Skip to main content

(P) Nordis Group a început livrarea unităţilor din ansamblul Nordis Mamaia

 
(P) Nordis Group a început livrarea unităţilor din ansamblul Nordis Mamaia

(P) Nordis Group, singurul dezvoltator de ansambluri hoteliere şi rezidenţiale de 5 stele, a început pe 15 iulie 2022 procesul de predare a apartamentelor din cadrul Nordis Mamaia, printr-un maraton de semnări de contracte de vânzare - cumpărare, doar în prima zi fiind predate peste 50 de unităţi.

Publicitate

Înainte de alte detalii, ansamblul Nordis Mamaia în imagini.

GALERIE FOTO. Cum arată ansamblul Nordis Mamaia

Nordis Group a adus pe piaţa din România un nou concept de investiţie, prin care cumpărătorii investesc într-un produs financiar reprezentat de o proprietate imobiliară. Investiţia într-o cameră sau apartament de hotel, operat în totalitate de Nordis, reprezintă cel mai atractiv produs imobiliar de pe piaţă, oferind multiple avantaje financiare.

Investitorii beneficiază de un venit pasiv începând cu 6.240 Euro anual sub forma unui randament de 7% pe an, garantat prin contract pe 30 de ani, o vacanţă anuală gratuită cu o valoare de peste 2.000 Euro, aprecierea proprietăţii cu peste 40% după momentul lansării, proprietatea fiind un bun uşor vandabil, prin atractivitatea venitului imediat garantat contractual pentru următorul cumpărător.

Predarea apartamentelor va avea loc zilnic, atât la biroul din Mamaia, cât şi la sediul principal din Bucureşti, până la finalul anului, urmând semnarea contractelor de vânzare-cumpărare pentru până la 1.000 de apartamente, atât din divizia hotelieră, cât şi din cea rezidenţială.

După predarea apartamentelor, Nordis Group va achita proprietarilor venitul pasiv, în funcţie de valoarea investiţiei făcute. Suma corespondentă fiecărei luni începe de la 520 Euro pentru cumpărătorii noi şi asigură un randament anual de 7%, superior altor forme de investiţie de pe piaţă.

Primii proprietari Nordis Mamaia intră oficial în comunitatea investitorilor Nordis şi vor simţi plusurile unei investiţii inspirate.

„Un carusel de emoţii pozitive – aşa putem descrie tot parcursul proiectului Nordis Mamaia. Am început cu un vis mic, iar când a apărut oportunitatea, am ales să ridicăm standardul şi să ne setăm obiective măreţe, de a dezvolta cel mai mare ansamblu hotelier şi rezidenţial de 5 stele din România, cu facilităţi diverse, care menţin atractivitatea turistică pe tot parcursul anului.

Am învins perioada dificilă cauzată de pandemie, război şi inflaţie şi am început predarea primelor 1.000 de apartamente din etapa I şi ne pregătim pentru deschiderea hotelului, ce va avea loc la finalul anului 2022”, arată Emanuel Poştoacă, fondator Nordis Group.

Ansamblul Nordis Mamaia 5 stele este un ansamblu mixt, dezvoltat în două etape, la cele mai înalte standarde de calitate, siguranţă şi eficienţă energetică, în conformitate cu normele certificării GREEN Homes.

Prima etapă include două clădiri hoteliere şi două rezidenţiale, ideale pentru locuinţe de vacanţă cu vedere spre Marea Neagră şi Lacul Siutghiol. Stadiul lucrărilor la etapa a doua a ansamblului Nordis Mamaia vizează pregătirea fundaţiei prin introducerea a 400 de piloţi foraţi la o adâncime de 24 de metri. Termenul de predare a fazei a doua este planificat pentru finalul anului 2023.

Proiectul a fost demarat în mai 2019, având ca obiectiv construirea a două clădiri emblematice, în zona de nord a staţiunii Mamaia.

În iunie 2020, prima clădire era deja finalizată şi, în pofida tuturor dificultăţilor create de pandemie, lucrările de construire au continuat, pentru ca în prezent, etapa I, formată din patru clădiri, să fie aproape finalizată.

În 2021, Nordis Group a achiziţionat terenul alăturat pentru a putea dezvolta o a doua etapă a proiectului şi mai multe puncte de atracţie, divertisment, relaxare şi petrecere a timpului liber, având astfel posibilitatea de a oferi un mix unic de facilităţi pe litoralul românesc: SPA de 3.200 mp, sală de fitness, piscine interioare şi exterioare, restaurante şi cafenele, sală polivalentă pentru evenimente, loc de joacă, cinema VIP, centru de recuperare medicală.

Nordis Mamaia este cel mai mare hotel de leisure din Europa, conform evaluării realizate de Horwath HTL, lider în consultanţă şi evaluare hotelieră.

Mai multe informaţii despre Nordis Group

Cu investiţii în valoare de 424,5 milioane Euro, Nordis Group este un grup de companii fondat în 2008, în România, cu capital 100% românesc şi specializat în dezvoltarea ansamblurilor hoteliere şi rezidenţiale premium.

Grupul de firme Nordis este format din 7 entităţi: Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Architecture, Nordis Hotels, Nobileo (membru Nordis Group), Nordis Travel şi Nordis Property Management.

În prezent, Nordis Group are 4 şantiere în lucru pentru ansamblurile hoteliere şi rezidenţiale Nordis Mamaia, Nordis Sinaia şi Nordis Braşov, precum şi pentru imobilul rezidenţial Nordis View, din Bucureşti. Nordis Group îşi propune să devină lanţul hotelier de 5 stele numărul 1 din România pe segmentul leisure.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus