Skip to main content

România TV: Poza lui Negru, alături de burtiera "Moartea unui îndrăgit prezentator"

 
România TV: Poza lui Negru, alături de burtiera "Moartea unui îndrăgit prezentator"

România TV şi o burtieră ca de început de an: "Moartea unui îndrăgit prezentator TV. Doliu în presă", a fost titlul pus pe ecran de postul de ştiri. În acelaşi timp, pe ecran erau fotografia lui George Simion, dar şi a realizatorului TV Dan Negru.

Publicitate

Burtiera era doar una dintre multele care curgeau pe ecran, la prânz, pe România TV. Unele cu Dan Negru: "Dan Negru - Revelionul România TV a fost cel mai performant" (realizatorul TV a scris că "Anul ăsta cel mai performant revelion cost-rezultat a fost, probabil, România TV, după cum cel mai scump a fost ProTv")

Burtiera TV nu detalia despre ce prezentator este vorba. Doar că, pe o altă burtieră, că "A murit în locul în care dorea să-şi trăiască bătrâneţea".

Citeşte şi: Negru, după ce Revelionul lui a fost depăşit de Pro TV: După 22 de ani au reuşit să intre în ring şi îi aplaud!

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jumanji jumanji
    @B.A.M: tu lucrezi la rtv? ca prea le mai justifici derapajele. De fapt e atat de vizibila partinirea cu care combati un comentariu nefavorabil acestei asa-zise televiziuni, (care dupa parerea mea cred ca emite dintr-un subsol), incat te contrazici singur. Ai profilul perfect al unui trol ;)
  • Cristy Cristy
    propagandă marca Ghită
  • putinica putinica
    Daca inchide rusia robinetu cu gaz tremura toata europa.
  • George Simion George Simion
    Ce post de doi lei, ca si telespectatorii lui.
  • Mihai Mihai
    Văd că vă încurcă rău Romania TV! Asta-i bine!
  • claudiuu claudiuu
    Mai B.A.M se vede ca ai fost scolit la Moscova stapanesti cu bine abecaeadrul micutului KGB-ist de acea servesti si aperi televiziuniie etremist rusofile Romania tv a inculpatului si fugarlui Sebastian Ghita care a fugit in Serbia si are protectie de la guvernul sarb Pro Rusia si Antena 3 a infractorului si turnaturului la securitate Dan Voiculescu aka Felix
  • ABC+ ABC+
    Iar a apărut disperatul de Bam, când îți citim textele ne dor capul! Ai niște idei de te poți angaja la RomaniaTewce! Sau *** — instrumente publice de propagantă și dezbinare, așa cum se scrie în Wikipedia.
  • ABC+ ABC+
    Promo Antena1: Acces direct din 10 Ianuarie de la 16:00 pe Antena1 și 17:00 pe Stars, așa cum am anunțat aici:
    https://www.paginademedia.ro/audiente-tv/audiente-nea-marin-jason-statham-20529519/comment-page-2?v=1/#comment-385263
  • B.A.M B.A.M
    Care-i derapajul?!?!? Burtiera de jos de acel tip se referă la PROGRAMUL URMĂTOR, NU la ce urmează în cadrul programului PREZENT, ÎN CURS. De obicei, fie SPUN la început (LA FIX) ce au în programul ÎN CURS, fie pun o burtieră ALBĂ cu scris negru pentru programul ÎN CURS.
    Burtieră de jos, de acel tip, se referă EXCLUSIV la programul URMĂTOR!
    Dacă în programul URMĂTOR au fost două știri, una cu un prezentator mort (oricine ar fi el) și una cu Dan Negru lăudând România TV, România TV și-a făcut partea pentru a NU exista probleme la CNA (în ipoteza în care sunt oameni de bună-credință, ci NU oameni IPOCRIȚI)!!!
    De asenenea, SE PUN poze cu persoanele celebre despre care se vorbește sau care urmează a fi invocate (Klaus Iohannis, Raed Arafat, Alexandru Rafila, Florin Cîțu, George Simion, Clotilde Armand, Diana Șoșoacă, etc). Nu e singurul post care face asta, dar celelalte pun video-uri în locul pozelor...
    P.S.
    1) Până la urmă, CINE ESTE MORTUL INVOCAT? Că e clar că există unul, DAR CINE?!?! (Puteați spune aici și acum dacă tot faceți morală, evitând INTENȚIONAT detaliile ESENȚIALE!)
    2)@Flag, în CNA NU au oameni! Dacă aveau, NU se mai produceau atâtea episoade IPOCRITE la CNA, TOCMAI ÎMPOTRIVA LOR (și a altor televiziuni).
    Sau trebuie să invoc episodul în care Prelipceanu A SCĂPAT după ce a scos pe gură NEROZIA cu copiii luați de la părinții lor??? Sau că CNA NU A EXPERTIZAT NICI până în ziua de azi IMAGINILE CU CLOTILDE, PENTRU A AFLA DACĂ SUNT REALE SAU NU??? (Că din dat din gură știu să dea cei din CNA! La partea cu dovezile stau PROST spre FOARTE PROST!!!)
    3)@Cristi, au dat imaginile neblurate, tocmai PENTRU A DEMOSTRA MINUNEA DIN CADRUL ȘTIRII!!!(Respectiv că mortul NU a putrezit!)
    4) Spun acestea pentru a evita "stereotipurile" NEfondate prin cultul TRADIȚIEI! Cu cele clasice NU am nimic!
  • jk jk
    Aaaa,da,azi am trecut printre altele pe astia pe la 3-4 dupa masa si aveau o burtiera gen Clotilde,circ sosocar :)))) mvaaii au combinat dusmanca de moarte(una dintre ele) cu dragostea lor(la fel,una dintre ele)
  • jk jk
    Poate l au facut pe Simion prezentator si l-au omorat :)))Neeah,era aseara in direct
    Cel mult Negru a murit de ciuda ca nu a avut audiente vineri seara
    Dar lasand asta la o parte,asta e nimic
    Stati asa ca de maine reincepe repertoriul cu rezisti,neomarxisti,Clotilde etc
  • Cristi Cristi
    Tot în jurnalul orei 12.00 au avut ceva știre cu un preot mort, filmat în coșciug (neblurat) și spuneau că a fost dezgropat după 8 zile și minunea face că e tot cald, cu ochii deschiși și cu un puternic miros de mir ieșind din corp. SINISTRU!
  • claudiuu claudiuu
    Romania Tv un post tv extremist rusofil unde sau adunati toti extremisti rusofil ca Dana Budeanu George Simion Diana Sosoaca Oana Lovin Codruta Cerva Adriana Baumuteanu si cloaca de politicieni extremisti rusofili din Psd si Aur care vor ro exit
  • Flag Flag
    Un program tv marca PSD, un program tv care poarta pe nedrept numele României care doar TVR ar fi fost normal sa îl poată folosi dar aici se vede hoția și manevrele făcute in țara asta de oameni din conducere. Acest RTV are oameni in toate puterile statului inclusiv in CNA.
  • Howard Howard
    Mi-e scârbă de postul ăsta! Numai știri de ***!

Trimite un comentariu

sus