Skip to main content

Antena 1, un nou serial românesc produs de Ruxandra Ion, după o producţie turcească

 
Antena 1, un nou serial românesc produs de Ruxandra Ion, după o producţie turcească

Antena 1 a anunţat că au început filmările pentru un nou serial românesc produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production. Noul serial care fi difuzat în această toamnă la Antena 1 se numeşte Lasă-mă, îmi place! Camera 609 şi este o adaptare după producţia turcească Room 309 (titlul original: No 309).

Publicitate

Serialul Room 309 din Turcia a fost difuzat la noi în 2018 pe Pro 2, actualul Acasă, avându-i ca protagonişti pe Demet Özdemir (Vis de iubire, difuzat la Happy Channel) şi Furkan Palalı (Mă numesc Zuleyha, difuzat la Kanal D).

Postul de televiziune anunţă că din distribuţie fac parte nume din teatru, film şi televiziune, actori care nu au mai apărut demult pe ecran, dar şi nume noi.

Scenariul noului serial Lasă-mă, îmi place! Camera 609 este semnat de Bianca Mina, Bogdan Cotleţ, Radu Grigore şi Ruxandra Ion.

Ruxandra Ion:

"Este primul serial de gen făcut în România. Este o comedie romantică, de fapt un romance cu elemente de comedie, dar şi cu elemente de dramă.

Pentru mine este o mare provocare. Am o echipă nouă, formată în mare parte din tineri. Iar distribuţia… bombă. O să vedeţi în curând. Cred cu tărie că va fi un produs cu multe ingrediente pline de savoare, cu care vă veţi delecta în această toamnă la Antena 1.

Lia - Soţia sotului meu  şi Lasă-mă, îmi place! Camera 609 sunt cele două titluri care mă fac să mă trezesc la 5 dimineaţa… şi eu nu sunt o persoană matinală."

Despre noul serial Lasă-mă, îmi place! Camera 609:

"Protagoniştii acestui serial nu se îndrăgostesc la prima vedere, ci se întâlnesc dintr-o greşeală, iar din momentul acela se dă startul unei situaţii de tip domino, în care stângăciile, du-te vino-ul, situaţiile comice, dar şi cele romantice şi emoţionante continuă fără oprire.

Tot în prim plan se află şi o moştenire foarte mare, care nu se dobândeşte prin succesiune, ci printr-o condiţie specială impusă prin testament. Desigur, moştenirea este foarte dorită de unii şi extrem de dorită de alţii, ceea ce stârneşte o competiţie tragi-comică în rândul candidaţilor," anunţă postul Antena 1.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus