Skip to main content

VIDEO. Antena 1, momentul suspendării de zece minute. În loc de începutul Observatorului

 
VIDEO. Antena 1, momentul suspendării de zece minute. În loc de începutul Observatorului

VIDEO. Cea mai dură sancţiune primită de Antena 1 în ultimii ani: suspendare de program timp de zece minute.  Între 19:00 şi 19:10, pe post a rulat textul sancţiunii de la forul audiovizual fără nimic altceva

Publicitate

În acest fel, televiziunea este sancţionată pentru derapajele grave de la Acces Direct. Membrii CNA au criticat dur emisiunea Mirelei Vaida pentru felul în care a fost tratat cazul gemenilor căzuţi de la etajul zece al unui bloc din Ploieşti.

Paginademedia.ro a surprins primele momentele ale suspendării, de la ora 19:00, când ar fi trebuit să înceapă Observatorul. Jurnalul a început la ora 19:10. 

VIDEO. Antena 1, momentul suspendării de zece minute

„De la crimele de la Caracal nu s-a mai întâmplat aşa ceva”, „Cruzime morală!”

Membrii CNA s-au declarat şocaţi de cele petrecute în platou. Valentin Jucan, Dorina Rusu şi Cristina Pocora au fost cei mai categorici în acest caz, un caz comparat ca intensitate cu felul în care s-a văzut pe TV „cazul Caracal”. De notat că s-a ţinut cont şi de audienţa emisiunii în luarea deciziei.

„Mi-a dat senzaţia că parcă le-a părut rău că nu au avut o cameră acolo când s-a întâmplat”, a spus răspicat Valentin Jucan (cel care a şi propus sancţiunea).

Acces Direct a „tranşat” pe larga cazul, la începutul acestei luni. Cu o ploaie de acuzaţii la adresa mamei celor doi gemeni. Femeia chiar a spus, în direct la televizor, că vrea să se sinucidă.

Seria de emisiuni a fost criticată dur şi de Dorina Rusu. Aceasta a punctat, în aceeaşi notă cu Valentin Jucan:

„Trebuie să recunoaştem că ce am văzut astăzi timp de două ore ne-a afectat. De la crimele de la Caracal nu s-a mai întâmplat aşa ceva.

A fost o lipsă totală de empatie! Este iresponsabil modul în care se vorbeşte despre asta. Nu se poate merge mai departe de atât! Este foarte grav, oricum, ce s-a întâmplat. Nu poate exista o emisiune de o asemenea cruzime morală!”, a subliniat şi Dorina Rusu. 

Reamintim cazul: Doi copii au căzut de la etajul al zecelea şi au murit, după ce au rămas nesupravegheaţi. S-a întâmplat în Ploieşti, la începutul lunii august. Mama lor era în live, pe Facebook, în momentul în care a avut loc accidentul şi s-a sesizat abia când i-a bătut poliţia la uşă. 


Citeşte şi: STOP JOC! Cea mai mare sancţiune din ultimii ani: Zece minute de suspendare pentru Antena 1. Pentru derapajele de la Acces Direct, în cazul gemenilor cazuţi de la etaj


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    @eana razvan andrei, ce ai fumat?
  • jk jk
    Am vazut mai devreme textul pentru o alta sanctiune incasata de Antena 1-sau mai bine zis de Acces Direct-amenda de 10000-si mi s-a parut mie sau a fost alta voce,distincta de alte texte CNA-care totusi imi pare cunoscuta
  • eana razvan andrei eana razvan andrei
    antena news este alegere pentru ca antena 1 este un post violent cu bataie cu sange si accidente asadar antena news este mai buna sa fie observator dezbatere si observator update serialul adela urmeaza sa fie difuzat pe happy iumor urmeaza sa fie difuzat pe viitorul antena comedy asia express urmeaza sa fie difuzat pe viitorul antena travel iar x factor urmeaza sa fie continuat pe zu tv este foarte bine aceasta alegere iar preturi cel bun sa fie difuzat pe viitorul antena games iar emisiunile chefi la cutite si chefi fara limite sa fie pe viitorul antena cooking liga 1 formula 1 la liga nba urmeaza sa fie difuzat pe viitorul antena sport dar ramanem antenaplay.ro antena international si antena 3
  • eana razvan andrei eana razvan andrei
    trebuie inchisa offficial antena 1 ca este un post violent
  • RzV RzV
    Sincer meritau mai de mult o astfel de sanctiune, au fost avertizati de multe ori cu subiectele din acea emisiune si tot au continuat si mai rau. Cel mai bine ar fi sa fie direct emisiunea sanctionata prin opriri ocazionale.
  • jk jk
    @didi si daca asta e textul trimis de CNA si pus sa transmita pe post,exact asa?!
  • didi didi
    un editor nu au la antena aia? doi gemeni, care, LASATI NESUPRAVEGHEATI, au cazut si au murit, DUPA CE AU FOST LASATI NESUPRAVEGHEATI.
  • Iuli Iuli
    Alessandra Stoicescu a zis înainte de ora 19 când prezenta titlurile zilei că îi așteaptă de la 19:10.
    Pentru acel moment am stat pe A1. Super program de la 19:00 la 19:10, să mai facă

    Unde-i milisor?
  • Nectarie Popa Nectarie Popa
    Vrem audienta momentului va rugam :))

Trimite un comentariu

sus