Skip to main content

La revedere, Acces Direct. De pe Antena 1. Emisiunea trece cu totul la Antena Stars

 
La revedere, Acces Direct. De pe Antena 1. Emisiunea trece cu totul la Antena Stars

Se schimbă „schimbarea”. Emisiunea-tabloid Acces Direct, prezentată de Mirela Vaida, dispare cu totul de pe Antena 1 şi se va vedea doar pe Antena Stars, au anunţat reprezentanţii televiziunii. 

Publicitate

Asta după ce în luna ianuarie şi parte din februarie emisiunea a fost difuzată în două „volume”: prima parte, de la 16.00, pe Antena 1, iar restul, de la ora 17.00, pe Antena Stars. 

Acces Direct se va vedea exclusiv la Antena Stars din 28 februarie, de luni până vineri, de la ora 16.00, la 19.00. 

Şeful Antena Stars, Cristian Ionescu, spune că mutatea Acces Direct a adus deja creşteri de audienţă pentru Antena Stars, în ultima lună. 

„Pe intervalul în care emisiunea a fost difuzată pe Antena Stars, audienţa staţiei a crescut de cinci ori, ceea ce a poziţionat staţia pe locul patru, imediat după cele trei mari posturi generaliste”, a completat Cristian Ionescu.

Mutarea Acces Direct vine la pachet şi cu alte schimbări în programul din timpul zilei: 

  • Reality show-ul Mireasa va fi difuzat pe intervalul 15.00 - 17.00.
  • Serialul Poveşti de familie, un fel de Lecţii de viaţă în varianta Antenei 1, va fi difuzat de la ora 14.00. 

Cristian Ionescu, Head of Channel Antena Stars:

„Odată cu lansarea de acum 8 ani, Antena Stars devenea prima televiziune dedicată integral showbiz-ului românesc şi internaţional. Între timp, lumea s-a schimbat şi subiecte grave din sfera socială şi economică au devenit o realitate cotidiană şi pentru români. În acest context, a venit momentul să dăm mai multă forţă vocii Antena Stars.

Obiectivele noastre nu vor mai fi aţintite doar asupra vedetelor, ci vom acorda mai multă atenţie şi frământărilor şi poveştilor oamenilor simpli, ale românilor din spatele reflectoarelor. Concret, vom aloca mai mult spaţiu emisiunii Acces Direct, cel mai puternic brand din piaţa tv, atunci când vorbim de emisiuni inspirate de viaţa de zi cu zi a românilor.”

Mirela Vaida:

„Durata emisiunii pe Antena Stars este, cumva, firească. Dinamica vieţii şi a evenimentelor ne-a făcut să înţelegem că suntem importanţi pentru oameni, că televiziunile de nişă sunt în creştere, că publicul lor este loial şi are aşteptări să găsească acolo tot ceea ce vrea să afle. Telespectatorii ne-au arătat un interes foarte mare pentru subiectele pe care le dezbatem zi de zi, fie că vorbim de familii, cazuri sociale, accidente, evenimente tragice, pandemie sau neimplicarea autorităţilor în anumite subiecte.

Oamenii simt că au unde să vorbească şi că are cine să îi asculte şi, fără modestie, multe cazuri s-au rezolvat mai repede după anchetele reporterilor nostri. Telespectatorii ne-au fost alături indiferent de oră sau de staţia tv de pe care am emis, iar asta se reflectă deja în rezultatele de audienţă!”

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ni Ni
    As schimba și prezentatorii Mirela Vaida sa prezinte Mireasa și Simona înapoi la Acces Direct
  • abc+ abc+
    *** când suferi din dragoste pentru Antena1 sau un Snickers în caz că îți este foame.

    Cât despre accesu’ — foarte bine că au mutat emisiune asta, acum e curată Antena1, doar că programul este copy-paste după ProTV.
    Mai lipsește să îi mute pe Răzvan și Dani de la 10:30 până la 13:00 și în locul lor să bage obositorul, atunci o să fie copia ideală. Oribil. Mai bine lăsau Mireasa pe intervalul 14-17 și aș adăuga și o oră în plus pe intervalul 12-13 că oricum iau bătaie de la Stirile KD și Vorbește lumea pe intervalul din prezent.
  • B.A.M B.A.M
    Wow! Mile MĂ SURPRINZI PLĂCUT CU DOUĂ LUCRURI (dacă CHIAR ești tu):
    1) ÎN SFÂRȘIT SCRII COMENTARII ȘI ÎN ZILELE ÎN CARE ANTENA 1 IA BĂTAIE DE LA PRO TV!!!! E un progres URIAȘ!!!! ("Felicitări!"×10)
    2)ÎN SFÂRȘIT SCRII CORECT GRAMATICAL!!! ÎN SFÂRȘIT ȚI SE ÎNȚELEG IDEILE!!!! ("Felicitări!"^10)
    P.S.
    Cât despre parte de "hatereală"... Mile, EU NU sunt postac ca voi să pun "VAI! Ce bine a mers emisiunea X de la postul Y!", sau altele asemenea! Eu comentez doar când observ lucruri care NU sunt în regulă, NU au corență, etc.
    Așa că poate par "urâcios" din fire (hater), dar în general NU SUNT.
    Cât despre partea cu AUR-ul:
    1) Nu ai vreo dovadă ca să afirmi asta.
    2) Și dacă aveai dreptate, era TOTAL PE LÂNGĂ SUBIECT. Dar oricum... Mai e până în 2024, iar eu CONTORIZEZ ACȚIUNILE POLITICIENILOR PÂNĂ ÎN SÂMBĂTA DE DINAINTE. Așa că vezi să NU ai gura AURită...
    Ar fi ceva să nu am ceva vota și să mă reped cu ștampila pe AUR. NU am nimic nici cu AUR, nici cu USR. Problema lor e LIPSA EXPERIENȚEI POLITICE!!! Atât! De aici se trag restul...
  • Mile Mile
    M-ar bucura să știu că Petrisor Obae va lua intr-o bună zi decizia de a-l bloca de pe acest site pe acest “B.A.M”, hater de profesie pe internet și fără ocupație în general. Cam ăsta ar fi și profilul votantului AUR, dar deja o dăm în alte subiecte la un articol despre Acces Direct.

    Legat de mutare, mai bine o făceau așa de la început și nu mai stăteau cu o oră pe A1 și două pe Stars.
  • Dragos Dragos
    B.A.M., eu zic sa te duci tu (banuiesc ca ai pregatirea necesara) sa preiei fraiele programelor tv de la Pro sau Antena (te asteapta aia cu bratele deschise). Vad ca esti mare "cunoscator" in ale televiziunii. Oare nu te-ai plictisit sa te faci de ras? Nu ai altceva mai bun de facut decat sa te dai expert in programe tv? Cumva televiziunile astea castiga sau pierd banii tai? Stai chill, omule!
  • B.A.M B.A.M
    Ștefan, mi-ar plăcea să NU-mi pui cuvinte în gură. NU trebuie să fi prost pentru a lua decizii greșite. ORICE OM POATE FACE GREȘELI. Dar acesta trebuie atenționat/mustrat/etc, dacă greșeala lui are efecte negative cu potențial ireversibil.
    Ceea ce încercam să spun e că toate schimbările au făcut DOAR RĂU emisiunii și postului. Mai ales după cei 13 ani de audiențe FORMIDABILE, care ar mai fi fost și astăzi dacă nu se luau aceste decizii greșite.
    ÎN PLUS, aș face și pariu (DIN PĂCATE) că odată cu eliminarea bucății de pe Antena 1, bula de săpun în care trăiesc șefii Antenei se va sparge. Va fi un vis frumos să mai ajungă pe locul 4, pe nu știu ce target...
    Poate acum e clar!
  • ana ana
    locul emisiunii e la cosul de gunoi
  • Paula Paula
    Povesti de familie îmi place mult. Abia aștept sa înceapă din nou. Sper sa fie episoade noi, nu reluare cum a fost data trecută. E unul din cele mai bune programe de pe Antena1.
  • P.A.M P.A.M
    BAM - ia o portavoce, du-te la ei la sediu si spune-le mai multe!
    La fel si la Pro!
    Cum isi permit!!?
    Si poate ne spui si noua cum ar trebui sa fie o lume ideala in viziunea ta!
    Scrie pe o foaie, de mana, cu pix sau stilou si apoi trimite la pagina de media!
  • jk jk
    @Made in Pro ok,nu am vazut dar nu neg asta,o fi asa
  • Stefan Stefan
    B.A.M:
    "Everyone is stupid except me".
  • B.A.M B.A.M
    Și iată cum Antena 1 ÎȘI MAI DISTRUGE UN BRAND!!!! Culmea e că se laudă cu el, dar îl pun astfel încât SĂ-I SCADĂ VIZIBILITATEA! Care-i logica? De ce ai arunca ceva ce-ți aduce rezultate NOTABILE?!?!!? De ce Antena 1 caută AUTOdistrugerea sa și/sau a brand-urilor sale? (Pleonasmul e intenționat.) Că doar "Povești de familie" nu e cine știe ce program, cu nu știu ce audiențe (Idem și pentru "Lecții de Viață"/"În căutarea adevărului")
    Toate schimbările suferite de "Acces Direct" au fost LA MIȘTO, neavând NIMIC în comun cu binele postului sau al emisiunii!!!
    E chiar trist să vezi cum anumite posturi își pierd identitatea, fără a exista motive ÎNTEMEIATE în spate. NU e singurul post, dar Antena 1 se remarcă prin MULTITUDINEA de greșeli tactice înfăptuite. Le-aș reda și pe altele, dar aici se vor supăra postacii Antenei 1 (pe lângă cei ai PRO TV, pe care i-am luat la rost cu Survivor-ul).
    Chiar nu mai gândește nimeni acolo?!?!?! Chiar așa de mare e disperarea de a deveni "maimuța care face ce face și omul". (N.r. PRO TV-ul)
    Cei de la Antena 1 transmormă această zicală într-un adevărat motto!!!!
    E chiar trist să vezi cum moare televiziunea românească, CEA AUTENTICĂ!!!!
    P.S.
    Eu înțeleg că făcea concurență ușor neloială Observatorului 17 (altă greșeală a Antenei 1), când Vaida îi invita la Antena Stars. Dar erau în ACELAȘI TRUST!!!!!!! De se muta Acces Direct în afara trustului, înțelegeam necesitatea acestei acțiuni. DAR AICI NU SE JUSTIFICĂ!!!!! Aici oameni alegeau dintre două programe informative!
    Și ca fapt divers:
    Nici nu era în PRIME-TIME ca să existe discuții contondente. (Cum s-ar putea naște la trustul PRO cu "PRO TV vs PRO Cinema").
    Puteau folosi Day-time-ul AMICAL pentru a supraviețui AMBELE TABERE!!!
    Dar de'... PROSTIA E MARE ÎN TELEVIZIUNE ZILELE ACESTEA!!!
    #PROSTIA SE PLĂTEȘTE SCUMP
  • Made in PRO Made in PRO
    @jk, nu mă refeream la ce e sub siglă, ci la acel carton care apare pe dreapta atunci când mai sunt vreo 10 secunde din film, cu URMEAZĂ X, banda care se încarcă + detaliile despre film sub: an, regizor etc. Când era pe Pro asta, A1 dădea creditele la final de film, pur și simplu.

    Răzvan și Dani fac mișto dimineața că le fură PRO-ul jocurile, dar uite că acum tot programul de zi A1 e copy-paste PRO.
  • Howard Howard
    Povesti de familie, copie după Lecții de viață.
    La fel și cea de pe Kanal D. Cred ca În căutarea adevărului se numește.
    Numai copii slabe.
  • Cocoșelu Cocoșelu
    @Xenox, sunt de acord cu tine. Să fie Antena Stars redenumită înapoi în Antena 2 este o idee foarte bună ca Antena 2 să fie un post pe zona de social și anchete.
    De exemplu, mai vreau și Happy Channel să fie redenumit înapoi în Euforia Lifestyle TV, ca să difuzeze seriale turcești și emisiuni gen cum a fost la Acasă până în 2014, doar că partea de telenovele va fi înlocuită cu seriale turcești.

Trimite un comentariu

sus