Skip to main content

Aniversare şi concurs. ZU TV împlineşte 10 ani. Pune la bătaie un telefon

 
Aniversare şi concurs. ZU TV împlineşte 10 ani. Pune la bătaie un telefon

Aniversare şi concurs. ZU TV, canal de muzică din portofoliul Intact Media, împlineşte 10 ani de existenţă pe piaţa media din România. Cu ocazia aniversării, postul organizează şi un concurs pentru cei de acasă şi pune la bătaie un iPhone 15 Pro 5G.

Publicitate

Se împlinesc 10 ani de când GSP TV a devenit ZU TV

  • Sunt 10 ani de când grupul Intact a decis să pună punct proiectului GSP TV
  • GSP TV a fost lansat pe 26 iulie 2008, atunci cînd postul a câştigat alături de consorţiul RCS&RDS drepturile de televizare ale meciurilor din Liga 1.
  • După o perioadă din cauza unor tensiuni cu partenerul şi din cauza datoriilor foarte mari, postul a cedat drepturile de televizare celor de la DigiSport, canalul de sport al celor de la RCS&RDS.
  • Câţiva ani mai târziu, când postul nu mai avea drepturi de difuzare, a fost transformat în ZU TV, cu MIhai Morar, de la matinalul Radio ZU, la conducerea postului.

Detalii despre concurs:

În ce perioadă se desfăşoară?

  • Concursul se va derula în perioada 3-30 aprilie pe postul de televiziune Zu TV şi în mediul online.

Mecanismul de concurs:

  • În perioada 3-30 aprilie se va afişa pe staţia Zu TV un QR Code de tip inserţie grafică, care va conţine un mesaj referitor la concurs.
  • Participanţii vor scana cu telefonul mobil inserţia grafică (QR Code) şi vor fi redirecţionaţi către pagina unde se pot înscrie în concurs.

Premiul:

  • Premiul acordat în acest concurs este un iPhone 15 Pro 5G, 128 GB, Black Titanium

Acordarea premiului:

Câştigătorul premiului va fi ales dintre toţi participanţii care s-au înscris pe perioada desfăşurării concursului respectând mecanismul.

Extragerea va fi făcută în perioada 13-17 mai, iar câştigătorul va fi contactat în perioada 20-24 mai.

Extragerea se va realiza cu ajutorul platformei random.org şi afişarea câştigătorului va fi făcută pe site-ul zutv.ro, secţiunea concursuri.

Mai multe detalii despre regulamentul concursului, AICI.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus