Skip to main content

GALERIE FOTO. (P) Zilele MyClub Auchan. Reduceri până la 50%. Un an de la lansarea programului de fidelitate

 
GALERIE FOTO. (P) Zilele MyClub Auchan. Reduceri până la 50%. Un an de la lansarea programului de fidelitate

(P) GALERIE FOTO. Reduceri peste reduceri la Zilele MyClub Auchan, care marchează un an de la lansarea programului de fidelitate şi a cardului MyClub. Sute de produse au preţuri mai mici şi cu 50% în această perioadă, prin programul de fidelitate.

Publicitate

Într-un an de la lansare, un milion de români au intrat în programul de fidelitate şi au devenit membri în MyClub Auchan.

Ce se întâmplă la Zilele MyClub Auchan:

"Cu ocazia împlinirii unui an de la lansarea programului de fidelitate, Auchan a pregătit o mulţime de noi oferte în magazine, pe auchan.ro şi în aplicaţia Auchan.

Astfel, în perioada 9 – 22 martie, clienţii se pot bucura de sute de oferte pentru produsele lor preferate şi de beneficii versatile acordate sub formă de bonus pe card, reducere pe loc sau vouchere personalizate de cumpărături.

De asemenea, până pe 31 martie, actualii şi viitorii membri MyCLUB Auchan pot participa şi la Tombola Primăverii, prin care se pot câştiga premii în valoare totală de 55.000 euro sub formă de bonus pe cardul MyCLUB."

GALERIE FOTO. Zilele MyClub Auchan în imagini

Tiberiu Dăneţiu, Director Marketing Auchan Retail:

"Atenţia şi energia noastră sunt dedicate creării unei experienţe deosebite pentru clienţi şi oferirii unor avantaje atractive şi semnificative, direct sau împreună cu partenerii noştri furnizori.

De-a lungul anului care a trecut am avut avantaje speciale la peste 20.000 de produse şi suntem foarte bucuroşi că au fost apreciate şi utilizate de clienţi.

În acelaşi timp, în cadrul programului de fidelitate MyCLUB Auchan, derulăm acţiuni pentru producătorii români: artizani prezenţi în cadrul Târgului de bere, reprezentanţi ai mărcilor emblematice româneşti din Clubul dedicat acestora, pentru producătorii filierelor agricole Auchan şi nu numai.

De asemenea, desfăşurăm atât acţiuni pentru partenerii Turului României la ciclism, cât şi proiecte dedicate gastronomiei româneşti şi campanii de responsabilitate socială. Toate aceste direcţii vor fi dezvoltate şi mai mult în acest an, chiar împreună cu clienţii noştri.

Le mulţumim tuturor celor care fac parte din programul de fidelitate MyCLUB."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus