Skip to main content

OFICIAL. Andrei Ciobanu şi Ionuţ Rusu şi-au luat rămas bun de la Kiss FM. Ce mesaje au scris pe Facebook

 
Ionuţ Rusu şi Andrei Ciobanu nu mai realizează matinalul de la Kiss FM. Sursa foto: Facebook/Kiss FM
Ionuţ Rusu şi Andrei Ciobanu nu mai realizează matinalul de la Kiss FM. Sursa foto: Facebook/Kiss FM

Matinalii Andrei Ciobanu şi Ionuţ Rusu şi-au luat, oficial, rămas bun de la Kiss FM, printr-o postare pe Facebook.

Publicitate

Nicoleta Creciunesc a fost cea care a luat locul matinalilor la microfon din această săptămână, după cum a relatat Paginademedia ieri, 14 iunie.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, contractele cu Ionuţ Rusu şi cu Andrei Ciobanu s-au încheiat mai devreme şi nu au fost prelungite.

Astăzi, 15 iunie, postul de radio Kiss FM a anunţat „divorţul“ de cei doi matinali printr-o postare pe Facebook:

„Prieteni, a venit momentul să ne luăm rămas-bun de la Andrei Ciobanu şi Ionuţ Rusu, după opt, respectiv, cinci ani petrecuţi la matinalul Kiss FM. Colaborarea dintre „Rusu & Andrei” şi Kiss FM a ajuns la final, iar noi, împreună cu băieţii, vă mulţumim pentru toate momentele frumoase petrecute împreună şi pentru că aţi făcut din emisiunea noastră cel mai ascultat show de radio din România.

Atât pe noi, cât şi pe „ursuleţi”, ne aşteaptă succese noi! WE KISS YOU!"

La rândul lor, cei doi realizatori au adăugat şi ei câte un comentariu acestei postări, prin care au mulţumit ascultătorilor.

În mai puţin de două ore, postarea a strâns aproape 1.500 de reacţii de Facebook şi 240 de comentarii.

De menţionat că Foarte bună dimineaţa, de pe Kiss FM, cu Ionuţ Rusu, Andrei Ciobanu şi Ana Moga a fost cel mai ascultat matinal la oraşe şi la nivelul întregii ţări, conform celor mai recente audienţe, după cum a analizat Paginademedia.ro.

Citeşte şi: Matinalii de la Kiss FM au fost schimbaţi. Sezonul cu ei, oprit mai devreme. Cine este în loc


Citeşte şi: AUDIENŢE RADIO. Care sunt cele mai ascultate programe matinale? Kiss rămâne primul în ţară. Cine are Capitala?


Citeşte şi: AUDIENŢE. Care au fost cele mai ascultate radiouri în valul de toamnă 2021. Kiss FM, lider, cu peste 2,3 milioane de ascultători în toată ţara. Radio ZU domină Bucureştiul

 

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bimbam bimbam
    astia de la guerrilla au fost SINGURII care nu s-au *** *** in ultimii 2 ani, si ziceau pe fata tot! Rock mai pe sustache. Dar sa pupi Europa fm care a luat cei maimulti bani pt vid=co? pe bune? leftzoi
  • abc+ abc+
    @abc+ cel fals, eu sunt adevăratul abc+, adică Soby!
  • abc+ abc+
    @Leo, subscribe despre Radio!
    Radioul EuropaFM este cu mult mai bun decat Zu/Kiss
  • dannix dannix
    @Leo, tu ești un ***
  • Dany_Darke Dany_Darke
    @Crematoryro2005, am modificat cu modificări de gramatică și am șters tot ce era legătură cu "Conform informațiilor Pagina de media" sau altele.

    Eu sunt un utilizator banat de pe Forumul Softpedia și comunitatea RDI-Board!

    -Soby (SobySobea)
  • Leo Leo
    Crematoryro2005 eu am numit "cocalar" anumite radiouri, celalalt xerox care preia toate numele/nicknamele e lipsit de activitate cerebrala si na....

    Problema este alta aici; greseala imensa pe care o face Obae (pe langa altele cu stersul comentariilor dupa interes, si restrictionat niste cuvinte uzuale) e aceea ca nu da drumul la inregistrari de profile pe site, atunci un user ar fi mult mai legitim decat un *** dasta care coiaza si numele altora si articole... Dar de. Nici Obae nu-i perfect...

    Cat priveste "durerea" ta cu ***, pt mine e clar...ori activezi la un post *** ori esti vreun fan al acelor mizerii fm. Asa ca, abtine-te in ceea ce ma priveste. Iar legat de alte site-uri eu nu am nici o legatura!
  • Crematoryro2005 Crematoryro2005
    Soby, SobySobea sau cum te-o mai fi chemand. Conform limbajului utilizat in comentarii, nu cei doi prezentatori sunt colcalari...ci fix tu. Oare nu modereaza nimeni aceste comentarii si sunt lasate toate *** sa fie postate. Aceleasi *** le postezi si pe media-max.ro unde la fel incerci sa iti promovezi blogul (macar acolo ti-au sters link-ul). Si apropo blog inseamna sa ai continut real, nu sa copii cuvant cu cuvant articole, multe de pe Pagina de Media si sa mentionezi doar sursa. Daca vrei sa fii original, preia doar informatia originala si dezvolt-o in maniera personala, decenta care sa arate inteligenta nu limbaj suburban.
  • Leo Leo
    @B.A.M, acum fur toate nickname-urile folosite pe Pagina de media. Sunt Soby, cunoscută ca și SobySobea și sunt controversată pentru scandalul ăla ce s-a întâmplat pe net cu Digi 24 și B1 TV. Sunt peste tot pe internet.
  • Leo Leo
    Cata prosteala!!! Toti o baga pe asta cu "cel mai ascultat bla bla"! Daca te uiti la Zu (alt post de radio pt cocalari facut de cocalari) spun ca sunt #nr1, pe cand....europafm este peste ambelele pe toate tronsoanele.

    Sa ne mai scuteasca cu mistocareala asta ieftina...

    Mie 1 (si multor cunoscuti) nu imi placea matinalul vietii!

    Matunal cocalar: zu, kiss fm

    Matinale patetice si inutile: profm, rock fm si radioul ala de basina, ahhh pardon, de gherila.

    Matinale inexistente: digi fm, magic, radio kanal fm (impuls) , national fm...matinale care aproape nu exista.

    Matinale pe bani publici (SRR) zero barat.

    Matinal bun de luat in seama/serios, EuropaFm

    Despre ce draku vorbim? E jale mare ca mai pleaca niste matinali cocalari? Pfff
  • R R
    @Flavius ,Răzvan și Dani nu vor mai fi din toamnă la Antena 1?
  • B.A.M B.A.M
    De ce mi-ai FURAT nickname-ul?
  • Sobeasobysobell.blogspot.com Sobeasobysobell.blogspot.com
    @B.A.M, eu sunt abonată la o altă firmă de cablu, nu la RCS & RDS și nu prind Euronews România. Eu nu scriu prostii, dar eu sunt pe o firmă mică de cablu din județul Dâmbovița și eu nu prind Euronews România.
  • B.A.M B.A.M
    1) Oprește-te din FURATUL nickname-ului meu!!!!
    2)Euronews există la cabliști! Eu sunt abonat RCS-RDS (cablu digital, strict din considerente financiare) și există pe 147 (HD). De altfel, Pagina de media a scris despre asta!!! INFORMEAZĂ-TE înainte de a scrie prostii...
    3) NU-MI MAI FURA nickname-ul!!!!
  • B.A.M B.A.M
    O reporteriță de la Digi 24 a plecat la Euronews România. Am văzut chiar astăzi într-o conferință din parlament.

    Din păcate, nu prind Euronews România. Eu nu sunt pe analogic, ci pe digital și singurul mod de a urmări Euronews România este prin online, adică YouTube.
  • Flavius Flavius
    Din toamna vor fi văzut in locul lui Razvan si Dani la Neața pe Antena 1!

Trimite un comentariu

sus