Skip to main content

La revedere, Acces Direct. De pe Antena 1. Emisiunea trece cu totul la Antena Stars

 
La revedere, Acces Direct. De pe Antena 1. Emisiunea trece cu totul la Antena Stars

Se schimbă „schimbarea”. Emisiunea-tabloid Acces Direct, prezentată de Mirela Vaida, dispare cu totul de pe Antena 1 şi se va vedea doar pe Antena Stars, au anunţat reprezentanţii televiziunii. 

Publicitate

Asta după ce în luna ianuarie şi parte din februarie emisiunea a fost difuzată în două „volume”: prima parte, de la 16.00, pe Antena 1, iar restul, de la ora 17.00, pe Antena Stars. 

Acces Direct se va vedea exclusiv la Antena Stars din 28 februarie, de luni până vineri, de la ora 16.00, la 19.00. 

Şeful Antena Stars, Cristian Ionescu, spune că mutatea Acces Direct a adus deja creşteri de audienţă pentru Antena Stars, în ultima lună. 

„Pe intervalul în care emisiunea a fost difuzată pe Antena Stars, audienţa staţiei a crescut de cinci ori, ceea ce a poziţionat staţia pe locul patru, imediat după cele trei mari posturi generaliste”, a completat Cristian Ionescu.

Mutarea Acces Direct vine la pachet şi cu alte schimbări în programul din timpul zilei: 

  • Reality show-ul Mireasa va fi difuzat pe intervalul 15.00 - 17.00.
  • Serialul Poveşti de familie, un fel de Lecţii de viaţă în varianta Antenei 1, va fi difuzat de la ora 14.00. 

Cristian Ionescu, Head of Channel Antena Stars:

„Odată cu lansarea de acum 8 ani, Antena Stars devenea prima televiziune dedicată integral showbiz-ului românesc şi internaţional. Între timp, lumea s-a schimbat şi subiecte grave din sfera socială şi economică au devenit o realitate cotidiană şi pentru români. În acest context, a venit momentul să dăm mai multă forţă vocii Antena Stars.

Obiectivele noastre nu vor mai fi aţintite doar asupra vedetelor, ci vom acorda mai multă atenţie şi frământărilor şi poveştilor oamenilor simpli, ale românilor din spatele reflectoarelor. Concret, vom aloca mai mult spaţiu emisiunii Acces Direct, cel mai puternic brand din piaţa tv, atunci când vorbim de emisiuni inspirate de viaţa de zi cu zi a românilor.”

Mirela Vaida:

„Durata emisiunii pe Antena Stars este, cumva, firească. Dinamica vieţii şi a evenimentelor ne-a făcut să înţelegem că suntem importanţi pentru oameni, că televiziunile de nişă sunt în creştere, că publicul lor este loial şi are aşteptări să găsească acolo tot ceea ce vrea să afle. Telespectatorii ne-au arătat un interes foarte mare pentru subiectele pe care le dezbatem zi de zi, fie că vorbim de familii, cazuri sociale, accidente, evenimente tragice, pandemie sau neimplicarea autorităţilor în anumite subiecte.

Oamenii simt că au unde să vorbească şi că are cine să îi asculte şi, fără modestie, multe cazuri s-au rezolvat mai repede după anchetele reporterilor nostri. Telespectatorii ne-au fost alături indiferent de oră sau de staţia tv de pe care am emis, iar asta se reflectă deja în rezultatele de audienţă!”

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Eu as schimba numele canalului inapoi in Antena 2 si l-as muta pe zona de social, anchete etc.
  • Nu stiu,dar chestia cu URMEAZA sub sigla si emisiunea ce va urma(ex.Observator) e de mult introdusa,la fel si cea in care se autopromoveaza anumite emisiunii care vor fi in acea seara de exemplu,de ani de zile
    Si ceea ce am explicat eu...e contrar "curentului" adica nu Antena a preluat de la altii,ci invers
  • Era de asteptat si s-a adeverit ce am presimtit eu:totul a fost pentru "relansarea" Antenei Stars nu neaparat pentru "curatirea" Antenei 1
  • Wow, cât de originală devine A1: "Povești de familie" pe același interval cu "Lecții de viață", "Prețul cel bun" pe același interval cu "Ce spun românii", "Observator 17" pe același interval cu "Știrile Pro TV 17.00". Ar mai fi un aspect, Simona Gherghe să poarte barbă pe noul interval 15-17.

    Aseară am prins finalul de la Pistruiatul și au introdus până și pe filme același text ca la Pro cu URMEAZĂ + o bandă care se încarcă + detaliile filmului văzut.

Trimite un comentariu

sus