Skip to main content

OFICIAL. Antena 3 anunţă când începe emisiunea cu CNN. Lansează şi o platformă de ştiri

 
OFICIAL. Antena 3 anunţă când începe emisiunea cu CNN. Lansează şi o platformă de ştiri

OFICIAL. Antena 3 anunţă în mod oficial emisiunea realizată în colaborare cu CNN. De asemenea, postul Intact lansează şi o platformă de ştiri tot cu postul TV american.

Publicitate

Noua emisiunumită numită „News Hour with CNN” debutează luni, 10 mai, de la ora 18:00. Se va difuza de luni până vineri şi va dura o oră.

Din informaţiile Paginademedia.ro, confirmate de oficialii Antena 3, prezentatorii vor fi: Ana-Maria Roman, Sabrina Preda şi Sergiu Cora. Detalii, AICI

De asemenea, din echipa de producţie face parte şi Mirela Voicu (prezentatoarea emisiunii Voi cu Voicu), iar printre reporteri se numără Alina Manolache, ex Digi 24 şi Libertatea.

Pe lângă ştirile aduse de reporterii CNN, se vor mai adăuga subiecte din actualitatea internă, anchete şi reportaje, după cum spun cei de la Antena 3.

În afara emisiunii de pe TV, Antena 3 anunţă şi lansarea platformei de ştiri - „International News Powered by CNN”. Concret, pe site-ul antena3.ro vor fi ştiri de pe cnn.com scrise în limba română.

Mihai Gâdea, CEO Antena 3, spune:

„Am lucrat aproape un an de zile alături de colegii mei la acest proiect, probabil cel mai provocator şi spectaculos din cariera noastră, şi acum aproape că nu mai am răbdare să venim cu acest produs în faţa publicului din România, la o săptămână după Paşte.

Au fost luni de pregătiri intense - imediat după semnarea acestui parteneriat strategic cu CNN – sesiuni de training, de selecţie pentru echipă, de investiţii în echipamente şi decoruri care ne vor diferenţia şi mai mult de orice alt furnizor de ştiri din România.

Vă invit să vă fixaţi ceasurile la ora şase după-amiaza şi să fiţi parte în fiecare zi a acestei experienţe unice. În aceiaşi zi va fi lansat şi fluxul de ştiri online International News powered by CNN care va livra în limba română, pe antena3.ro cele mai relevante ştiri de pe cnn .com , cea mai credibilă sursă de informaţie din lume. CNN este cel mai prestigios brand de ştiri media din lume şi cel mai distribuit canal de televiziune la nivel global.”

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV. Antena 3 lansează emisiunea cu CNN. Ana-Maria Roman, unul dintre prezentatori

CITEŞTE ŞI: CNN, emisiune la Antena 3. O echipă CNN va veni la Bucureşti să facă zilnic emisiune alături de oamenii staţiei. Antena 3, de la afiliat la partener CNN. Adrian Ursu, totul despre parteneriat

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV. Noua formulă de organizare Antena 3. Schimbări majore. Sabina Iosub, Head of Programmig. Cine conduce în noua schemă
 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Uncetatean Uncetatean
    Ce audienta are emisiunea asta?
  • Iuli Iuli
    Antena3 a schimbat grafica, părerea mea este că arată mult mai bine decât grafica Observator, stirile ProTV, stirile Kanal D sau grafica celorlalte televiziuni de știri.
  • Isa Isa
    Sa stai un an de zile si sa platesti milioane de dolari pentru asa ceva... Doar niste romani fara creier ar da banii si niste americani smart i-ar incasa pe degeaba. JENANT GADEA!
  • Dan Dan
    Se schimba si grafica la Antena 3?
  • Marius Marius
    o materie *** e tot o materie ***, indiferent cu cata vopsea se da pe ea. Postul are nevoie de o emisiune quallity, ptr a-si legitima dezinformarile si manipularile. Decand nu mai exista in premiera (care avea exact acelasi rol), probabil ca mintile stralucite de acolo au zis ca au nevoie de o alta emisiune quallity...la care sa se faca referire, cand cineva ataca A3. Nu exista jurnalist care lucreaza sau a lucrat la postul asta, sa nu se decredibilizeze...Sa spui pe CV-ul tau ca ai lucrat la A3 sau RTV, inseamna automat sa-ti limitezi profesional orizontul doar la ciuma rosie.
  • Dan13 Dan13
    Mare scofală. Toată lumea știe că CNN și nytimes sunt instituții de presă fanioan ale propagandei sexomarxiste. S-au scremut un an de zile, după cum zice Gâdea, să facă această *** de care publicul A3 oricum nu avea nevoie. Îmi pare rău de Mircea Badea. El s-ar potrivi de minune în rolul unui Tucker sau Ben Shapiro de România. Sper sa plece intr-o zi de la stația lui Gâdea și să-și deschidă canal de YouTube.

Trimite un comentariu

sus