Skip to main content

Negru, după ce Revelionul lui a fost depăşit de Pro TV: După 22 de ani au reuşit să intre în ring şi îi aplaud!

 
Negru, după ce Revelionul lui a fost depăşit de Pro TV: După 22 de ani au reuşit să intre în ring şi îi aplaud!

"Am văzut ieri breaking-news-uri şi zeci de ştiri în care eram subiectul principal", îşi începe Dan Negru textul, după ce Revelionul lui, de pe Antena 1, a fost depăşit în premieră de Protevelionul Pro TV.

Publicitate

"După 22 de ani au reuşit să intre în ring şi îi aplaud", scrie Dan Negru despre Revelionul Pro TV. "Îi aplaud cu fair-play şi îi aştept in ring la anul!", notează Negru.

Cât despre revelioanele de pe celelalte staţii?

Dan Negru: "Anul ăsta cel mai performant revelion cost-rezultat a fost, probabil, România TV, după cum cel mai scump a fost ProTv.  Niciodata in istoria tv nu au existat premii de 10 mii de euro pt telespectatori şi Pro merită felicitat că a găsit resursele financiare!"

Citeşte şi: AUDIENŢE REVELION 2022. Premieră istorică: Pro TV depăşeşte Revelionul lui Dan Negru pentru prima dată în 20 de ani

Citeşte şi: AUDIENŢE Revelion 2022. Peste şapte milioane de români la miezul nopţii! Negru a avut ţara, Pro TV restul. România TV, pe trei

Postarea lui Dan Negru:

Am văzut ieri breaking-news-uri şi zeci de ştiri in care eram subiectul principal şi am promis echipei mele că vin cu o lămurire publică:
26,2 Pro şi 24,2 Antena a fost audienţa reală a Revelionului in toată ţara, pe publicul naţional, de la copii la seniori.

După 22 de ani, e prima dată când liderul televiziunilor, Pro TV, e umăr la umăr cu Revelionul nostru. Îi aplaud cu fair-play şi îi aştept in ring la anul!

În cei 21 de ani, liderul Pro Tv a încercat diferite reţete de Revelioane, de la programe mari de divertisment in studiouri uriaşe, cu zeci de vedete, până la filme sau concerte in pieţe.

După 22 de ani au reuşit să intre în ring şi îi aplaud.

Ierarhia televiziunilor româneşti in timpul anului e: Pro Tv locul 1, Antena si Kanal D împărţindu-si locurile 2/3 pe publicul din toată ţara, nu pe diferite main-targeturi. Perfomanţa echipelor mele in cei 21 de ani e că de pe locul 2/3 am învins mereu liderul !

Anul ăsta cel mai performant revelion cost-rezultat a fost, probabil, România TV, după cum cel mai scump a fost ProTv.  Niciodata in istoria tv nu au existat premii de 10 mii de euro pt telespectatori şi Pro merită felicitat că a găsit resursele financiare!

Eu îi mulţumesc personal lui Gherghe Zamfir care a acceptat invitaţia mea şi a cântat gratuit, fără niciun ban doar din simpla bucuriei a întâlnirii cu românii.
Zamfir a şi avut vârful de audienţă al nopţii !

In orele astea am văzut titluri pe ecrane cu Revelionul lui Negru şi pagini mari in ziare cu faţa mea. Am bătut omicronul. Dar Revelionul nu e despre înfrângeri sau victorii de audienţa tv.

Eu nu vreau sa fiu fericit cu preţul fericirii altuia chiar dacă despre asta e competiţia!

Trăim pe baricade, vaccinaţi/nevaccinaţi , bogaţi/săraci, corupţi/ cinstiti ...

Acu' şi un biet program tv de Revelion împarte!

Am propus, demult,unor colegi de la alte tv, o utopie unică in lume: un Revelion comun, dincolo de orgolii, bani, audienţe. M-am oferit atunci co-prezentator gratis.

Mesajul asta e pentru echipa mea! O echipă bună e cea in care nu ştii cine e şeful! Noi am fost 7 anul asta.

Mulţumesc: Andreea, Dan, Augusta, Daniela, George , Andreas, Carina. Şi mulţumesc Dana şi Claudiu...

21 de ani, an după an, aproape un sfert de secol, am fost o certitudine! Şi e doar începutul!

Oamenii aşteaptă toată săptămâna ziua de vineri, tot anul vara şi toată viaţa fericirea...


Citeşte şi: AUDIENŢE REVELION 2022. Premieră istorică: Pro TV depăşeşte Revelionul lui Dan Negru pentru prima dată în 20 de ani


Citeşte şi: AUDIENŢE Revelion 2022. Peste şapte milioane de români la miezul nopţii! Negru a avut ţara, Pro TV restul. România TV, pe trei


Vezi audienţele Revelionului 2021, aici


Vezi audienţele Revelionului 2020, aici


Vezi audienţele REVELIONULUI 2019, aici


Vezi audienţele REVELIONULUI 2018, aici


Vezi audienţele REVELIONULUI 2017, aici


Vezi audienţele REVELIONULUI 2016, aici


Citeşte şi: Dan Negru: „E ultimul an in care prezint showul cu măşti!”. Disclaimer: Nu spune că pleacă de la Antena 1

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • De abia acum Dan Negru va putea demontra că e o legendă! Pentru că orice legendă trebuie să demonstreze că poate RENAȘTE din cenușă, cu ACELEAȘI LUCRURI PE CARE LE-A FĂCUT PÂNĂ ATUNCI!
 • voi chiar ati putut sa va uitati la mizeriile de la tv in noaptea de anul nou? trist
 • Eu am ales Antena1 și pe Negru, la fel ca și până acum și nu îmi pare rău deloc. Protevelionul..?? (sună nasol) să fie sănătos. Pentru toți "trădătorii" care peste noapte urăsc maneliștii... să fie și ei sănătoși. La mulți ani

  Ce visezi postac ? Ce manelisti la Pro TV ? Nu a fost nimeni postacule cap sec. Stii de ce nu s-a uitat lumea la Antenuta ? Nu din cauza manelistilor. Ci din cauza Yoututembelilor.

  Ai pe Selaru, Antonio Picantelul, 5Gasti, Bibiloi. A venit si tatuatul Zanel. Cu asa invitati, normal ca nu se uita nimeni postacule. Plus pe Dragusanca si Kirita.
 • Conteaza calitatea produsului finit. Daca cei din Pro au gasit sponsor, bravo lor. Nu e atat de ușor sa o faci. Asta e un lucru de apreciat.

  Deci, ai ajuns tot la ce am spus eu. Poti sa zici ca e cel mai scump, dar tu nu ai "bagat" nimic. Sponsorul a facut totul.
 • Dan Negru știe un singur lucru, pe care îl face tot anul: masti. Pana va ieși la pensie poate va afla ca o seara de Revelion inseamna mult mai mult decât atât. Cat despre televiziuni, sa îmi fie cu iertare dar cei care nu au mers nici unde în noaptea dintre ani trebuia sa stea cu televizorul deschis ceea ce nu a însemnat deloc și în nici un fel ca au apreciat vre-unul dintre program caci totul a fost oribil. Dacă măcar una dintre televiziuni aducea 10-12 studenți de la teatru și ii lasa sa se desfășoare sunt comvins ca succesul era asigurat. Pe când asa, cu interminabilele masti ale lui Dan Negru și decibeli sai, cu Dinescu, Ana Maria Prodan, Stelea, Mihai Leu și Raducioiu sau Mircea Dinescu, iertați-mă, cum sa nu te infiori? Mai adăugați și urletele lui Palade. Mai, oameni buni, de ce nu ati invitat-o și pe Sosoaca?
 • Ha,ha,ha !Nu știu să piardă turnătorii de la antene....Au mâncat bătaie și ei cică aplauda intrarea în ring.Nu doar că au intrat în ring ăștia de la Pro ba prostovanilor dar voi nici nu știți ce v-a lovit !!
  Ce s-a ratat și Negru asta...Și cică mai e si din orașul revoluției anticomuniste,Timișoara parca.... Cum sa lucri ba la tv-ul unui turnător ,unui securist și a ăluia de a furat banii poporului și a colaborat și cu noua nomenclatura fsn-ista,cu rădăcini securiste(FDSN,-ista,pdsr-ista și psd-ista azi) doar ca sa pozeze într-un mare om de afaceri și filantrop.Ca parca are și o fundație....Cum ba sa furi de la țara și conaționalii tai ,sa o nenorocești furând cot la cot cu mafia ajunsă la conducere și apoi să zici că ești filantrop și ajuți amărâții ?Pai noi am fost blestemați ba să trăim printre *** și nu ne mai scoate nici dracu din blestemata asta de mocirla cu tv-rile astea manipulatoare....
 • Eu am ales Antena1 și pe Negru, la fel ca și până acum și nu îmi pare rău deloc. Protevelionul..?? (sună nasol) să fie sănătos. Pentru toți "trădătorii" care peste noapte urăsc maneliștii... să fie și ei sănătoși. La mulți ani!
 • Nu cred ca sunt gandurile lui Negru…DN nu are in vocabular cuvantul “gratis”…:)
  In alta ordine de idei, intact si DN sunt precum sacul si petecul. Se merita amandoi si sper sa se duca pe pluta la fel, cat mai rapid
 • Știi de ce Dane ai pierdut locul 1?.PRO-TVul nu a invitat nici un manelist. Bravo lor. Suntem intoxicați cu muzica lor de *** și de tot ce vor ei să transmită.
 • Conteaza calitatea produsului finit. Daca cei din Pro au gasit sponsor, bravo lor. Nu e atat de ușor sa o faci. Asta e un lucru de apreciat.
 • Nu conteaza Gabi. Poate Pro a bagat un sfert, Pepsi 3 sferturi. Deci ?
 • Ionut, faptul ca a spus ca a fost cel mai scump nu are nicio legatura cu sponsorul. Banii aferenti organizarii unui astfel de program tv sunt aceeasi indiferent ca provin sau nu de la sponosori. E vorba despre costul in sine al productiei TV, nu despre cat din aceasta suma a provenit de la sponsor.
 • Dati si audientele de aseara,din prima zi din an ,daca se poate un program cu cele mai urmarite programe de ieri,si de vineri ,31 decembrie
 • Dar Revelionul nu e despre înfrângeri sau victorii de audienţa tv.

  Ha ha ha ha ! Gasesti scuze Danutule ? Pai, in ultimii 5-10-15-20 cand spulberai Pro TV, erai in culmea fericirii. Postai mereu asta, pe Facebook, cand Antena era lidera cu Revelionul tau an de an.
  Acum, te-ai schimbat ? Nu te mai intereseaza audienta TV ? Serios ?
 • Danutule, in televiziune conteaza comercialul (sigur stie si el, dar se face ca nu). De acolo vin banii, nu nationalul tau.
  Tu zici doar de national (egalitate cu Pro). Dar de celalalte target-uri, nimic ? Acolo Pro a spulberat Antena ta.

Trimite un comentariu

sus