Skip to main content

GALERIE FOTO. Antena 3 a prezentat oficial CNA noua sigla Antena 3 - CNN. Cum arată? Ce au spus în faţa forului?

 
GALERIE FOTO. Antena 3 a prezentat oficial CNA noua sigla Antena 3 - CNN. Cum arată? Ce au spus în faţa forului?

Sabina Iosub, de la Antena 3, a venit în faţa CNA ca să solicite schimbarea numelui şi a siglei postului, dat fiind parteneriatul cu CNN. Au prezentat şi variantele de logo cu care staţia va lucra din 27 septembrie, când postul urmează să se transforme în Antena 3 - CNN.

Publicitate

Postul va avea mai multe variante de logo, în care sunt combinate sigla Antena 3 şi sigla reţelei americane CNN.

Cum arată?

GALERIE FOTO. Variantele de logo Antena 3 - CNN, aşa cum au fost prezentate în faţa CNA joi, 22 septembrie:

Antena 3 urmează să devină Antena 3 CNN şi din acest motiv, postul a solicitat Consiliului Naţional al Audiovizualului modificarea siglei şi a serviciilor de programe. Antena 3 va deveni Antena 3 CNN din 27 septembrie.

Ce a spus Sabina Iosub în faţa CNA:

„Ne dorim să oferim publicului din România şi mai multă informaţie la un nivel mai înalt, conform standardelor şi procedurilor CNN International.”

Monica Gubernat, membru CNA: Cu excepţia siglei, în structura serviciilor de programe veţi mai avea modificări, alte emisiuni în afară de ce aveţi deja?

Sabina Iosub: „Structura de programe nu se modifică, procentele nu se modifică. Însă, venim cu lucruri noi, cu emisiuni noi, infografii, lucruri care contează foarte mult pentru a înţelege cât mai bine subiectele.”

Răsvan Popesecu, membru CNA: Poate ne daţi ceva exemple de emisiuni care vor urma?

Sabina Iosub: „Principalele emisiuni ale postului le veţi regăsi. O să vedeţi adaptări ale programelor, o pondere în ceea ce înseamnă zona de ştiri externe, abordări diferite conform a ceea ce vedeţi la CNN International.

Am modificat în mare parte studiourile tocmai pentru a fi şi vizuali cât mai aproape de telespectatorii noştri.”


Citeşte şi: VIDEO. Când se lansează Antena 3 - CNN. Promo-ul merge pe „Curaj, onestitate şi încredere"


Grila de programe Antena 3 - CNN:


 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marian Marian
    Goana dupa publicul comercial :) / Le moare fizic audienta...de la atata mers la catena si dat pe o alifie 100 de lei :))). Cat sa o mai ti si cu tigaile de la aloshop si farmacia inimii? Banii de la PSD se termina si ei...asa ca mizeaza saracii ca poate poate...publicul comercial se vor uita la dezinformarile lor. Sunt pe jos de ras...si astept sa le vad falimentul...caci o merita insutit! Cand esti ticalos..iti merti soarta
  • Gigu Gigu
    Antena 3 PSD, Antena 3 Dragnea.

    Demult trebuia retrasa licenta la Antena 3 si Romania TV.

    Antena 3 singura TV care lauda pe Dragnea zis Putin JR.
  • HectorMLT și Snoopy HectorMLT și Snoopy
    Aș dori să relansăm în 2023 și 2024 doua posturii pentru a doua lansare
    Dan Diaconescu - OTV vreau în 2023 postul de știri
    Intact Media Group, Dan Voiculescu, AntenaPlay - GSP TV vreau în 2024 postul de sport să-l dea IFight, Echipa Națională a României care îl dă Antena 1 în direct meciuri și GSP TV îl dă în reluare și rezultatele la UEFA Nations League, European Qualifiers și Știrile GSP TV
    Anunțați de la Consiliu Național al Audiovizualului să primim licență de două posturi OTV și cu GSP TV
  • Pall Pall
    CNN=COMUNIST NEWS NETWORK
    -cel mai *** post , care in noiembrie 2021 avea softul de fraudare a alegerilor prezidentiale si aratau din ora in ora cum creste nr. de voturi (care era mai mare ca nr . de votanti) la bideu si cum va castiga ,desi Trump era in fata cu 10%
    Ca sa te asociezi cu CNN, care este un post tv inglobat in datorii e chiar o stupiditate
  • jk jk
    @B.A.M. probabil cererea s-a depus dupa publicarea ordinii de zi.Si cum marti daca vor sa faca schimbarea de la prima ora e problematic,avand in vedere ca sedinta CNA(daca se tine)incepe la 10,au vrut sa fie siguri.Nu ca ar fi primii sau ultimii cu cereri venite "peste rand"
  • Io Io
    Cum e tudor hanalist militar daca nu a facut armata, fiind sereist?
  • √π׶∆ √π׶∆
    Imi place ca mizeriile de gen sunt numite televiziuni de stiri, nu de barfe si santaje in folosul unui singur partid sau patron puscariabil. Sa mergi la astea e doar in contul taxei de protectie, stie recorder cum e sa cumperi fictiv interviu de 80.000 de euroi.
  • Canalia Pârțea Canalia Pârțea
    Jale totală. Rezistă doar cine-a avut limba puternică.
    Mirciulică iar e pasat luni-joi la 00:00... Vai, ficații lui... Mai face o dâră de maro sub ochi.
    Efectiv nimic schimbat, doar și mai tare degradat.
    Abia mă mai uit la Bună, România pe B1... În rest tot ce se întâmplă pe canalele de știri e penibil de ani de zile.
    După anihilarea CTP-ului... Nu prea are sens să asculți "opinii" din partea niciunui bufon rămas.
    Au rămas doar caricaturile mediocre. Că astea funcționează bine pe termen lung.
    Repetitiv, știri *** despre nimic și poziții de centru oribile.
    Mi-e silă.

    E incredibil că se dau salarii pentru toate desenele astea animate...
  • B.A.M B.A.M
    Ca fapt divers...
    Nu era pe ordinea de zi a CNA! De ce s-a făcut excepția?
  • B.A.M B.A.M
    Personal, o prefer pe ultima. (Nu că ar conta...)
  • dani dani
    Mai bine ar pune inapoi sigla veche din anii 2005-2009
  • Steven Steven
    Altă siglă, dar cu mulți bani de la peee seeee deeee și peee neeeee leee!!!
  • Soby Soby
    @andrei, Radu Tudor rămâne la Antena 3 ca analist militar și invitat la emisiuni, în timp ce Răzvan Dumitrescu rămâne duminica (s-a mai întâmplat în 2017, de când Răzvan a plecat la Cluj pentru o emisiune la NCN și rămânea la Antena 3 doar pentru weekend, dar nu mai este la NCN de 3 ani și s-a întors la București).

    Cât despre știri, văd că a readăugat jurnalul de la ora 6 doar lunea până vinerea, dar din păcate nu a găsit prezentator, deoarece unul dintre prezentatorii care au prezentat jurnalul orei 6, Florin Badea, are datorii și nu mai apare de un an, cred că a părăsit postul.

    Violeta Moroianu, cea care a prezentat știrile din sport și jurnalul de la ora 6 este în continuare la Antena 3, am văzut-o într-un interviu cu Horia Teacău în urmă cu câteva săptămâni. Nu mai prezintă știrile din sport, cred că a rămas doar ca redactor. Poate o repune pe ea să prezinte știrile de la ora 6, sau poate găsește Antena 3 un alt prezentator.
  • andrei andrei
    Desi prezenti in toate promo-urile, Radu Tudor si Razvan Dumitrescu raman fara emisiune...interesant. fix la grila nu au facut nimic. Doar au scos niste emisiuni. In rest jurnale plictisitoare si stiri repetate din ora in ora. E nevoie de mai multa dezbatere, eventual și de un matinal mai dinamic, Pacat ca ramane News magazine cu veșnica revoltată Bîrzilă. Bine ca au scos-o pe Coman noaptea, pacat ca ramane totusi la Antena 3. Mda, Antena 3 are nevoie de multe schimbari. Sper ca macar partea de grafica si studiouri sa fie rezolvata de marți. Cât despre grilă, emisiuni, prezentatori...din ce în ce mai slabi. Sper sa isi vor moderniza logo-urile emisiunilor, desi cred ca sper degeaba. Daca va fi doar o adaugare a logo-ului CNN pe toate cartoanele, intro-urile, ident-urile...penibil.
  • S S
    Prea mari schimbari la Antena 3 si en en nu sunt.Mai mult de nume...

Trimite un comentariu

sus