Skip to main content

Orange lansează o aplicaţie dedicată tuturor sporturilor

 
Orange lansează o aplicaţie dedicată tuturor sporturilor

Orange are o nouă aplicaţie dedicată fanilor sporturilor. Este vorba despre aplicaţia mobilă Orange Sport (versiunea actualizată a aplicaţiei Fotbal Info), ce le oferă utilizatorilor acces la informaţii din toate domeniile sportive, precum şi materiale şi opinii.

Publicitate

Noua aplicaţie vine în completarea canalelor TV Orange Sport 1, 2, 3, 4, website-ului orangesport.ro şi al canalelor social media Facebook Orange Sport şi YouTube Orange Sport Romania.

Prin simpla accesare a aplicaţiei de pe telefonul mobil conectat la internet, utilizatorii au acces instant la informaţii din tenis, fotbal, înot, gimnastică, handbal, rugby, box, ciclism, atletism, Formula 1, dar nu numai. Conţinutul este realizat de jurnaliştii cu experienţă Orange Sport

Orange Sport găzduieşte:

 • Ştiri de ultimă oră, interviuri în exclusivitate, clipuri video din timpul celor mai urmărite competiţii sportive: SuperLiga 1, Liga 2, Cupa României, UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Conference League, campionatele interne din Spania, Franţa, Italia, Anglia, Germania, Campionatul Mondial, Campionatul European, precum şi din cadrul meciurilor echipei naţionale de fotbal.
   
 • Rezultate şi clasamente în timp real pentru competiţii interne şi internaţionale, statistici şi comentarii live. 
   
 • Ştiri personalizate, analize, rezultate despre echipa aleasă de suporteri prin intermediul programului Orange Supporter.
   
 • Flux de Breaking news cu informaţii aflate pe agenda publică din lumea sportivă, precum şi un flux de ultimă oră cu ştiri şi exclusivităţi, la care utilizatorii Orange Supporter se pot abona şi primi notificări.

Oana Comănescu, Content Services Manager, Orange România:

„Pasionaţii de sport au acum la dispoziţie aplicaţia mobilă Orange Sport, ce le permite accesul în timp real la tot conţinutul preferat oriunde s-ar afla, în ţară sau în străinătate, chiar din propriul telefon.

Aceştia au nevoie doar de o conexiune la internet, date mobile sau Wi-Fi, pentru a trăi live emoţia celor mai aşteptate competiţii sportive, pentru a afla opiniile jurnaliştilor şi comentatorilor Orange Sport, precum şi ale invitaţilor acestora.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • R R
  Dati audientele de aseara
 • Flag Flag
  Primul episod al serialului a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20.28 – 23.05. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9,3 puncte de rating și 27,1% cotă de piață, față de locul 2 care avea 6,9 puncte de audiență și 20,2% share. De-a lungul difuzării, aproape 1,4 milioane de români au trăit suspansul, iar în minutul de aur, la ora 20,52, peste 1,7 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.
 • Adi Adi
  Arată civilizat. Sper să fie altceva decât site-ul orangesport care este o mare mizerie, porcărie. Bine, dacă e controlat de concurență, probabil că arată în halul ăsta intenționat.

Trimite un comentariu

sus