Skip to main content

Cine joacă în Sullivan’s Crossing, noul serial care a început pe 2 ianuarie la DIVA. Doi actori din rolurile principale, cunoscuţi din Fetele Gilmore (PROIECT SPECIAL)

 
Cine joacă în Sullivan’s Crossing, noul serial care a început pe 2 ianuarie la DIVA. Doi actori din rolurile principale, cunoscuţi din Fetele Gilmore (PROIECT SPECIAL)

Serialul Sullivan’s Crossing, o adaptare a seriei de romane bestseller scrisă de Robyn Carr, îşi face debutul la postul de televiziune DIVA pe 2 ianuarie, câte două episoade fiind difuzate în fiecare săptămână (marţea, de la ora 20:00).

Publicitate

Distribuţia din Sullivan’s Crossing este unul dintre pilonii acestei producţii, cu actori ce aduc la viaţă o serie de personaje complexe şi captivante.

Morgan Kohan, actriţa care o interpretează pe Maggie Sullivan (personajul principal al seriei), a devenit cunoscută mai ales după rolul lui Lillian Walsh, din serialul When Hope Calls. A mai avut apariţii în seriale precum Creeped Out, Star Trek: Discovery sau The Bold Type.

Chad Michael Murray ("misteriosul" Cal Jones în serial) s-a remarcat în două producţii celebre ale anilor 2000: Dawson’s Creek/Cei mai frumoşi ani şi Gilmore Girls/Fetele Gilmore. Cariera lui a explodat apoi după rolul principal din One Tree Hill/Ruleta destinului, serial difuzat din 2003 până în 2012. Chad l-a interpretat şi pe infamul criminal în serie Ted Bundy (în 2021), dar a avut şi apariţii într-un alt serial-fenomen, Riverdale (sezoanele 3 şi 4).

În serial îl puteţi vedea şi pe Scott Patterson, interpretul lui Luke în Fetele Gilmore

Distribuţia Sullivan's Crossing completă şi detaliată, pe Paginadeseriale.ro

Sullivan’s Crossing va fi difuzat în exclusivitate la DIVA, din 2 ianuarie, câte două episoade fiind programate de la ora 20:00, în fiecare marţi. Descoperiţi mai multe informaţii despre serialele DIVA, aici: https://www.facebook.com/divaromania/

Citeşte şi: REVIEW. Am văzut un episod Sullivan’s Crossing, care începe exclusiv la DIVA, despre un mic orăşel din Canada şi poveştile captivante ale oamenilor din comunitate


Citeşte şi: Totul despre serialul Sullivan's Crossing, care începe exclusiv la DIVA, din ianuarie

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus