Skip to main content

(P) Prima TV continuă să realizeze audienţe ce plasează televiziunea în topul naţional la jumătatea lunii ianuarie

 
(P) Prima TV continuă să realizeze audienţe ce plasează televiziunea în topul naţional la jumătatea lunii ianuarie

(P) Informaţia de calitate, ştirile echilibrate şi emisiunile Prima TV continuă să claseze postul din portofoliul Clever Media pe primele poziţii în topul audienţelor în rândul publicului naţional din mediul urban.

Publicitate

Astfel, Focus 18, prezentat de Andreea Berecleanu, a fost joi, 13 ianuarie, pe poziţia a IV a în intervalul 18-19, pe targetul 18-54 urban, cu 1, 29 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 4,7 %.

Mai mult, între 18.30-19.00, Focus 18 a reuşit să ocupe un loc pe podiumul audienţelor naţionale, surclasând televiziuni generaliste şi de ştiri.

Jurnalul de ştiri Prima TV a ocupat poziţia a III a, cu 1, 35 puncte de rating. În acel moment, aproape 70.000 de telespectatori urmăreau Prima TV.

Noul sezon Starea Naţiei a revenit în forţă pe micul ecran. Cu stilul sau unic de comentariu, Dragoş Patraru a plasat Prima TV, în intervalul 22.00-23.00, pe un meritat loc IV  în rândul publicului 18-54 din mediul urban, cu 1,64 puncte de rating şi cotă de piaţă de 5,2 %

O performanţă de notat a realizat şi Focus 23. Difuzat la o nouă oră, jurnalul prezentat de Ioana Maria Moldovan, a plasat Prima TV pe poziţia a patra în faţa televiziunilor de ştiri şi sportive.

În intervalul 23-24, postul din portofoliul Clever Media a avut 1,16 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 4,9%.

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • 1,29 rating? e bun, mai tare decat telejurnalul tvr1, ala avea 0,9-1,2...
 • Acceași întrebare și în cazul Primei TV HD:
  Audiența acestui post HD e inclusă de Kantar Media în audiența GENERALĂ/TOTALĂ/etc a Primei TV???
 • Ca fapt divers:
  În audiența Primei TV (atât de lăudată) intră și audiența unor posturi "parazit" precum MIX TV, care îi "fură" din emisie???
 • Cu tot respectul @Cristy, eu sunt de părere că ORICE TELEVIZIUNE CARE APARE E UN PLUS pentru industria TV de la noi din țară, care oricum nu e nu știu cum! Că audiența va fi mai mică sau mai mare ca în cazul altor televiziuni DEJA înființate, asta e ALTĂ problemă, STRICT a celor care inființează televiziunea în cauză.
 • @Cristi Mai aflu luni despre știri cu Digi 24, dacă pleacă ori Pândaru, ori Negruțiu sau alt cineva. Dar slabe șanse, dacă ar pleca Pândaru și Negruțiu, va fi o mare tragedie pentru Digi 24, va pierde 2 realizatori importanți care sunt împreună cu Prelipceanu, dar nu cred așa ceva.

  Nici nu mai mă uit la Digi 24. Chiar, a început să apară nume de la Școala de Media Digi și nu îi cunosc pe cine îi cheamă. Poate plecări de la Digi 24 la B1 TV ce se mai aude? Nimic.
 • Dar ce sa fie lideri post mic ha ha ha

  Pai Pro e peste Prima. Ca si peste Antenuta Zero.
 • @B.A.M. Tocmai, că ai răspuns singur, lucrurile nu sunt deloc roz în TV - în afară de 3 mari canale (Pro TV, Antena 1 și Kanal D), totul e în picaj. Cine crezi tu că o să se uite la niște posturi precum Cinema ASIA și Cinema EST sau câți operatori vor plăti pt. ele? Sunt brand-uri internaționale de posturi TV cu filme, documentare care fac eforturi să rămână-n picioare, iar la noi fiecare mai vine cu câte o idee gen Atomic TV, Realitatea Sportivă/Star, Aleph etc. prin care "relansează industria și revoluționează piața" - hai să fim serioși.

  @Soby: Oamenii s-au săturat de Digi Vaccin 24 și de *** care stau picior peste picior sau transmit mesaje că școala trebuie să-i scape pe copii de gândirea părinților. Digi a pornit promițător prin 2012 și-o să sfârșească în groapa rușinii media, ca o televiziune de propagandă ieftină, cu subiecte selectate prin care să prezinte un singur punct de vedere acceptat, adevăruri trunchiate, scoase din context etc. Țin minte momentele din toamna trecută când vedete ca Elena Merișoreanu, Sorin Oprescu ajunseseră în spital pe tratament chiar și cu vaccin făcut și au ocolit total subiectul, așa cum au ocolit și protestele de stradă, au difuzat doar puțin precizând că un partid extremist se revoltă împotriva vaccinului, când, în esență, era vorba despre cu totul altceva. Și cred c-am mai prins într-o vineri un moment cu Popândaru și CTP care făceau bășcălie pe seama credinței, a religiei. CTP-ul se-ntreba ce e aia credință și că trebuie să fii cam incult să crezi că după moarte te plimbi printr-o grădină cu îngeri sau îl vezi pe Dzeu, iar Popândaru picior peste picior bufnea în râs, asta e calitatea Digi, nu degeaba au tăiat-o mulți de-acolo.
 • stirea asta i despre cum sa te lauzi ca esti prost!..ce bine ca nu am televizor!
  huuuaaa, prostia a devenit o aptitudine necesara pentru a lucra in televiziune!...auzi tu, ma laud cu locul 4!
 • Penibil. asa se intampla cand toti amatorii sunt pusi sa fie patroni de fatada. au scazut audientele cu 30%, intr-un an, iar incasarile din publicitate sunt din ce in ce mai mici. adrian e suparata ca-l cearta de la oradea dar nu poate mai mult. acum dau oameni afara pentru ca nu mai au bani. daca sunt asa de buni clujenii sa-si aduca marii specialisti sa faca ei lucrurile sa mearga. salarii mici, oameni putini, ore suplimentare neplatite, se munceste 50-60 de ore pe saptamana pe salarii mizere. asa a ajuns prima tv. cine poate sa plece nu o sa-i para rau. cine vrea sa se angajeze sa evite prima tv.
 • Ce e rău în a lansa o televiziune, @ABC+???
  E RĂU DACĂ încep să se închidă!!! Lucrurile nu sunt DELOC roz în industria TV...
 • ComedyEst devine Cinema Est, iar Clever vrea să mai lanseze o televiziune de umplutură: CinemaAsia
 • din ciclul" cum sa te lauzi singur cu "un binemeritat loc 4" din câte?6-7 posturi? deci, generaliste avem: protv, antena, kanal D, tvr,... mai o fi vreun post? aoleu, deci binemeritat 4 din 5? .... Au și plătit (P) ca sa publice asta?? sigur ei au plătit sau concurenta? Mor :)))))))
  și da, digi 24 e deja în top "minus 4" poate publica și ei un advertorial pe paginademedia pe tema asta ca sa se laude

Trimite un comentariu

sus