paparazzi.

Nu poţi să rezişti pe o piaţă competitivă fără să livrezi rezultate, iar noi am reuşit să ne creăm un renume datorită rezultatelor pe care le-am obţinut împreună cu clienţii şi clientele noastre”.

Din dotările noi?

Adina Radu:

"În ultimii patru ani, în clinicile Doctor SKiN s-a investit continuu în echipamente şi personal.

De exemplu, doar în ultimele 6 luni am adus dispozitivul Ultraformer III, care efectuează un tratament cu efect de lifting facial cu ajutorul HIFU (ultrasunete de intensitate ridicată), soluţiile injectabile Juvenus şi Nucleofill pe bază de PDRN, NuEra - cel mai puternic dispozitiv de radiofrecvenţă medicală din lume la momentul actual, Morpheus 8, cel mai performant echipament de remodelare adipoasă subdermică din lume, Endospheres Therapy - cel mai relaxant tratament anticelulită şi revoluţionarul dispozitiv de epilare definitivă, Splendor X de la Lumenis, lider mondial în tehnologii pe bază de laser.

În curând, pacienţii clinicilor Doctor SKiN se vor putea bucura de tratamente chirurgicale minim invazive, prin revoluţionara tehnologie patentată de inMode, radiofrecvenţa medicală subdermică de lipoliză asistată.

Tratamentele FaceTite, NeckTite şi BodyTite reprezintă cea mai bună alternativă pentru liftingul facial chirurgical şi liftingul gâtului, întrucât se obţin rezultate similare fără bisturiu, fără sângerare, fără durere şi fără cicatrici, iar BodyTite este singura opţiune viabilă minim invazivă pentru liposucţia chirurgicală.

În ceea ce priveşte personalul, pentru a depăşi nivelul de aşteptări al pacienţilor din ce în ce mai ridicat, respectă un protocol intens de traininguri, seminarii, practică şi evaluare susţinute de traineri ai producătorilor dispozitivelor şi substanţelor folosite, dar şi de specialişti externi din toată lumea.

În patru ani de zile, echipa Doctor SKiN s-a mărit de la 4 angajaţi la 46 angajaţi şi am extins colaborarea cu peste 16 dermatologi dar şi medici specialişti şi primari de chirurgie plastică.

Toate echipamentele folosite sunt certificate FDA, au studii medicale desfăşurate pe parcursul a mai multor ani de zile, care garantează siguranţa utilizării lor, cu rezultate dovedite clinic.

Citeşte şi: Rebranding. SKiN MedSpa a devenit Doctor SKiN

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus