Skip to main content

FOTO. Imagini din culise cu românii din serialul Wednesday, de pe Netflix. Thing, interpretat de magicianul Victor Dorobanţu, şi Lurch, jucat de George Burcea

 
Foto: Netflix
Foto: Netflix

Serialul Wednesday, lansat miercurea trecută de platforma Netflix, face deja furori în lume, dar şi în România. Producţia, care are în distribuţie nume precum Jenna Ortega, Gwendoline Christie, Catherine Zeta-Jones şi Luis Guzman, este deja pe primul loc în topul celor mai urmărite producţii Netflix, în România. 

Publicitate

Interesant este că serialul Wednesday, filmat integral în România şi regizat de Tim Burton, are în distribuţie şi câţiva români. 

Victor Dorobanţu, magician şi actor, care îl interpretează pe „Thing”, faimoasa Mână din producţiile cu Familia Addams, George Burcea, care îl interpretează pe valetul Lurch, şi Cezar Grumăzescu, în rolul antrenorului Vlad.

După cum îi spune şi numele, serialul se centrează pe povestea lui Wednesday, fiica Familiei Addams, care este trimisă la şcoala cu internat Nevermore. Ajunsă acolo, tânăra începe să investigheze o serie de crime care au loc în zona.  

Thing, prietenul fidel al lui Wednesday, are un rol important în rezolvarea misterului alături de Wednesday. 

Citeşte şi: FOTO. Locurile din România unde s-a filmat Wednesday

Cum a ajuns Victor Dorobanţu să joace în serial? N-a fost deloc uşor, după cum a povestit el într-un interviu pentru publicaţia Urban.ro.

„Niciodata nu m-am inscris la un casting pentru asa ceva. Stiu ca s-a dorit sa fie un actor sau un magician care sa joace acest rol, urmand traditia vechilor filme, tot cu magicieni jucandu-l pe Thing.

La casting au chemat o foarte mare parte din magicienii din Romania, cel putin pe toti pe care- i cunosc eu. Prima proba a fost fara regizor, ne-au facut fotografii la mana, am interpretat secvente din film. Testul suprem a fost asa: trebuia sa mergi pe masa de casting si ti se spunea – Thing e indragostit – si trebuia sa mergi ca si cum esti indragostit, sau e un hot nervos… sau vrea sa omoare pe cineva…sau Thing e in dubii”, a povestit el pentru sursa citată. 

Iată şi câteva imagini, de culise, cu Victor Dorobanţu, interpretându-l pe Thing, îmbrcat într-un costum albastru integral, pentru ca trupul lui să fie eliminat din imagini la montaj, şi stând în tot felul de poziţii imposibile. 

George Burcea, care îl interpretează pe valetul Lurch, apare doar în două episoade, atunci când conduce maşina familiei Addams. 

Imagini din culisese serialului Wednesday, cu „Lurch” şi „Thing”

FOTO. Locurile din România unde s-a filmat Wednesday

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marian Marian
    Mile , tu crezi ce spune ziarul Libertatea , condus de omul lui Voiculescu ? normal ca a scris asa ceva sa nu supere seful , adica pro are 19,5 iar antena 20 la suta , minciuni
  • Gigutu Gigutu
    Și România TV e peste ha

    Romania TV e si peste Antenuta Zero. Nu zici asta postac ? Sau te faci ca nu vezi ?
  • Goguta Goguta
    Atenție antena are public mai educat decât postacii , asta e dezastru esomar , iată minciuni , fain ca ați prezentat asta

    Unde are mai mult ? Ce visezi ? Antenuta Zero dezastru, locul 4. Ha ha ha !
  • Mile Mile
    Și România TV e peste ha
  • Mile Mile
    Atenție antena are public mai educat decât postacii , asta e dezastru esomar , iată minciuni , fain ca ați prezentat asta
  • Polipla Polipla
    Ma gandesc ce lobby si pe unde s-a facut pentru asta și de ce ne c***m pe noi atat ca a fost filmst in romania, tara fara un studio de film? Sa filmezi in jegoasele sedii ale Politehnicii. Serios? :))) netflix isi bate **** de noi bagand pe Netflix "filmele" lui selly și alte aberatii ca teambilding, niste vloguri fictionale și lungi, ca sa ne inchida gura sa nu comentam ca vezi Doamne nu e continut romanesc pe mizeria lor. Cam asta e argumentul ca sa treaca de controlul calitatii al Netflix filmele astea.
  • abc+ abc+
    Cel mai bun serial văzut în ultimele luni pe Netflix.
    Păcat că are 8 episoade și după trebuie să aștepți mult timp pentru sezonul 2:)
  • R R
    Dati audientele de aseara a cooking show-ului Chefi la cutite.

Trimite un comentariu

sus