Skip to main content

1 Decembrie la TVR 1. Parada de Ziua Naţională, dar şi alte programe speciale. Cu Iuliana Tudor, printre altele

 
1 Decembrie la TVR 1. Parada de Ziua Naţională, dar şi alte programe speciale. Cu Iuliana Tudor, printre altele

Ce programe aduce TVR 1 de Ziua Naţională? Cel mai important dintre acestea este, bineînţeles, parada de 1 Decembrie, cu ceremoniile de la Arcul de Triumf şi din ţara, pentru care TVR este broadcaster oficial. 

Publicitate

Vor fi şi ediţii speciale ale Ştirilor, dar şi emisiuni speciale. Una dintre acestea este prezentată de Iuliana Tudor. 

Programul de la TVR 1, pe scurt: 

- Ceremonia de la Arcul de Triumf, în direct la TVR 1. Adelin Petrişor şi col. Constantin Spânu, partener de microfon al reporterului TVR în transmisiunile de 1 Decembrie, vor comenta Ceremonia de la Arcul de Triumf. Iar Daniel Coman surprinde atmosfera din mijlocul publicului.

- Ediţiile speciale ale zilei şi în „Telejurnalul” de la orele 08.00, 14.00, 20.00. 

- De asemenea, ediţiile speciale ale Ştirilor TVR, de la 10.00 şi 12.00, vor include duplexuri cu studiourile TVR din Iaşi, Cluj, Timişoara, Craiova, Târgu-Mureş, dar şi corespondenţe din Spania şi din Republica Moldova: Mihai Rădulescu şi Svetlana Gore de la TVR Moldova vor relata cum se simte, la Chişinău, Ziua Naţională a tuturor românilor.

- De la Alba-Iulia relatează reporterul Vlad Ungar şi colega sa de la TVR Moldova, Carina Muller.

- În ediţiile speciale vor fi difuzate poveştile unor români deosebiţi: un tânăr care livrează fotolii de masaj în toată lumea, două sportive care au urcat tricolorul pe prima treaptă a podiumului olimpic, un pilot militar care a salvat zeci de vieţi transportând bolnavi la secţiile ATI, un bucătar devenit peste noapte curier pentru cei aflaţi în nevoie.

- Într-o ediţie specială „Frontul de acasă”, de la ora 13.00, realizatoarea Alina Grigore spune povestea subofiţerului Vasile Zbâncă, un erou pe care amputarea picioarelor nu l-a schimbat.

- De la 13.30, va fi difuzat documentarul semnat de jurnalista Camelia Csiki dedicat Reginei Maria, din seria „Români care au schimbat lumea”

- Emisiune cu Iuliana Tudor. De la ora 15.50, în direct la TVR 1 şi TVRi, artişti ai folclorului vor participa la concertul „Noi suntem români!”.

- De la ora 19.00 (TVR Moldova – ora 22.10) - Concertul extraordinar dedicat Zilei Naţionale a României şi aniversării a 10 ani de la înfiinţarea Radio Chişinău.

- Seara, de la 21:10, la TVR 1, vine a doua a filmului „Tringhiul morţii” (1999), în regia lui Sergiu Nicolaescu (prima parte – marţi, 30 noiembrie, la aceeaşi oră). 

- Pe 1 Decembrie, la ora 23.00, TVR 1 difuzează documentarul „Cum s-a făcut 1 Decembrie?”, realizat de Ruxandra Ţuchel. 


Citeşte şi: Europa FM, campanie de 1 Decembrie. Plus, o ediţie specială cu Striblea şi Liiceanu


Citeşte şi: Trei zile de roast: de ziua Antenei 1, de Sfântul Andrei şi 1 Decembrie. Buzdugan şi Morar prezintă două dintre cele trei ediţii


Citeşte şi: Ziua Naţională, la Virgin Radio: artişti români ca Puya, Feli, Jo şi Theo Rose aduc piese în română de la Lady Gaga, 2 Pac sau Snoop Dogg


Citeşte şi: Pe 1 Decembrie: se anunţă lansarea celor două noi posturi Realitatea, unde e implicată şi Anamaria Prodan


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • IRigia IRigia
    Tot sub Pro. Ca Antenuta zi de zi.
  • Mile Mile
    Interesant mai ales folclor bravo

Trimite un comentariu

sus