Skip to main content

VIDEO. Pe 1 Decembrie: se anunţă lansarea celor două noi posturi Realitatea, unde e implicată şi Anamaria Prodan

 
VIDEO. Pe 1 Decembrie: se anunţă lansarea celor două noi posturi Realitatea, unde e implicată şi Anamaria Prodan

VIDEO. Se anunţă lansarea celor două noi posturi Realitatea, unde e implicată şi Anamaria Prodan, după cum a declarat chiar ea. Lansarea ar trebui să aibă loc pe 1 Decembrie, iar oficialii Realitatea vin şi cu un promo. 

Publicitate

Este vorba despre cele două televiziuni - Realitatea Sportivă şi Realitatea Star - care sunt în proiect încă de anul trecut. 

Cântăreţul Kamara apare, pe lângă Anamaria Prodan, în clipul care anunţă lansarea celor două televiziuni pe 1 Decembrie. 

Reamintim că cele două posturi au primit licenţele audiovizuale pe 25 iunie 2020, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. În urmă cu câteva zile, impresara Anamaria Prodan a anunţat că va fi acţionară la două posturi de televiziune, Realitatea Sportivă şi Realitatea Star. 

PHG Media Invest, firma care se ocupă de cele două staţii TV, este deţinută de Păcuraru Daniela-Madi, soţia lui Maricel Păcuraru (patronul Realitatea Plus). Momentan, CNA-ul nu a fost notificat despre prezenţa Anamariei Prodan în acţionariatul staţiilor. 

Realitatea Sportivă şi Realitatea Star - vor fi HD şi 4K. În cele două noi televiziuni se vor investi, potrivit datelor prezentate la CNA, 800.000 de euro.


Citeşte şi: CNA a votat. Realitatea îşi face două posturi. Ce fel de staţii? După Antena Stars, vom avea şi Realitatea Star. Tot de monden


Proiectul Realitatea Sportivă este coordonat de Claudiu Giurgea (cel care prezintă tronsonul din sport Realitatea Sportivă la Realitatea Plus). Pe de altă partea, şefa proiectului Realitatea Star este Nicoleta Cone (realizatoare de talk show politic).

VIDEO. Promo-ul pentru lansarea Realitatea Sportivă şi Realitatea Star

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Cristi Cristi
  Dezastru total. M-am uitat și eu aseară din curiozitate, că tot s-a făcut tamtam cu "scrierea istoriei în televiziune".

  Studio-ul Realitatea Star a fost ceva improvizație pe spațiul unde Realitatea Plus filma matinalul și alte emisiuni parcă. Un prezentator Rareș pe lângă, operatori care treceau prin fața camerei grupa mică și multă plictiseală.

  Realitatea Sportivă, în schimb, avea platou nou și multe gafe la pachet: imagine care rămânea blocată și cred că s-a dat de 6-7 x legătura înapoi în studio-ul Realității Plus, lipsă sunet pe microfoane, niște "artiști" care au încercat să cânte piese cu ecou, cadre anapoda (la un moment dat, Anamaria, Kamara și Gabriella prezentau ceva și imaginea era de jos, ca și cum un spectator din primul rând filma cu telefonul artișii urcați pe scenă), voci care se auzeau pe post în timp ce erau piese, gen "fă schimb de microfon, nu e bine, dai legătura după", indicații pt. Kamara.

  Acum ambele posturi retransmit Realitatea Plus. Deci da, istorie s-a făcut. :))))
 • Anonim Anonim
  @jk Mâine vedem. Din ce am aflat eu, primul operator la care ar intra ar fi RCS&RDS. Apoi va intra și la Orange (rețea proprie).

  Iar mai târziu va intra și la Vodafone.
 • Soby Soby
  @B.A.M S-au destrămat demult, nu prea au mai lansat piese noi...
 • B.A.M B.A.M
  Și iată că trupa "Alb-Negru" "se destramă"! :))
  Andrei Ștefănescu la Antena Star, iar Kamara la Realitatea Star.
  Apropo, prin presa mondenă (că tot e citată ca sursă mai nou) nu se scria că amanta lui Reghe e într-o relație cu Kamara???
  Așa... ca fapt divers! ;)
 • Leo Leo
  Astia dau salarii mediocre, stau cu o (i)Realitate ce se vede /aude mai rau decat Tele7Abc acum 25 ani, dar viseaza la inca doua cotete de inalta calitate?

  Hai sa lasam glumele si totusi sa...radem!

  Pe bune, e ironie pura ce se intampla cu/la postul insolvent.
 • Anonim Anonim
  @Bogdan Chirea Ei deja au camerele HD (pentru Realitatea Plus) și camere 4K (pentru Realitatea Star și Realitatea Sportivă). Eu zic să ne aducem aminte că și HORA TV era în aceeași situație: 4:3 SD, iar acum este 16:9 HD.
 • Anais Todan Anais Todan
  Saracu' Reghe va fi tocat cand pe sport cand pe star/cancan. Heavy rotation cu subiect unic. O sa intrebe sefa de cate ori fost in playlist azi
 • Soby Soby
  @geo Va transmite NBA cred la Realitatea Sportivă.
 • geo geo
  Participa la scrierea istoriei...m-ati dat pe spate, ce mai, ar fi interesant sa aflam care sunt ”vedetele” celor 2 televiziuni si care sunt primele evenimente sportive si mondene pe care le vor transmite in direct.
 • Adi Adi
  2 super-mega-ultra informații.
  Giurgea este responsabil. Poate de scara blocului.
  2. 4K,HD. Mă pufnește rasul! Realitatea este azi mai degrabă alb-negru. Si ei visează la cai verzi pe pereți.
  Chiar pune cineva botul la ce mai spune asta?
 • Nectarie Popa Nectarie Popa
  Cristian Ioftac, nu stiu la ce se referea iuli, dar eu as fi facut un rebranding. Ceva in genul rebrandingului PRO din 2017.
 • Cristian Ioftac Cristian Ioftac
  Dragă Iuli, și ce vroiai să facă, spui "decât să modifice culorile de la siglă" din moment ce e vorba de acelaș trust Realitatea, ce ar trebui să modifice, Digi sporturile, la RCS, Look sporturile, TVR-urile nu au aceleași sigle, ba chiar și culori, dacă trustul e același, ce modificări de brand ai vrea să facă...!? Aici nu te înțeleg, care-i nelămurirea ta, mie îmi pare ceva firesc!!
 • Călin Călin
  Promo făcut în Windows Movie Maker, cu voiceover de pe un Nokia 3310. Abia aștept aceste televiziuni care vor revoluționa televiziunea de la noi :)))
 • Soby Soby
  @jk La Digi va intra cred.
 • Bogdan Chirea Bogdan Chirea
  Realitatea Plus emite in format SD 4:3 si ei anunța doua televiziuni noi in format 4K … mai lăsați ma glumele astea !!! Ce public ținta au si care sunt obiectivele pe termen scurt sau lung in materie de audiențe ? Asta ca sa nu ne mai gândim la content pe o piața suprasaturata unde TVR se plange ca nu poate participa la licitații pentru ca nu au loc de alții !

Trimite un comentariu

sus