Skip to main content

Anunt. A început implementarea măsurii „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru firma Spectarom AG (P)

 
Anunt. A început implementarea măsurii „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru firma Spectarom AG (P)

(P) S.C. Spectarom AG S.R.L. anunţă lansarea proiectul cu titlul ”GRANT CAPITAL DE LUCRU”, proiect nr. RUE 17908 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Publicitate

Proiectul se derulează pe o perioada de 180 de zile, începând cu data finantarii contractului.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea financiară a activităţii de interpretare artistica (conform codului CAEN 9001 ) a societăţii Spectarom AG SRL în contextul crizei provocate de COVID-19.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menţinerea activităţii pe o perioada de minim 6 luni,

-menţinerea numărului locurilor de muncă faţă de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 468.213,3 lei (valoarea totala) din care: 407.142 lei grant şi 61.071,3 lei cofinanţare.

Furnizorul ajutorului de stat este Ministerul Fondurilor Europene (MFE), iar măsura este implementată de către Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri (MEEMA), în parteneriat cu Agenţiile pentru Intreprinderi Mici şi Mijlocii, Atragere de Investiţii şi Promovare a Exportului (AIMMAIPE) şi Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS), În conformitate cu prevederile ORDONANŢEI DE URGENŢĂ nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operaţional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19 şi Ordinului de aprobare nr. 1060/2857/2020 a schemei de ajutor de stat - Sprijin pentru IMM-uri în vederea depăşirii crizei economice generate de pandemia COVID – 19
 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus