Skip to main content

(P) GALERIE FOTO. Paloşul lui Ştefan, Ţeapa lui Vlad, Capra noastră, la Târgul de Bere Auchan. Peste 300 de beri la târg

 
(P) GALERIE FOTO. Paloşul lui Ştefan, Ţeapa lui Vlad, Capra noastră, la Târgul de Bere Auchan. Peste 300 de beri la târg

(P) GALERIE FOTO. Paloşul lui Ştefan, Ţeapa lui Vlad, Capra noastă, Arrogant sunt doar câteva dintre sutele de beri de la Târgul de Bere Auchan din acest an.

Publicitate

Sunt peste 300 de beri la târg, din toată lumea şi din cele mai diverse: artizanale româneşti (cu denumiri inedite), beri belgiene de abaţie, beri albe, cu arome, brune, fără alcool.

O noutate: o bere din Spania, fără gluten.

Înainte de detalii despre Târgul de Bere Auchan 2022, o selectie în imagini a berilor de la târg. De notat că târgul este deschis în magazinele Auchan până pe 19 iulie.

GALERIE FOTO. Târgul de Bere Auchan 2022 în imagini

Târgul de Bere Auchan 2022, câteva informaţii:

Aproximativ 50% din oferta târgului este reprezentată de producţii locale, printre acestea numărându-se şi 55 de beri artizanale. De asemenea, clienţii vor putea alege şi din cele peste 200 de beri de renume internaţional, originare din ţări precum Belgia, Cehia, Danemarca, Franţa, Italia, Olanda sau Statele Unite.

Berile din România: aproximativ jumătate din oferta târgului, respectiv 175 de articole, este reprezentată de producţii locale, printre acestea numărându-se şi 55 de beri artizanale, precum: Arrogant, Bârlog, Bere Griviţa, Capra Noastră, Csiki Sor, Şapte Coline sau Zăganu. 

În ceea ce priveşte oferta berilor de import, clienţii vor regăsi la raft şi în online specialităţi bavareze, precum Paulaner, Weltenburger Franziskaner, beri de abaţie (Leffe), craft (Kastel, Chouffe sau Hobgoblin), dar şi beri trapiste, precum Chimay, Rochefort sau Westmalle.  

Tiberiu Dăneţiu, Director Marketing Auchan Retail România:

„Târgul de Bere este unul dintre evenimentele noastre emblematice care reuneşte atât marii berari ai României, cât şi producătorii de bere artizanală locală, pe care îi avem în magazinele noastre pe scară largă, oferind astfel clienţilor ocazia de a se bucura de o selecţie complexă de beri fabricate chiar în ţara noastră. În egală măsură, oferta târgului este completată de o mulţime de specialităţi internaţionale, selectate din peste 15 ţări, prin care ne invităm clienţii să retrăiască experienţele şi momentele frumoase petrecute în vacanţele de peste hotare."

Târgul de Bere se derulează în toate cele 33 de hipermarketuri Auchan, dar şi online, pe auchan.ro, de unde clienţii pot comanda rapid sortimentele preferate de bere, precum şi produse complementare servirii acesteia (pahare, halbe, etc) dar şi o vastă selecţie de gustări.

Comenzile pot fi livrate la domiciliu, la nivel naţional, standard sau expres, sau ridicate din cel mai apropiat magazin Auchan prin serviciile gratuite Click&Collect şi Drive.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Postug Postug
    Îți făceai griji de vacanta dar ciuciu ha

    Exact ca tine postacule. Iti faceai griji de vacanta dar Antenuta Zero spulberata 6 luni de Pro TV.
    In Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie Pro TV a sters pe jos cu Antenuta Zero. Dezastru pe postaci !
  • Mile Mile
    Îți făceai griji de vacanta dar ciuciu ha
  • Porvi Porvi
    Nu a putut fi păcălit publicul

    Cum am zis postacule.
    Stirile Pro TV a depasit mult Obositorul Zero. Dublu comercial.
    Stirile Pro TV lidere la publicul tanar, la publicul educat. Obositorul Zero lider la pensionari pesede.
  • Mile Mile
    Nu a putut fi păcălit publicul
  • Comertul Comertul
    Pro TV a depășit mult Antenuta Zero anul acesta. Asta e tot ce conteaza postacule.
    Stirile Pro TV a depasit mult Obositorul Zero. Dublu comercial.
    Stirile Pro TV lidere la publicul tanar, la publicul educat. Obositorul Zero lider la pensionari pesede.
  • Mile Mile
    Happy a depășit mult acasă ha

Trimite un comentariu

sus