Skip to main content

Anamaria Prodan va lansa două televiziuni cu patronii Realitatea Plus

 
Anamaria Prodan - Foto: Click.ro
Anamaria Prodan - Foto: Click.ro

Anamaria Prodan (49 de ani) îşi face business în televiziune. Impresara a anunţat  că va fi acţionară la două posturi de televiziune, Realitatea Sportivă şi Realitatea Star, care ar urma să se lanseze pe 1 decembrie, scrie Click.ro.

Publicitate
Anamaria Prodan a fost prezentă duminică, 21 octombrie, la Realitatea Plus în emisiunea Realitatea Sportivă, moderată de Claudiu Giurgea. Impresara a bătut palma cu Maricel Păcuraru, patronul Realitatea Plus, şi va fi acţionar în doua noi proiecte marca Realitatea: Realitatea Sportivă şi Realitatea Star. Ambele două noi televiziuni deţin licenţă încă din vară şi se vor lansa de 1 decembrie, cu Anamaria Prodan în postura de patron.

„E provocarea maximă pentru mine. Mă întorc la prima dragoste şi mă întorc numărul unu! Întotdeauna am crezut în puterea fabuloasa a presei. Cred foarte tare în oamenii tineri, foarte bine pregătiţi. Am ştiut că vom pune bazele celor două televiziuni care se nasc de 1 decembrie.

Va fi cu totul altfel decât ceea ce este. Am aproape 50 de ani şi niciodată nu am lăsat capul în jos. Nu mă schimbă faptul că voi deveni patron de televiziune! Eu vreau să aduc în faţa telespectatorilor munca unui sportiv, viaţa lui aşa cum o văd eu. Eu am acces în ambele lumi, şi în lumea mondenă, şi în cea sportivă. Vreau să relaxez puţin lucrurile. Fotbalul este despre bucurie, nu despre încrâncenare, despre bătaie!” a declarat Anamaria Prodan, invitată în studioul Realitatea Plus.

Reamintim că cele două posturi au primit licenţele audiovizuale pe 25 iunie 2020, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. Societatea a avut, de la momentul primirii licenţei, un an la dispoziţie pentru a lansa televiziunea, însă anul acesta, în luna mai, reprezentanţii televiziunii au cerut CNA o amânare cu şase luni a intrării în emisie. Solicitare care le-a fost aprobată. 

PHG Media Invest, firma care se ocupă de cele două staţii TV, este deţinută de Păcuraru Daniela-Madi, soţia lui Maricel Păcuraru (patronul Realitatea Plus). Printr-o altă firmă cu nume asemănător - PHG International Security - Daniela Păcuraru s-a mai ocupat şi de logistica Realitatea TV, în urmă cu câţiva ani.

În cele două noi televiziuni se vor investi, potrivit datelor prezentate la CNA, 800.000 de euro.

Proiectul Realitatea Sportivă este coordonat de Claudiu Giurgea (cel care prezintă tronsonul din sport Realitatea Sportivă la Realitatea Plus). Pe de altă partea, şefa proiectului Realitatea Star este Nicoleta Cone (realizatoare de talk show politic).

Un alt aspect de notat: ambele posturi - Realitatea Sportivă şi Realitatea Star - vor fi HD şi 4K.

 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Asia express a pus la pământ pe postaci ieri, peste 9 rating , ei 6 cata umilință ii așteaptă de la chefi , educația ce sa faci
  • Bani cheltuiti degeaba pe audiente minuscule...o televiziune, pentru a avea privitori si a atrage bani, are nevoie de continut...ori nu poti avea pretentia sa ai audienta cu meciuri de fotbal feminin ori din ligile inferioare...ori cu prezentarea muncii unui sportiv, viaţa lui ... ori, poate vrei sa faci reality-showuri cu sportivi si familiile lor...

Trimite un comentariu

sus