Skip to main content

Matinalii de la Kiss FM au fost schimbaţi. Sezonul cu ei, oprit mai devreme. Cine este în loc

 
Matinalii de la Kiss FM au fost schimbaţi. Sezonul cu ei, oprit mai devreme. Cine este în loc

Schimbare în matinalul Kiss FM. Andrei Ciobanu, Ionuţ Rusu şi Ana Moga nu mai prezintă programul de dimineaţă de la postul de radio.

Publicitate

În urmă cu o săptămână, conducerea postului de radio a decis ca emisiunea matinală în această formulă să îşi încheie sezonul mai devreme cu două săptămâni.

În locul celor trei prezentatori, la microfonul de dimineaţă a trecut Nicoleta Creciunesc, cea care se ocupa de intervalul orar de Drive-Time, adică 16.00-19.00. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, formula nu este definitivă.

Ana Moga, unul dintre prezentatori, a preluat segmentul 16.00-19.00.

În ultima perioadă, postul a operat schimbări şi la matinalul de weekend. Astfel, programul de dimineaţă este prezentat, din martie, de cuplul Johnny (Bădeliţă) şi Maican (Marian). Ei vor prelua şi în timpul săptămânii programul de dimineaţă în timpul verii, după ce Nico intră în vacanţă.

Până în primăvară, matinalul de weekend a fost prezentat timp de zece ani de Johnny şi Soci (Marian). Soci a preluat segmentul orar 13.00-16.00.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, contractele cu Ionuţ Rusu şi cu Andrei Ciobanu s-au încheiat mai devreme şi, cel puţin până la această oră, nu au fost prelungite.

Andrei Ciobanu a început să prezinte matinalul Kiss FM în urmă cu opt ani, iniţial cu Sergiu Floroaia. În 2018, a ieşit Sergiu Floroaia şi a intrat în locul lui Ionuţ Rusu.

Schimbarea de la matinal vine la doar o săptămână de la publicarea ultimelor date de audienţă radio, în care matinalul Kiss FM avea cifre bune de audienţă. Adică:

La publicul total: la nivelul întregii ţări şi la oraşe, matinalul Kiss FM este cel mai ascultat, potrivit ultimelor date de audienţă. Are o medie de 1,2 milioane de ascultători în ţară şi de 810.000 în oraşe.

În Bucureşti, este pe locul cinci (a urcat o poziţie în ultimul an). Audienţele matinalelor radio, aici

Pe publicul tânăr: Şi pe publicul tânăr, matinalul Kiss FM este pe primul loc la oraşe şi pe publicul din toată ţara (o medie de 820.000 de ascultători între 18 şi 49 de ani în ţară şi de 530.000 la oraşe). 

În Capitală, matinalul Kiss FM este pe locul trei, după Zu şi Rock, cu o medie de aproape 60.000 de ascultători tineri. Audienţele matinalelor radio pe publicul tânăr, aici

Potrivit unor surse din managementul postului, schimbarea nu are legătură cu performanţele de audienţă, ci cu "strategia" programului matinal de la Kiss FM.

Până la această oră, Andrei Ciobanu, Ionuţ Rusu şi Ana Moga nu au putut fi contactaţi.

Citeşte şi: Schimbare la matinalul Kiss FM. Pleacă Sergiu Floroaia. Cine vine? Un comediant, vlogger, finalist iUmor


Citeşte şi: AUDIENŢE RADIO. Care sunt cele mai ascultate programe matinale? Kiss rămâne primul în ţară. Cine are Capitala?


Citeşte şi: AUDIENŢE. Matinalele radio şi tinerii. Luptă strânsă pe Bucureşti, între Morning Zu şi Exarhu. Cine câştigă şi la ce diferenţă?

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bimbam bimbam
    zic o gluma in 5 minute, apoi 30 de minute numa' reclame si "muzica".. si tot asa.. Nu e formatul bun. Cat sa tot iei bani?
  • jk jk
    Kiss FM a anuntat oficial despartirea de cei doi.Se pare ca nu s-a mai ajuns la un acord de prelungire
  • Alex Alex
    @eu, crezi cumva despre kiss fm ca ar fi un radio cu haz si cu idei? Rusu si Andrei au fost in nota radioului
  • eu eu
    bine ca i-au scos. niste tristi, fara haz si fara idei!
  • Alex Alex
    Margo, in cazul asta e multa letargie la Kiss. Cum altfel sa-i tina in matinal pe unul vreme de 8 ani si pe unul timp de 4 ani, in primul program al radioului, in conditiile in care cei doi nu au adus atata timp niciun plus iar unul dintre cei doi e si "cam uzat"?
  • margo margo
    kiss are audients proprie, rusu si cu celalalt nu aduc niciun plus. iar rusu deja e uzat, poate ar trebui sa se mai odihneasca, nu mai e ca altadata.
  • R R
    Dați audiențele de ieri
  • Nicu Florin Nicu Florin
    Ramona, Floroaia e de ceva timp la Exarhu prezent săptămânal
  • Mihnea Mihnea
    @Ramona Sergiu e in echipa de copywriters de la Morning Glory (matinalul Rock FM)
  • Ramona Ramona
    Cred ca s-au saturat și ei sa repete aceleași glume zi de zi. De unde tragem concluzia ca dacă ești stand-up er..e bine sa rămâi pe scena cu show-uri săptămânale. Radioul sau televiziunea e altceva( vezi și comedianții de la tv care nu performează pe măsura notorietatatii lor). Din asocierea lor cu cei de la Kiss, ei au fost singurii care au câștigat si nu ma refer la bani ci la imagine in zone unde nu au intrat pana atunci. Păcat ca nu au reușit sa devină oameni de radio si sa arate cu nu doar Buzdugan si Morar cu glume furate fac audiența. Audientele lor erau mari datorită radioului si nu datorită lor, ca acolo unde era bataie in Bucuresti, erau cam jos. Acum au scăpat de trezitul dimineața măcar:)
    Mai știe cineva ceva de Sergiu Floroaia dupa ce a iesit din matinalul Kiss? Doar amatorii de stand-up;) sa vedem ce intra din toamna in locul lor.
  • Adi Adi
    Cum adică s-au terminat contractele mai devreme?
  • Flag Flag
    O mare pierdere dacă renunță la ei sau poate sunt neînțelegeri de reînnoire contract
  • mircea timis mircea timis
    Kiss FM cu oricine suna perfect!

Trimite un comentariu

sus