Skip to main content

Andrei Aradits: „Mă aflu pentru prima oară în postura de prezentator”. Fostul jurat „Te cunosc de undeva!” e gazda formatului „Eşti mai deştept decât un copil de clasa a V-a?”, la Antena 1

 
Andrei Aradits va prezenta formatul „Eşti mai deştept decât un copil de clasa a V-a”, de la Antena 1 / foto: Antena 1
Andrei Aradits va prezenta formatul „Eşti mai deştept decât un copil de clasa a V-a”, de la Antena 1 / foto: Antena 1

Actorul Andrei Aradits va fi gazda quiz show-ului „Eşti mai deştept decât un copil de clasa a V-a?”, de la Antena 1.

Publicitate

Postul de televiziune anunţă că premierea noului format va fi luni, 20 noiembrie, de la ora 18.00, în locul emisiunii „Preţul cel bun”, prezentate de Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu.

„Eşti mai deştept decât un copil de clasa a V-a?” este programat la TV în fiecare zi, de luni până vineri.

Andrei Aradits poate fi urmărit şi în serialul „Lia - Soţia soţului meu”, difuzat tot la Antena 1, în fiecare joi, de la 20.30. 

De asemenea, Andrei Aradits a fost şi jurat în emisiunea „Te cunosc de undeva!”, la acelaşi post, în sezoanele 1-12 (2012-2018).

Pentru Andrei Aradits este prima dată când va prezenta un format:

„Mă aflu pentru prima oară în postura de prezentator şi, aparent, de când port ochelari, par deştept şi asta ajută să mă asortez cu titlul emisiunii.”

GALERIE FOTO. Andrei Aradits

Actorul a apărut în serialul „Vlad” (2019), de la Pro TV şi în producţiile „Dirijorul tăcerilor” (2021), „Neidentificat” (2020), „Capace” (2017), dar şi în telenovelele „Iubire ca în filme” (2006), „Lacrimi de iubire” (2005).

Ce spune Andrei Aradits despre emisiune?

„Propunerea de a prezenta quiz show-ul Eşti mai deştept decât un copil de clasa a V-a a venit în mod neaşteptat.

Mă aflu pentru prima oară în postura de prezentator şi, aparent, de când port ochelari, par deştept şi asta ajută să mă asortez cu titlul emisiunii.

E o emisiune de divertisment simpatică, fără a fi neapărat facilă şi datorită copiilor putem să păstrăm un umor curat. Puştii sunt foarte simpatici. Sunt fermecători şi inteligenţi, fix la vârsta perfectă, înainte de „diabolica” pubertate. Când mă raportez la fii-miu, Eric, cumva în capul meu e tot la 10-12 ani.

Echipa de producţie e faină. Sunt entuziaşti şi sunt oameni. Iar asta e o trăsătură mai rar întâlnită în televiziune. Sper din tot sufletul să râdă şi cei de acasă, alături de noi, pentru că la noi, pe platou, chiar e o atmosferă tare faină!”.  

Despre format:

Prezentatorul quiz show-ului va pune la dispoziţia concurentului 10 materii cu grad variabil de dificultate, de la clasa a I-a , până la clasa a V-a.

Acesta poate cere ajutorul celor cinci copii prezenţi în platou, prin intermediul variantelor ajutătoare:

COPIAZĂ - concurentul va copia răspunsul copilului

TRAGE CU OCHIUL - concurentul are opţiunea de a se inspira de la copil şi de a alege dacă va merge pe varianta acestuia sau pe propriul răspuns

SALVEAZĂ -MĂ - dacă jucătorul răspunde greşit şi copilul corect, acesta este salvat şi rămâne în joc

În cazul în care răspunde greşit sau se retrage, concurentul trebuie să spună spre cameră “Nu sunt mai deştept decât un copil de clasa a V-a!“.

VIDEO. Emisiunea „Eşti mai deştept decât un copil de clasa a V-a?” este varianta autohtonă a formatului intitulat „Are You Smarter Than a 5th Grader?” 

Citeşte şi: Antena 1 anunţă cum se numeşte noul quiz-show cu adulţi şi copii

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus