Skip to main content

Libertatea: Antena 3 îşi schimbă denumirea. Devine Antena 3 CNN

 
Libertatea: Antena 3 îşi schimbă denumirea. Devine Antena 3 CNN

Antena 3 se rebranduieşte în această toamnă şi va deveni Antena 3 CNN, potrivit informaţiilor Libertatea.

Publicitate

Postul de ştiri fondat şi deţinut de familia Voiculescu îşi va schimba denumirea, dar şi întreaga identitate vizuală, grila şi conceptul, urmând să devină Antena 3 CNN. Iar pregătirile pentru rebranduire sunt pe ultima sută de metri.

De o scurtă perioadă de timp, o echipă de jurnalişti americani de la CNN şi-a mutat cartierul general la Bucureşti pentru a avea întâlniri cu reporterii, redactorii, editorii, dar şi producătorii postului, menţionează sursa citată. 

„Este o schimbare programată din luna martie a acestui an. Atunci când Antena 3 a trecut de la statutul de afiliat la cel de partener al CNN.

Acum probabil există o agitaţie creată pentru că în redacţie au loc tot felul de traininguri cu reporterii şi oamenii de aici. Postul va avea şi o nouă identitate vizuală care va cuprinde ambele logouri, dar îşi va păstra şi denumirea de Antena 3”, a declarat Adrian Ursu, director executiv al Antenei 3, pentru Libertatea. 

Iniţial, data preconizată pentru schimbare urma să fie pe 19 septembrie, dar ar putea fi amânată pentru scurt timp.

Schimbările vor avea loc şi la nivel de studiouri. De mai bine de o săptămână vechile studiouri de unde se realizau emisiunile postului au fost demontate, lucrându-se intens pentru realizarea unui nou decor, cu o grafică nouă şi cu elemente venite direct de la CNN. 

Antena 3 este de mai mulţi ani post afiliat CNN. În anul 2021, televiziunea a introdus în grilă „News Hour with CNN”, o emisiune de ştiri difuzată zilnic, de la ora 18.00, de luni până vineri. 

Amintim că recent, societatea care operează Antena 3 a avut şi o modificare de acţionariat. Mihai Gâdea a devenit acţionar cu 10% în televiziunea de ştiri fondată de Dan Voiculescu. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adrian Nastase Adrian Nastase
    Deci nu cred ca CNN nu stie ca postul e detinut de un puscarias... CNNooo way! Bye cnn
  • Adi Adi
    I a facut puscariasul voiculescu pe cnnisti. *** stiu cu *** se asociaza?
  • kek kek
    LMAO.
  • Alin Alin
    Tot tv ul e o tampenie sa te uiti nu numai antenele in frunte aceleasi subiecte si promo in acelasi timp pe zi. Nimmic nou. Si seriale copiate din carti si sheciuri
  • Darko Darko
    Cat s-o fi rugat CNN de A3 sa-si asocieze numele cu ei...
  • Marian Marian
    Ce se activeaza pe aici micutii fascisti :) . Nu picati dupa fenta. Euronews este PSD-ist, A3 ramane aceeasi mizerie..si imprumuta din imaginea CNN, ptr a isi schimba treptat nisa, cu scopul de a demotiva in alegeri electoratul USR-ist. Vor face posibilul si imposibilul ptr a demotiva pe tineri sa voteze in 2024, ptr a se repeta in turul 2, duminica orbului...cand o sa trebuiasca sa alegem intre PSD si AUR . Hai cu desteptarea aia...romane!
  • B.A.M B.A.M
    PROST moment și-au mai ales! Cel puțin de la începutul războiului, România TV a avut grijă să expună și să analizeze orice greșeală și demagogie progresistă din partea CNN.
    Ca să nu mai spun că publicul din România e mai mult conservator/tradiționalist/etc decât progresist. Astfel că subiectele reale de tip Fox News, care atrag public, nu prea cred că vor mai apărea la Antena 3 (și vor adânci și mai mult diferenta dintre ei și RTV). Și spun asta cu părere de rău pentru Antena 3...
    P.S.
    1)Sunt de acord cu @Andrei, @Vin r...americanii și @ANTENA 3 ×FOX NEWS.
    2)@ana, mai deschide televizorul! Deși în Parlament nu s-a ajuns în acest stadiu (DIN FERICIRE pt noi), demult discuțiile nu mai sunt în zona "stânga vs dreapta" pe TV, ci pe tradiționalism/conservator/suveranitate VS progresism/globalizare/etc.
    3) Tocmai prin ceea ce a subliniat @Vin r...americanii, se poate vedea cât de FALSE sunt acuzațiile de tipul "ești putinist", "spion rus", "propagandist rus" în spatiul public românesc!!!!!!
    Degeaba sar progreșiștii din presă (DIGI 24, B1, ANTENA 1, PRO TV, ETC) și fomiștii din presă (REALITATEA PLUS) să spună despre anumiți(e) oameni/partide politice aceste lucruri, că în cei 30 de ani de democrație mioritică, în 99,99% din cazuri aceste etichete au fost FALSE și NEJUSTIFICATE!!!
    4)E nevoie de exemple de oameni/partide politice pentru a fi clar??? Sau puteți deduce singuri exemplele ultimilor 2 ani?????
  • Soby Soby
    @abc+, cred că de asta nu a mai apărut la Știrile PRO TV.
  • Global & local mafia Global & local mafia
    A3 si CNN experti in manipulare, asta au in comun
  • abc+ abc+
    Surse: Monica Dascălu prezintă noua emisiune de la Pro: Batem palma — pentru prima dată în rolul de prezentator de divertisment.
  • Dani Dani
    E bine ca se rebranduieste ca asa vor schimba designul logo-ului
  • Flag Flag
    Antena3-PSD CNN
  • Adrian Bear + Wolf Blitzer = Love Adrian Bear + Wolf Blitzer = Love
    Nu doar A3 va beneficia de pe urma parteneriatului cu Canned News Network, ci și A1. Surse cât se poate de credibile mi-au confirmat zvonul potrivit căruia Richard Quest va prezenta meteo în locul băiatului lu' mama, Mișu Jurca, iar Anderson Cooper de-abia așteaptă să intre în echipa emisiunii Mireasă pentru fiul meu. Evident, va fi mireasa, nu fiul.
  • Paul Paul
    In continuare eu nu imi dau seama cum de cei de la CNN nu s-au prins pana acum ca s-au asociat in Romania cu echivalentul Fox News din SUA.
    O asociere Antena 3 - Fox News era pur si simplu „a match made in heaven”. Sau „hell”, ma rog :))))))
  • Soby Soby
    @Andrei, pe Maria Coman nu am mai văzut-o în direct de 4 luni, ultima oară când am văzut-o în direct la Antena 3 era în aprilie 2022. În rest, mai apare doar la Dar și har în care este un program înregistrat, și din ce am văzut, încă mai dă ediții noi, dar cel mai probabil sunt înregistrări dinainte să dispară Maria Coman de la Antena 3 în aprilie 2022.

    Oare ce se întâmplă cu ea? Ori e în concediu maternal, ori e în concediu medical, ori e în concediu din alte motive. Eu cred că dispariția Mariei Coman de la Antena 3 e una similară cu dispariția Monicăi Dascălu de la PRO TV, nu mai apare la Știrile PRO TV din 10 iunie 2022.

    Cât despre probleme de la Antena 3, văd că a început să-și modifice grila de programe. Deja în grila lor nu se mai regăsește emisiunea 24 IT, era difuzată duminica de la 09:30, și cel mai probabil, echipa 24 IT, printre care și prezentatorii emisiunii, au fost concediați. Și Gătit la costum cu Ștefan Lungu este doar sâmbăta de la 13:30, nu mai este duminica de la 13:30 și înainte era difuzată și sâmbăta, și duminica de la 13:30.

Trimite un comentariu

sus