Skip to main content

(P) Lost Frequencies, Tujamo, Dub FX, Sam Feldt şi Calumn Scott, în autobuzul Untold Sessions by DeMoga Music

 
(P) Lost Frequencies, Tujamo,  Dub FX, Sam Feldt şi Calumn Scott, în autobuzul Untold Sessions by DeMoga Music

(P) Al treilea an al proiectului inedit de festival care transformă un autobuz în studio de înregistrări, Untold Sessions by DeMoga Music, a avut un real succes. Peste 30 de melodii compuse în cele 4 zile de festival, la Cluj.

Publicitate

Anul acesta, un autobuz electric ATP a fost transformat în două studiouri de înregistrări, în care 18 autori DeMoga Music au făcut muzică inspiraţi de povestea Untold.

De la autobuz nu au lipsit Tujamo, Sam Feldt, Dub FX, Calumn Scott, Lost Frequencies, Mahony, Dirtyphonics, B Jones, Julian M, Nosfe, Keed, Doc, Jorje, Lora, Mario Fresh şi Noaptea Târziu.

Untold Sessions by DeMoga Music se află la cea de-a treia ediţie, după două ediţii deja răsunătoare.

Conceptul a fost creat de Marius Moga în 2018 şi apreciat de artişti din toată lumea. Anul acesta s-au amenajat două studiouri care au găzduit peste 30 de artişti, songwriteri şi producători de muzică.

Parcat în incinta festivalului, autobuzul le este accesibil tuturor artiştilor prezenţi în festival, dornici să-şi manifeste inspiraţia în cele două studiouri.

GALERIE FOTO. Untold Sessions by DeMoga Music 2021

Cu ajutorul NESCAFE Romania, Untold Sessions by DeMoga Music a avut un al treilea an plin de muzică bună.

Lora, Jorje, Tudor Chirilă, Inna, Deliric, Noaptea Târziu, Mimi, Sebastian Dobrincu, Mario Fresh, Alex Parker, Ionuţ Rusu, Smiley, Cristi Stanciu şi Doc au acceptat invitaţia la bus. Funcţional timp de 14 ore/zi, autobuzul a fost un hub creativ din care au ieşit mai bine de 30 de piese inspirate de cel mai tare festival din Romania.

Lounge-ul Untold Sessions by DeMoga Music a avut un stand exclusiv NESCAFE, care a asigurat peste zece sortimente de cafea, oferind energie până dimineaţa. În cele patru zile de festival, peste 300 de cafele au servit unui numar de peste 100 de persoane.

Autobuzul full electric creat de ATP Group Romania i-a avut drept călători timp de patru zile pe cei mai mari muzicieni români şi din afară.

Staţionat în zona backstage, autobuzul a impresionat prin design, funcţionalitate şi spaţiu. Mai mult, autonomia de peste 370 de km a asigurat 4 zile de creativitate fără griji.

Autorii DeMoga Music prezenţi la festival au fost: Ştefan Ionita, Alexander Sambo, Villain, Alex Bittman, Demzer, Norya, Bianca Dragomir, Tomy Weissbuch, David Popa, Alex Coman, Jhonny Jhonny, Mario Morar, Narcotic Sound (Marius Mirica), Ciprenko, Gome, Junior High si Astrid Petcu.

Marius Moga si Dub FX, pentru al doilea an la rând, au reuşit să creeze  o piesă în mai puţin de două ore. Dintr-un instrumental creat de Sam Feldt a iesit o piesă house demnă de topuri, iar Calumn Scott a acceptat invitaţia de a scrie de beat-urile autorilor DeMoga Music.

Jorje a profitat de zilele de festival şi a creat peste 5 piese în doar trei zile de festival, iar Noaptea Târziu a creat o piesă în doar o oră.

Label-ul DeMoga Music este prezent pe piaţa muzicală din România din anul 2003 şi s-a remarcat drept un hub creator de artişti şi proiecte muzicale de success, printre care: Marius Moga, Morandi, What’s Up, ADDA, Liviu Teodorescu, Sebastian Dobrincu şi mulţi alţii.

DeMoga Music Publishing cuprinde un roster de peste 20 de compozitori şi producători. Catalogul DeMoga Music Publishing conţine peste 500 de titluri muzicale, dintre care, un număr mare de piese number one şi hit-uri în top zece, dar şi numeroase sincronizări în zona de advertising şi film.

Citeşte şi: Echipa lui Marius Moga a transformat un autobuz în ...studio. La Untold. Au compus piese în Studio Bus Fedde Le Grand, Dub FX, Boris Brejcha, Offenbach şi mulţi alţii

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus