Skip to main content

FOTO. Antena 3 a semnat oficial parteneriatul cu CNN. Evenimentul, desfăşurat la Palatul Regal

 
FOTO. Antena 3 a semnat oficial parteneriatul cu CNN. Evenimentul, desfăşurat la Palatul Regal

Antena 3 CNN este aici. Astăzi s-a semnat oficial parteneriatul dintre Antena 3 şi CNN. Dacă până acum Antena 3 era post afiliat CNN, începând de marţi, 27 septembrie, reţeaua americană de ştiri are un parteneriat exclusiv cu televiziunea de ştiri fondată de familia Voiculescu şi condusă de Mihai Gâdea. 

Publicitate

Transformarea se face oficial de marţi, 27 septembrie, de la ora 21.00, ora la care se difuzează emisiunea Sinteza zilei, prezentată de Mihai Gâdea. 

Odată cu lansarea parteneriatului exclusiv Antena 3-CNN, se va schimba şi întreaga grilă de programe a postului.

Astfel, cu excepţia studioului programului News Hour with CNN - primul program comun Antena 3-CNN, lansat anul trecut - şi care devine platoului dedicat în exclusivitate Ştirilor Antena 3-CNN, toate celelalte platouri ale postului au fost schimbate în totalitate, fiind, vizual şi tehnologic, demne de parteneriatul cu liderul global în ştiri, CNN.

Noul parteneriat a fost semnat de Mihai Gâdea şi Rani Raad în cadrul unui eveniment desfăşurat la Palatul Regal, în Bucureşti. Eveniment la care au fost invitaţi jurnalişti, oameni din agenţiile de publicitate şi cei din conducerea Antena Group.

Camelia Voiculescu, preşedintele Antena Group, Sorin Alexandrescu, fost director al Antena Group, Adrian Ursu, director editorial Antena 3, Simona Gherghe, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Florin Piersic sunt câteva dintre numele care au participat la evenimentul desfăşurat la Palatul Regal. 

FOTO. Imagini de la momentul semnării parteneriatului exclusiv dintre Antena 3 şi CNN

Mihai Gâdea:

„Ani de zile am spus că "suntem specialişti în ştiri". Am demonstrat asta în condiţii de prea multe ori vitrege pentru o ţară democratică. Dincolo de greutăţi şi dincolo de acest slogan, am ramas fideli publicului, adevărului şi principiilor acestei minunate meserii, jurnalismul. Dovada că, indiferent de cât de greu a fost drumul, am făcut bine ce am făcut este chiar acest parteneriat exclusiv, unic în industria de media din România.

Ştim că drumul care urmează este poate chiar mai greu decât cei 17 ani trecuţi de la înfiinţarea Antenei 3 şi ştim foarte bine că a deveni partener exclusiv CNN ne obligă să fim mai buni decât am fost vreodată. Am început să colaborăm cu CNN în 2011, iar pentru ce trăim în aceste zile ne-am pregătit doi ani. Oricât de intenşi au fost pot spune că i-am trecut cu bine ştiind că lucrăm pentru cel mai important atu al nostru: publicul din România. Lui îi suntem datori. Am crescut împreună cu el, e vremea să ne bucurăm împreuna de programe de ştiri făcute în România la standarde CNN." 

Rani Raad - president, CNN Worldwide Commercial:

Încă de la începuturile CNN, relaţiile noastre puternice cu partenerii afiliaţi au sporit amprenta editorială şi au îmbunătăţit modul în care ştirile sunt raportate atât de CNN, cât şi de afiliaţii noştri”, a spus Rani Raad.

„În acest moment critic în care toţi ochii lumii sunt aţintiţi spre Europa Centrală şi de Est, este important ca CNN să aibă un partener puternic în România, deoarece acoperim pe larg ştirile din această regiune, în lumina conflictului din Ucraina. După luni de colaborare şi muncă asiduă din partea CNN şi Antena 3, cu un nou aspect, Antena 3 va construi, bazându-se pe succesul News Hour with CNN, şi va aduce un produs de ştiri diferit, de înaltă calitate, pe piaţa din România.»

Citeşte şi: 

GALERIE FOTO. Antena 3 a prezentat oficial CNA noua sigla Antena 3 - CNN. Cum arată? Ce au spus în faţa forului?

 
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • margo margo
    parerea mea e ca cnn va avea doar de pierdut pe termen lung. sa te asociezi cu o televiziune fondata cu banii furati de la o firma de comert exterior a fostei securitati (VEZI FILMUL kapitalism, reteta noastra secreta), televiziune fondata de un fost securist si turnator dovedit (decizie definitiva a justitiei), condamnat penal DEFINITIV pentru privatizarea ilegala a unei companii de stat, televiziune la care lucreaza niste derbedei mediatici (ma refer la saltimbacii ursu, gidea si pudelul badea), nu e chiar o carte de vizita de dorit pentru un mare brand ca cnn.
  • Camelia Camelia
    Va mai exista "Adevaruri ascunse"? Sau Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici vor mai fi in vreun fel la A3?
  • carasco carasco
    @red john - cine a fost mai apropiat de arafat ? um24 sau a3 ? gigisti invidiosi
  • jk jk
    Nu înțeleg de ce s-a schimbat sigla Antenei 3 dacă lângă siglă nu e CNN și doar alternează.Dacă apărea permanent Antena 3 CNN pe ecran da,era explicabil.Așa...
  • red john red john
    Apeopierea de Raed Arafat si razboiul din Ucraina au transformat Antena3 intr-o caterinca. In afara de Mircea Badea, care devieaza de la linia dura impusa de propaganda baloasa, A3 se face *** zilnic. CNN nu mai e demult o garantie a valorii, seriozitatii si impartialitatii. Raboiul Antenei cu Basescu a foat unul corect, acum au devenit penibili.
  • HectorMLT și Snoppy HectorMLT și Snoppy
    Trebuie să relansăm și de la Intact Media Group, Dan Voiculescu, AntenaPlay pe GSP TV să-l dea meciuri precum UEFA Nations League, Echipa Națională a României, UEFA Europa League și UEFA Europa Conference League 2024 până 2027 și IFight meciuri de Box
    În 2024 anunțați de la Consiliul Național al Audiovizualului să primim licență cu postul GSP TV postul de sport și în rețeaua de cabluri precum
    Digi
    NextGen
    Vodafone
    Orange Romania
    Orange Comunications
    Și la Antenă din satelit precum Digi, Focus Sat, Orange Romania și Orange Comunications dar nu o să fie disponibil pe FreeSat
    Adică o să avem 6 posturi Antena 1, Antena 3 CNN, Antena Atâta, Happy Chennel, ZU TV și GSP TV
    GSP TV va avea și în format în *** și în SDTV
  • jk jk
    @Soby Irina Ursu nu ca e si ea plecata probabil,Mihaela Calin e la 19 cel putin de sambata
  • Ciprian Ciprian
    Ce rating a avut emisiunea "Te cunosc de undeva" sâmbătă 24 septembrie 2022?
  • Saj Saj
    @MGS, nu e nimic secret în asta. E un soi de sistem de franciză media
  • MGS MGS
    A3, Voiculescu & Gadea au platit ca sa devina parteneri CNN si platesc pentru a avea dreptul de afisare a siglei CNN impreuna cu A3 pe sticla. Cu alte cuvinte cota din reclama platita de partide la A3 ajunge oficial in SUA. Rog a corecta rationamentul daca este gresit.
  • Mile cu Pile Mile cu Pile
    Nu e de ajuns *** in Romania. Acum se fac și internațional.
  • Ana Ana
    @Soby, Mihaela Călin a prezentat Observatorul de azi.
  • Netea Netea
    @AN, logo-ul care intră pe post e probabil să ramana la fel, eventual un fundal și o animație în care logo-urile se schimbă între ele. ANTENA 3- exclusive news channel partner- CNN.
  • Soby Soby
    @jk, cine a prezentat Observator astăzi în locul ei? Pancu? Ursu?
  • Andrei Andrei
    @jk, a fost.

Trimite un comentariu

sus