Skip to main content

(P) FOTO. Ofertă până duminică: 30% reducere la brazi şi decoraţiuni prin MyClub Auchan! Cum vă împodobiţi bradul, ideile pentru 2021

 
(P) FOTO. Ofertă până duminică: 30% reducere la brazi şi decoraţiuni prin MyClub Auchan! Cum vă împodobiţi bradul, ideile pentru 2021

GALERII FOTO. (P) V-aţi gândit cum vă împodobiţi bradul în acest an? Vă ajutăm nu numai cu idei de la Auchan, în mai multe galerii foto dar şi cu o ofertă specială: în aceste zile, până pe 28 noiembrie, toată gama de decoraţiuni şi brazi de Crăciun este redusă cu 30% prin cardul de fidelitate MyClub Auchan.

Publicitate

Ce puteţi alege?

Ca de obicei, Auchan vine cu mai multe propuneri tematice, cu patru colecţii distincte, cu decoraţiuni adaptate fiecărui brad:

Sweet Moments - bradul în culorile clasice de Crăciun, cu decoraţiuni multe în culorile roşu şi verde. Găsiţi toate globurile şi decoraţiunile în magazine, cu 30% reducere prin cardul de fidelitate MyClub Auchan.

Peaceful Lodge - un brad în care predomină natura, cu multe decoraţiuni de lemn. Foarte important: toate decoraţiunile din colecţia Peaceful Lodge au fost făcute din lemn din păduri gestionate în mod durabil.

Poetic Romance - decoraţiuni mai exotice, pene, puf şi o predominantă roz în această colecţie.

Hello Winter - culoarea predominantă în această colecţie este albastru, cu decoraţiuni în această notă, dar şi pe alb şi turcoaz.

Brazii din 2021, în imagini:

GALERIE FOTO 1. Bradul Sweet Moments

GALERIE FOTO 2. Bradul Peaceful Lodge

GALERIE FOTO 3. Bradul Poetic Romance

GALERIE FOTO 4. Bradul Hello Winter

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus