Skip to main content

EXCLUSIV. Antena 1, interesată de un nou show de dans. Se fac deja tatonări pentru concurenţi

 
EXCLUSIV. Antena 1, interesată de un nou show de dans. Se fac deja tatonări pentru concurenţi

EXCLUSIV Paginademedia.ro. Antena 1 este în negocieri pentru un nou show de dans. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, este vorba de formatul internaţional Dancing on Ice - Dansez pe gheaţă.

Publicitate

Conform aceloraşi surse, echipa Monei Segall (cea care a făcut la Pro TV Dansez pentru tine şi Dansează printre stele la Antena) este în tatonări pentru a vedea dacă există concurenţi dispuşi să participe la un astfel de show, mult mai solicitant decât Dansez pentru tine. 

De asemenea, sunt luate în calcul eforturile logistice pentru platoul emisiunii (respectiv patinoarul care ar putea să găzduiască show-ul sau construcţia unui patinoar special pentru program).

Surse din interiorul postului de televiziune au confirmat pentru Paginademedia.ro că Antena 1 este în discuţii cu licenţiatorul.

Contactaţi de Paginademedia.ro, oficialii Antena 1 nu au comentat în niciun fel informaţia.

Dancing on Ice - un format din 2006

Dancing on Ice este un format britanic, lansat de iTV în urmă cu 15 ani, în 2006. Patinatori profesionişti fac pereche cu vedete de-a lungul sezonului, iar o echipă de juraţi le evaluează performanţele.

VIDEO. Un moment din emisiunea britanică Dancing on Ice

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • CH+ CH+
  Oficial: Conform unui promo difuzat aseară pe Antena 1, Antena Group (deținătorul canalului menționat) a achiziționat formatul Dancing on Ice (Dansez pe gheață). Așteptăm articolul oficial.
 • B.A.M B.A.M
  Radu Suba, MAI MULT CA SIGUR E GREȘITĂ GRILA!!! Or fi proști cei de la Antena 1 de când cu pandemia asta (NU spun "nu"!), DAR NU sunt CHIAR într-atât DE PROȘTI să pună "Insula Iubirii" în a doua parte a PRIME-TIME-ului, de vreme ce ISTORIA arată CLAR CĂ "Insula Iubirii" FACE audiențe SENZAȚIONALE DACĂ E PROGRAMATĂ DE LA 20:30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  P.S.
  1)Stirea arată că sunt interesați, NU că au luat acest format!
  2) De unde informație cu "Te cunosc de undeva!"???
  3)Înainte de a te încrede ORBEȘTE în surse, FOLOSEȘTE-ȚI RAȚIUNEA!!!!!
 • Radu Suba Radu Suba
  Grila de primăvară la Antena 1 este așa
  Luni 20:30 Chefi fără limite 00:00 Observator
  Marti 20:30 Chefi fără limite 00:00 Observator
  Miercuri 20:30 Chefi fără limite 00:00 Observator
  Joi 20:30 Adela 22:30 Observator 23:00 Insula Iubirii
  Vineri 20:30 Dansez pe Gheață
  Sâmbătă 20:00 Te Cunosc de Undeva
  Duminică 20:00 IUmor
 • Tvmania Tvmania
  Pentru cei care intreaba de "Te cunosc de undeva", filmarile penru un nou sezon vor incepe in ianuarie, iar difuzarea pe post incepe din februarie sau martie!
 • An An
  Umberto,probabil si pe sotii Petre ii vor in juriu pe undeva...dupa Asia sa nu ii foloseasca cat mai curand intr-un proiect...
 • Soby Soby
  @Dragos Ai prezis viitorul.
 • Dragos Dragos
  Soby, esti obositor cu aceeasi stire. Poate in 2-3 ani o sa se indeplineasca previziunea asta, pentru ca, daca nu e anuntata nicaieri, ramane doar la capitolul zvon lansat, culmea, doar de un singur om.
 • Umberto Umberto
  E clar ,că printre concurenți o să se afle inegalabili artiști de la Hollywood Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu și în juriu marele dansator al tuturor timpurilor din România nea Marin
 • Constantin Constantin
  alta idee proasta...
 • Gicu Gicu
  Eu nu cred că va mai performa un show de dans nici dacă va fi cu cazuri sociale, s-a dus vremea show-urilor de dans. Ăsta e un moft de-al Monei pentru ca ii e dor de perioada aia. Oricum, si daca va fi, Antena 1 nu va baga suficienți bani in formatul asta ca sa-l faca ca la carte, tocmai pentru ca stiu deja dinainte ca va fi un eșec. Prin 2018 imi amintesc ca s-a interesat si Pro de formatul asta, dar au renuntat repede la idee.
 • Soby Soby
  Off-topic: Văd că se fac mișcări la Digi 24. Prezentatori, reporteri și oamenii din echipă fac prin rotație. O zi sunt acei prezentatori, acei reporteri și acei oamenii din echipă, în altă zi sunt alți prezentatori, alți reporteri și alți oamenii din echipă.

  Nu toți vor pleca la B1 TV, unii vor să mai plece la Realitatea Plus, la TVR sau la PRO TV, cred că cei mai mulți vor pleca reporteri și oamenii din echipă, dar sunt și unii prezentatori la un picior de plecare.
 • ONe ONe
  Oare va fi cu vedete sau oameni obisnuiti?
 • Sunt Anonim Sunt Anonim
  pro tv are franciza serialului Furtună pe Bosfor îl vor produce în primăvară din câte am aflat. unul din actorii principali va fi Vlad Ivanov deja a primit oferta
 • Iancu Andreea Iancu Andreea
  Despre Te cunosc de undeva se stie ceva?
  S-a terminat de ceva timp ultimul sezon.
 • zzvon zzvon
  Au fost foarte multe zvonuri legate de formate pe care le vrea Antena: ba că vrea Love Island ( nu ”Temptation Island” pe care îl au și pentru care filmeză lunile astea), ba că ar vrea să resusciteze Câștigi în 60 de secunde sau Ghicește vârsta...nu cred că se va realiza proiectul ăsta

Trimite un comentariu

sus