Skip to main content

Se împlinesc cinci ani de când GSP TV a devenit ZU TV

 
Se împlinesc cinci ani de când GSP TV a devenit ZU TV

ANIVERSARE. Pe 3 aprilie, ZU TV, canal de muzică din portofoliul Intact Media, împlineşte cinci ani de la lansare. Tot cinci ani de împlinesc de când grupul Intact a decis să pună punct proiectului GSP TV, lansat de grup odată cu achiziţionarea drepturilor de difuzare ale meciurilor din Liga I.

Publicitate

GSP TV a fost lansat pe 26 iulie 2008, atunci cînd postul a cîştigat alături de consorţiul RCS&RDS drepturile de televizare ale meciurilor din Liga 1.

După o perioadă din cauza unor tensiuni cu partenerul şi din cauza datoriilor foarte mari, postul a cedat drepturile de televizare celor de la DigiSport, canalul de sport al celor de la RCS&RDS.

Câţiva ani mai târziu, când postul nu mai avea drepturi de difuzare, a fost transformat în ZU TV, cu MIhai Morar, de la matinalul Radio ZU, la conducerea postului.

La aniversarea celor 5 ani, ZU TV lanseazã campania „Dă cu SEEN”

Anul acesta, pe 3 aprilie, ZU TV lanseazã campania „Dă cu SEEN”, un concurs interactiv şi pune la bãtaie 5 perechi de e-skates.

Pentru a se înscrie la concurs, telespectatorii trebuie să urmărească săptămânal elementul grafic care va apărea de mai multe ori pe zi pe tv, însoţit de jingle-ul de concurs şi să facă un instaStory cu tag @zutvofficial. Postarea care va acumula cele mai multe reacţii, va fi desemnatã câştigătoare în fiecare marţi, dupã ora 10:00, de către Iulia, Adi Mihailă şi Raluca Benavides, prezentatorii emisiunilor de pe ZU TV.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dragos Dragos
    In zilele noastre nu mai e important continutul, ci concursurile. Mituiesti telespectatorii sau ascultatorii cu concursuri, ai audienta, daca nu dai nimic, la revedere.
  • D D
    Chiar asa, "paginademedia" ? Dupa zilele de marti, miercuri si joi, acum nu mai postati nici audientele de luni ?
    Aseara, serialul "Vlad" a avut 9.6 rating pe comercial, peste "Antena 1" (8.1).
  • geo geo
    Ar fi fost interesant sa mentionati si audientele modeste ale ZU TV si sa faceti o comparatie cu audientele celorlalte posturi de muzica aflate in grilele operatorilor de cablu.

Trimite un comentariu

sus